16

от 12 до тоя с -

преди 11 години

Не те знам гей ли си *** ли си какво ли преставляваш ,но точно тая организация БХК на всички ни скапа нещата.*** савсем спряха да работят и си останха в праисторическия строи заради тях.Хомотата бяха вкарани във ненормално *** сценарии за доказване на толерантност и станаха жертва на чужди интереси пак заради тея.Изобщо си плетът кошницата уж са защитници на онеправданите и колят и бесят само лев да хванат.

15

Българин

преди 11 години

9 - мен извратеняците не ме интересуват и не ми пречат. Просто не желая да ми натрапват гнусните си наклонности !!!Или какво - да се примирим с демонстрациите на тия? А после да чакаме паради на геронтофили, некрофили, педофили и всякакви нещофили? Или да ги оставим да налитатъ на децата ни, на бабите ни, на домашните ни любимци вскякакви изврътеняци, сакън да не нарушим правата им да бъдат войнствено-сексуално изродени?

14

Granatomet

преди 11 години

Толерантност към гейове -да, но шорошчетата трябва да бъдат пребити с камъни

13

Анонимен

преди 11 години

Категорично против съм детето ми да гледа парадите на тези извратеняци. Искам да отгледам нормално дете.Няма да хвърлям камъни по гейовете, макър че те го заслужават, но не приемам за нормално да парадират с природната си недъгавост.

12

Българин

преди 11 години

В Библията е написано - "мъж да не си ляга с мъж, защото това е гнусота".... или *** от БХК отричат правото на хората да бъдат християни ???Докога ние Българите ще търпим тая престъпна организация, защитавата само ***, *** и прочее гнусна ***, че и бореща се за техни ПРИВИЛЕГИИ ??? Прегледайте сайта на БХК и ще изпаднете в ярост, потрес и погнуса, гарантирам ви го !!! Тия *** там са врагове на Отечеството ни, на елементарната справедливост, на всичко нормално и човешко !!!

11

от 13

преди 11 години

Коментара ми беше до коментар 9.

10

Може би

преди 11 години

Може би и Исус Христос е бил хомосексуален, защото е бил заобиколен само от мъже!

9

Райко

преди 11 години

Бе и на мен много работи по хората не ми харесват като проституция, като пияни и наркоманизирани млазежи и много други неща, н не ги бия с камъни.

8

Анонимен

преди 11 години

Ами не съм съгласен, че гейовете са "безобидни,добронамерени,и в огромната си част напълно спазващи законите хора.", но съм съгласен че агентите от ДС са по-голямото зло.

7

Анонимен

преди 11 години

Тая шайка адвокати големи далавераджии излязаха хващат които им падне пред брюксел го защитават и парите си ги прибират.За предпочитане ако е гей,*** ,*** изобщо де що е модно да е с права.После ще чакам аз ЕС да знае какво е тук и ,че бели хора мизерстват дори като работят.Взема и аз ли да се разходя до Брюксел да си намеря адвокати и медии ,че да защитавам реално България и да се боря за интересите и.

6

Анонимен

преди 11 години

Запомнете най-после: на български се казва : ..скочи СРЕЩУ, а не скочи НА , води СРЕЩУ, а не води НА. Как, без да сте учили български език, сте станали журналисти?

5

Анонимен

преди 11 години

Вместо да скочи на мазните агенти-доносници,клепали хората затова,че вярват в Бога по-силно отколкото в Партията,тоя поп скача на едни безобидни,добронамерени,и в огромната си част напълно спазващи законите хора.Срам и позор!Затова и вярващите все по-рядко намират състрдание и утеха в църквите.

4

Анонимен

преди 11 години

Ми щото са комплексирани от дефекта си...Затова търсят изява...

3

Голем Праз

преди 11 години

трябва толерантност и търпимост, не живеем в 16ти век, и попчето да започне от собствения си двор, църквата в българия бъка от хомоскандали...гейовете не са проблема на тази държава...

2

Анонимен

преди 11 години

Аз все не успявам да разбера - с какво парадират ?

1

Томас

преди 11 години

А от Божия гняв тия как ще се спасят?