85

$

преди 12 години

Енергийно независима от Русия, ами от САЩ? Ако тези не oткрият нищо и само изорат и отровят страната ни. Какво ще ни кажат после? Sorry? И да ги съдим като в Еквадор и Бразилия или на други места където са се ***?

84

?

преди 12 години

до Калинно не е изненада колко си заблуден

83

Калин

преди 12 години

В САЩ.. ЦЕНАТА НА ШИСТОВ ГАЗ .. Е 100 ДОЛАРА, НА ДОБИВАН В БЪЛГАРСКИЯ ШЕЛФ ГАЗ Е 200 ДОЛАРА .. КУБИКА ..ТОВА СА ОФИЦИАЛНИТЕ ДАННИ .. ЦЕНИ .. ИЗВИНЯВАЙ .. ЧЕ НЕ ВКЛЮЧВАМ КОМИСИОНИТЕ ... НА КОМУНСКИТЕ ФИРМИ .. АЙДЕ ДА ТЕ СВЕТНА, ЧЕ ГАЗОПРЕНОСНАТА мрежа .. на БЕКАПЕСТАН Е ДЪРЖАВНА .. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ КАЛКУРИРАТ ТАКИВА РАЗХОДИ.. ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ? ПАРТИЯТА НЕ Е ДЪРЖАВА .. ФИРМИТЕ СА ЧАСТНИ .. НА ДРУГАРИ.. НА ТОВА ПО СВЕТА МУ КАЗВАТ МАФИЯ!

82

?

преди 12 години

до 101стига глупости какво образование...ние нямаме никаква икономика колко и да си образован след като нямаш реализация как ще се оправят нещата?

81

Академик

преди 12 години

органичните разтворители бензен и толуен, които се вкарват във водата, СА ОТРОВНИ! Вкарват се на голяма дълбочина, но в Природата има кръговрат на водата и някой ден остатъци от разтворителите ЩЕ ВЛЯЗАТ в подпочвените води!!! КАЖЕТЕ СТОП СЕГА, ДОКАТО НЕ Е КЪСНО!!!

80

Калин

преди 12 години

ЗАМЪРСЯВАНЕ В ПОЛША, ЧЕХИЯ ..УНГАРИЯ, ФРАНЦИЯ ОТ ПРОУЧАВАНЕ И ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ НЯМА .. ООО КАКВА ИЗНЕНАДА .. ОТ 50 ГОДИНИ ПРОУЧАВАТ И ТУК.. НЯКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ?:) НО .. ПСИХОПАТИТЕ ДЕРЯЩИ КАНСКИ.. СКОТОУМНИЦИ .. СИ ЖЕЛАЯТ .. 500 ДОЛАРА НА КУБИК.. СЪВЕТСКИ ГАЗ .. СЯКАШ, ЧЕ И ПЛАЩАТ :)

79

???

преди 12 години

Ба`си дзвера...

78

ЧЕТИ И МИСЛИ:

преди 12 години

Новина от вчера: "Добивът на шистов газ не е съвсем безопасен за околната среда и това се потвърждава от ново решение на правителството на САЩ, което ще изисква фирмите, добиващи газ по този метод, да разкриват какви химикали използват при хидравличния фракинг по време на работа из обществени терени."...а идват да ни го пробутват на нас... няма по-нагли *** от американците!

77

До Калин

преди 12 години

тези 500 долара е длаеч, ама да знаеш много далеч над цената на която ти продава газа Газпром. Имаш интернет, провери, цената з акрайни потребители е над 500 даже, но това не е цената на която ти я продават руснаците. При шиста ще е същото - дори да го добиваш за без пари, пак народа ще го духа яко.

76

do 90

преди 12 години

Веднага ти отговарям :Не, не са мързеливи 45% просто не са имали шанса да получат добро образование или полезна квалификация, с други думи - жертви на прехода. Тъжно, но ... това поколение ще отмре и ще дойдат младите, които ще са добре образовани (вкл. на запад) и ще си работят и ще получават по 3000 на месец В БЪЛГАРИЯ ...Не е виновна Америка, за това, че в БГ имаше комунизъм, напротив - благодарение на Америка комунизма падна !Мислете с главите, а не с задниците си.

75

Калин

преди 12 години

ПРОБЛЕМА НА ДЮДЮЦИТЕ .. СКАЧАЩИ СРЕЩУ ШЕВРОН Е, ЧЕ НЕ ПРАВЯТ РАЗЛА МЕЖДУ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТЪЛБ .. И ПРОУЧАВАНЕ ЗА ГАЗ:) КОЙТО ИСКА ЕКО.. ДА СЕ ПОРАЗХОДИ ИЗ СИБИРСКИТЕ НЕФТЕНИ ЕЗЕРА .. ЕКО .. ЧИСТИ.. :) ПОЛША, ФРАНЦИЯ .. УНГАРИЯ ... САЩ НИМА СА НЕ ПО МАЛКО ЗАГРИЖЕНИ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА? ТАМ МОЖЕ БИ .. ПРИРОДА НЯМА .. И НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА :)

74

Анонимен

преди 12 години

Най-елементарния въпрос е : Защо са толкоз загрижени американците за нашата енергийна независимост (от кого) ? Ама честно да си кажат, едно към едно, не с недомлъвки.

73

до ?

преди 12 години

Остави го, кьосе е и има само пъпки, не и акъл.

72

99

преди 12 години

ИНТЕРЕСНО БОГАТА СТРАНА А ВИНАГИ ИДВА ДА ИСКА НЕЩО А НЕ ДА ДАВА

71

До 85

преди 12 години

****

70

До 85

преди 12 години

Глопако, в Русия, Германия и изобщо Европа пътувам всеки месец по работа от 10 години, 3-4 пъти в САЩ в година, убеден съм че специално Русия я разбирам повече от теб.

69

!!!!!!!

преди 12 години

Само да посегнат на Добруджа... Отивам там и почвам да чупя наред! Аз не съм комунист, не съм социалист, не съм демократ, не съм технократ, не съм русофил, не съм американофил, никакъв не съм!! Но съм наясно, че ВОДАТА е дала живот на тази Земя и НИКОЙ НЯМА ДА ПОСЯГА НА НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

?

преди 12 години

до 87"42% от българите застрашени от бедност"42% от хората ли са мързеливи?

67

Калин

преди 12 години

КО СТАНА С ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ НА ГОЦЕ .. И ТОТАЛНАТЪА ЗАВИСИМОСТ ОТ СЪВЕТСКИ ГАЗ .. ЗА ПО 500 ДОЛАРА ПАРЧЕТО :) ПОСЛЕ САЩ ВИНОВНИ.

66

$

преди 12 години

Да живее 51-ия щат на САЩ!