8

до 6 ??

преди 11 години

"Айфона дори не влиза в топ 10 на най-добрите смартфони Сигнализирахте за неуместен коментар" Ти данеси Къци Въпцаров че на него ми приличаш по шегите :) никои нети ги разбира :)

7

Joey

преди 11 години

Айде, айде. Не се опитвай да изкараш, че iPhone се купува от технически неграмотни хора. Били се хванали за главата, ха ха. От хардуера има нещо мнооого по-важно - user experience. При Епъл всичко е направено да се ползва уникално лесно, и в същото време да има уникален вид. Хората си взимат iPhone, защото просто е продукт, отличаващ се от плявата.

6

Един Българин

преди 11 години

Защо ябълката до скоро беше разпространена основно в САЩ и специфични части от З. Европа? Защото там не оценяват продукта по качеството му, а по опаковката и рекламата. Това е ябълката - залъгалка за дилетанти :). Нормално е да намаляват продажбите.

5

До Веско

преди 11 години

Статията за Самсунг е над тази вижда се заглавието Самсунг продаде 10 милиона броя Галакси Ес 3 а не произвела 10 милиона. Освен това аз поне с колкото хора с Айфон съм говорил те изобщо си нямаха представа че има по-мощни и по-добри устройства на пазара. Когато научиха се хванаха за главата. Едно е сигурно колкото повече хора четат и не гледат само рекламите, толкова повече стават образованите а повече образовани по-малки продажби за Айфон, Айфона дори не влиза в топ 10 на най-добрите смартфони

4

Веско

преди 11 години

Самсунг не е продала 10 милиона, а е доставила толкова на операторите по света (браво за което). Те не дават данни за истинските продажби :Самсунг продават на едро и печалбите реализирани от едно устройство са значително по-ниски за производителя (голяма част отива при търговеца).

3

Анонимен

преди 11 години

Ми все пак не са чак толкова хората, които искат да си купят имитацията на Самсунг. Иначе нека има конкуренция, не се бърка.

2

меси

преди 11 години

за 3 месеца продават 26 млн. айфона а за 2 месеца 10 млн. самсунг галакси с 3.

1

optimist

преди 11 години

Не знам каква криза е, колко сме бедни или колко е скъп тока, ама всеки втори *** е с iPhone в джоба...