5

аватар

преди 11 години

УМЕН УЧИТЕЛ,ГРАМОТЕН ПОЖАРНИКАР И ЗЕЛЕН КОН ДА СТЕ ВИДЕЛИ ??????? а те искат да им увеличават заплатите. Това е абсурда на тази държава и правителството на ББ. АМАН от простотии !!

4

към Немо

преди 11 години

Хайде стига с тъпотиите от преди 5 години! Явно не си стъпвал в училище дрънкаш втълпени ти глупости.Като е толкова сладко, що не станеш учител?Защо ли напускат масово зи сладка работа?

3

немо

преди 11 години

И още нещо защо подяволите на децата преди да кандидатстват за гомназии или университет им се налага да ходят на частни уроци.Защо подяволите изобщо ходят на училище?

2

Pomnesht

преди 11 години

Преди 7 години по време на учителската стачка само учителите бяха 100 000!!!! Не "и педагагическия персонал в детските градини". Излиза, че мизерните заплати са извадили повече от 40 000 от системата. А искаме по-малки паралелки и качествено образование???? Това е геноцид на българите, не само на учителите. Дянков оправдава бонусите и 35% увеличение на заплатите в министерството а 30мизерни лева не се дават на учителите??? Единствено защото България няма нужда от образовани хора, а стадо.

1

NEMO

преди 11 години

Половин работен ден няколко големи почивки без да броим отпуските.Че вие кога работите учители мили.Децата ни все по неграмотни стават.