8

Анонимен

преди 12 години

Браво на Дянков. Само така. Добрите кадри трябва да е поощряват. Сега си представям само как гладните асфалтояди ще умират от злоба и яд :)))

7

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

За свещи и илачи да ги дадете дано, кърлежи ниедни!

6

хахаха

преди 12 години

Миньорите не можело да получават ,а белите якички може.....колко ли парички ГЕЙбераските песоглавци са раздали на калинките си.....далавери,кражби,рекет,некадърност,корупция.....

5

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Който се учи,той ще сполучи !Не завиждайте на умните,които са похарчили пари и време за образованието си.Да,по това време тези хора със сигурност са на работните си места. А не висят по цял ден във форумите !

4

Дражко

преди 12 години

Нали няма пари,бе?Грешката е там,че не сме като поляците!"Пускайте кепенците!"на фирмите!Спирайте работа!Не плащайте,не купувайте!За седмица тоя и сподвижниците му са си "заминали"!Ееех,Левски,Ботев......Къде сте?Има ли нещо останало от Вас в душите ни?Или всичко е злоба и жажда за пари?

3

ЛОШ

преди 12 години

Да се затъкнат дано ...

2

Не е изненада

преди 12 години

Някой изненадва ли се от този брутален наглец. Не, нали. То самата партия се е превърнала в синоним на лъжи, некомпетентност, бруталност. Партия от най- напористите и най бруталните люде в държавата. Направо ти писва да ги гледаш и чуваш по медиите. Съсипаха държавата с некомпетентноста и наглото си поведение.

1

Дядо Мраз

преди 12 години

Всичко ново е добре забравено старо! Бойкомети, Дянковмети, Цецомети! И тия, кото и ония! Разлика никаква! А ти народе, чеши си езиците, яжте се взаимно, докато онези отгоре ви го слагат четъртит с контрагайка!