87

БГто

преди 12 години

Да ги заменим с виетнамците за агнета...

86

БГто

преди 12 години

Амии, да не е луда, на нея и харесва да се грижи за кучетата от далече и те да стидат до там само да говори, останалото от неина страна е ZERO!!!!! E, това ли е грижа?????

85

!!!

преди 12 години

Както беше казал Карбовски:"Бездомните кучета не ни Е..Т,че да ги кастрираме ,а ни ЯДЪТ...".Животът на едно куче не е по-ценен от този на човека -ай стига излияния в защита на таз озверяла ***

84

ТЙТ

преди 12 години

Тая Аксиния Боснева иска да грабне кокала от "Екоравновесие" и от "4 лапи" и да го гушне за себе си, т.е за федерация "Грижа за бездомните кучета". Всички тия за търтеи!Те не заслужават да живеят сред хора, а да бъдат пратени в една клиника за лечение на писихично болни.Всички песове, които се разхождат по улиците без каишка, да бъдат заловени и избити веднага!

83

Анонимен

преди 12 години

изнасяме ги за виетнам или внясяме виетнамци или лаят като агнешко

82

влентин

преди 12 години

По-добре да им вадят зъбите,вместо мъдете!Така де-те няма да ни е**т,а ще ни хапят! :)

81

Анонимен

преди 12 години

Има далеч по-важни неща във всеки град, които чакат да бъдат осъществени с години, защото няма пари. Харченето на бюджитни пари за живота (и здравето) на *** е грях, според мен непростим. Припомням, миналата седмица в България умряха в пълна мизерия и глад двама души.

80

факти

преди 12 години

бюджета на пловдивския изолатор например постепенно набъбна до 320 000 лева за 2009! Варненският пък е наполовина, а е отчетена три пъти повече "работа". Една небезизвестна австрийска фондация, гастролираща по нашите географски ширини пък редовно отчита "обработката" на 400 животни за един месец в помощ на общините, вкл. и Пловдив, където пък 16 души щатен общински персонал свършва същата работа за ... една година!

79

:))))))))))))

преди 12 години

***, отношението ти към двата песа е същото като отношението ти към форумците, насъскваш ги и след това се "спукваш" от смях.

78

Анонимен

преди 12 години

Тоя пък още не може да напише един ред без правописна грешка и тръгнал акъл да раздава...Не се пише ***,СЕДНИ И ПРОЧЕТИ ЕДНА КНИГА вместо да се потиш над клавиатурата и да бълваш простотий момченце!

77

Добрия

преди 12 години

Пожелавам на Аксиния Боснева born 29 October 1958 да бъде огризана жива от същите живи песове. Нека бъде оставена сама в район като Малинова долина за 3-4 часа без никакво оръжие за отбрана.

76

Бате Влади

преди 12 години

Да платят лечението на Професора. Нека да идат да го видят и да помогнат на него, а не на озверялите песове.

75

хъъу

преди 12 години

да се избиват пумиярите, така трябва и с тея дето ги защитават, мухи гадни

74

Анонимен

преди 12 години

искайте сметка на крадливото племе, дето прибира пари и не върши работа, защото за 10 години кастрация, до сега кучетата да са намалели наполовина, ако сте прочели кастрират по 400 на година, а австрийската организация като дойде, кастрира по 400 за месец...

73

anonimen

преди 12 години

Bezdomnite pomiari da badat zalaviani i eksportirani za Vietnam tam ste se otnesat dosta humanno kam tiah osobeno kam koleda

72

Анонимен

преди 12 години

Те кучетата хапят само *** и ***,така че си теглете един душ и няма да ви нападат.Пробвайте да се изкъпете,не боли!Пък и ще спестите пари за отровата и антифриза,***!

71

ели

преди 12 години

обичам животинките, но това не е повод да ги храня по улиците и зад блоковете, а после да чета как са изяли някой. по мое мнение всеки който ги храни, обича и защитава трябва да си вземе поне едно вкъщи. като гледам колко мн хора ги "защитават" значи проблем няма да има. освен това трябва да се въведат някакви ефективни мерки с/у хората, които се "грижат" за бездомниците, но ги оставят без дом-нека да ходят да даряват кръв напр. ама тогава сигурно ще кажат, че им се нарушават човешките права..

70

Анонимен

преди 12 години

тук само *** деца ли пишат, как да трепем кучета, я си пишете домашните и се ограмотете как решават проблема в развитите държави, после се правете на отворени, че с това ваше образование после ще сипвате бензин или ще продавате сандвичи...

69

Томас

преди 12 години

кои са нпо, че ще ни казват какво да правим? До кога ще крадат НАШИТЕ ПАРИ уж, за да кастрират ***, които постоянно се въдят???

68

Анонимен

преди 12 години

Някои хора се грижат за кучетата по - добре от колкото за хората.Срам и позор..