92

Анонимен

преди 12 години

Едва ли някой си мисли, че Дохан наистина е хидроинженер и е взел 2 млн. като хонорар за хидроинженерен проект. Айде стига глупости.

91

Къде е заровено куче

преди 12 години

Дянков ни проби ушите, ЧЕ ПАРИ НЯМА!Каква е истината си казва самия мошеник и лъжеЦ :За 2011 г. служителите от системата на Министерството на финансите са получили допълнително материално стимулиране в размер на 55 085 865 лева.Това се посочва в писмо на вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков !

90

Балтазар

преди 12 години

Откак България е държава винаги са се вземали премии, бонуси и т.н. И преди 1944 г., и по време на соца, и при всички правителства след падането на Т. Живков. Това, което сега прави Борисов е голяма глупост. С популистко ниски заплати не може да се набере кадърен екип, който да управлява държавата, а само посредствени послушковци! Борисов да излезе пред хората и да коже, че е сбъркал, да се извини на всички. Като същевременно се направи закон, който да регламентира допълнителните възнаграждения.

89

Анонимен

преди 12 години

98За търтеите съм съгласен да ги изхвърлим, но за заплатите в заплатомер или каквото е не съм съгласен./..

88

Анонимен

преди 12 години

А най-смешното е, че Тиквата пак не знаел нищо и не бил оттук! Понякога имам чувството, че Борисов е мин.председател на друга държава, толкова не е в час...

87

Сметкаджията

преди 12 години

средната заплата за София за 2011 година е била 1245 лв. Простата сметка показва, че ако всеки търтей в МФ е получил по още една средна заплата на месец, то търтеите в МФ са 3687!!! Не са ли малко множко за бедната и постна пица на Дянков? Като дойде период за икономии пчелите обикновено изхвърлят търтеите от кошера - извода оставям за четящите !!!

86

Анонимен

преди 12 години

Точно 2 163 387 лв. извънредни пари над заплатите като допълнително материално стимулиране и от участия в бордове са си раздали във финансовото министерство на тройната коалиция за периода 2005-2009 г., показва справка, с която "24 часа" разполага.А Дянков 55 Милиона за 1 година! Браво Дянков - така се бори кризата! (само не знам дали 11 хиляди гласа ще ти стигнат да се намърдаш пак на това място? Или ще си харчиш паричките в САЩ и хич не те интересува 'матриалът'?)ГЕРБЕРИ НЕЩО ?!?!

85

до 88

преди 12 години

ти явна още си живееш по времето на октомврийската революция. Това са хонорари от частна фирма. Вместо да спориш прочети решението на Съда. По същия начин минаха метър и хонорарите на Цветанов, Лъчо Мозъка и други гербери. Тъжно, но факт.

84

Анонимен

преди 12 години

Аз бе не можах да гласувам на тия Парламентарни избори... Не можах защото СЕ НАЛОЖИ ДА РАБОТЯ 1 ЛЯТО В ЧУЖБИНА, ЧЕ ДА ИЗКАРАМ НЯКОЙ ЛЕВ. И добре, че не гласувах... щях да гласувам за тях с мисълта, че наистина искат да променят нещо и щях да се прекарам ...

83

Анонимен

преди 12 години

"Възможността за допълнително материално стимулиране на служителите от системата на Министерството на финансите е законово регламентирана през 1991 година в Закона за данъчната администрация, когато в правителството "Филип Димитров" на СДС, министър на финансите е Иван Костов, посочва Симеон Дянков."То и корекцията не пенсиите е законово регламентирана, ама май никой не ти гледа закона!

82

tankist

преди 12 години

айде бате бочко или да връщат или увонджак. ти си ***... а пардон мъж, всички аут, и между другото честит ти празник мениш си настроенията и приказките бетер една ку... а пардон жена.

81

Анонимен

преди 12 години

И аз гласувах за Герб, страшно съжалявам за това! Но и за БСП повече няма да гласувам, ще се ориентирам към някоя от националистическите партии.

80

Анонимен

преди 12 години

Не сте разбрали!!!! Дянков ,каза че е нямало бонуси А Премии!!!! Нали няма да обвините министъра в поредна лъжа?????

79

Анонимен

преди 12 години

Нали уж Бойко трябвало да подписва всичко ?! И уж бил стиснат ... 55млн стиснат ?! не ми се мисли ако развърже кесийката ...

78

до 83

преди 12 години

Абе отворко как и на какъв принцип и на кой закон се позволява отнемането на хонорари дадени от частна фирма? Ти не си и комунист даже, а болшевик-гербер!--Откраднати пари! Държавата е ощетена с много милиони. При кражба къде пращат? а - на курорт, б - в панделата!Едва ли някой си мисли, че Дохан наистина е хидроинженер и е взел парите като хонорар за хидроинженерен проект. Айде стига глупости.

77

а така!

преди 12 години

Доколкото разбирам от някой коментари по-долу, явно участваме в някакво *** съревнование кой повече ще открадне от гърба ни.

76

Ива

преди 12 години

Този пършив, пърхутлив и мазен скопец Дянков нима не е знаел и не е подписал за получаването на тези бонуси? Зове народа да затяга коланите, а той самия постъпва нечестно. Нима Б.Б. не е знаел и не е разрешил, ако е така още по-жалко! Срам и резил за циничното държание. Толкова голяма администрация никому ненужна, а пък и с претенции, че си свършили работата, ами нали за това за там! Този сценарии се повтаря при всички правителства през последните 22г. От цинични по-цинични и алчни!

75

бивш глас-ел на ГЕРБ

преди 12 години

Мислех,че като гласувам за ГЕРБ нещата ще се променят...Няма да го направя повече!Това е безочлив пир на държавни служители насред мизерията и глада на българския народ.Целта е да ни заблудят,че взимат ниски заплати,а всъщност като добавим бонусите,сметката ги прави направо над средната класа.И това са моите и вашите пари.Представям си още какви "легални" и полулегални бонуси се раздават и в един момент да не се окаже,че те са 10-ина процента от брутния вътрешен продукт.Да им приседне тая пица

74

до 74

преди 12 години

Абе отворко как и на какъв принцип и на кой закон се позволява отнемането на хонорари дадени от частна фирма? Ти не си и комунист даже, а болшевик-гербер!

73

стига циркове

преди 12 години

Станишев, стига с тия циркове. Бита карта си. Първо, Първанов ще ти бие шута и ще стане бос на червената мафия. Второ, червената мафия пак губите изборите - чети изследванията!