69

rossen.kulov

преди 12 години

Rusiq shte se bie sreshtu IRAN i stranite ot bivshiq sotz stroi ...

68

?

преди 12 години

za6to tiq pedali ot oon ne re6at kak da premahnat qdrenite boini glavi na izrael koito nqmat pravo da imat a gledat v dyrjava koqto nqma ?

67

varg

преди 12 години

Смърт за Америка и Израел най-големите врагове на човечеството.

66

до "акуд"

преди 12 години

Иран няма нищо, ама нищо общо с "арабелите", които са коренно различни племена. Иран е наследник на Персия, а народностите там са няколко, но нито една няма нищо общо с арабите!

65

7

преди 12 години

70-и Китай в случая няма да чакат, интересите им не позволяват. Виж колко % от Иранския петрол отива в Китай.

64

Ностра Дам Ус

преди 12 години

Момента за военни действия тази пролет е изпуснат. През лятото американци не могат да виреят на тези ширини. Затова войната ще е ноември месец 2012, а краят и ще е на 21.12.2012.Казах.

63

до 62

преди 12 години

За нас не се тревожи какви сме мисли за себе си че си никакъв никъде.

62

акуд

преди 12 години

крайно време е да се покаже на арабелите къде им е мястото. докато си държат поданиците не образовани и лесно манипулирани

61

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Историята май се повтаря, а?Това ще е също като Виетнамската война.Реално конфликта ще е между Израел и Иран, а САЩ ще помагат на Израел, а Русия и Китай - на Иран!САЩ нямат и една година без бойна.САЩ и други страни имат ядрени бомби - няма проблем.Иран решава да създаде такава бомба - застрашава световния мир.САЩ - Световният диктатор, империята на злото!

60

Анонимен

преди 12 години

Как да не е ясно на чия страна ще се бие Русия... на своя разбира се, което е в услуга на американците. Като стане мазалото в една война, всеки си разчиства старите сметки. Турците веднага ще скочат на кюрдите, руснаците на кавказците. Може дори да пратят някой "миротворчески" контингент в Иран. Китай няма да се включат, те ще чакат, те вече 6хил години чакат и внимават, затова ги има. Целта дори не е Иран, целта на цялата кампания е Китай.

59

Анонимен

преди 12 години

"Срамът от окупацията на Палестина от Израел трябва да бъде изтрит от историята" Това са думи на президента на Иран. Същите тези думи се подхващат от юдео-масонската пропаганда и CNN, Reuters, BBC, Fox News започват да облъчват как кръволока от Иран иска да изтрие Израел от картата на света като пропагандата е масова и придружени с картинка на иранеца с голяма брада с касапски нож омазан с кръв и гледащ на кръв как реже Израел от картата на света и такат реки от кръв.

58

aaaaa

преди 12 години

do 66 kvi fakti wee to kato napadat dyrjava kade nemat oryjiq i tehnika s kvo drugo da vouvat osven s telata si ti s kvo bi vouval s pra6ka li ?

57

до 59

преди 12 години

Иран е македонкса земя.Не знаеш ли,че Саше Великиот я освободил овоя земя.

56

Анонимен

преди 12 години

Дано да не избухне 3-та световна, че маите ще се окажат прави ...

55

7

преди 12 години

Друго си чудя. Ако се случат военни действия, дали ще се решат на удари по инсталациите за обогатяване на уран. Едно е да удариш и срутиш строяща се инсталация, но съвсем друго е изградена и работеща. Какво правим после с радиоактивните отпадъци и прах. Ще се разнесат из всички страни в региона и това ще създаде доста проблеми на САЩ и който участва в такава операция. Дали са толкова луди?

54

Анонимен

преди 12 години

Подобен тип военна операция срещу Иран НЕ може да се извърши без съгласието и участието на Русия. Иран не е Ирак, нещо повече - Русия има обща граница с Иран. Това е все едно САЩ и Израел да си разиграват коня в задния двор на Русия. За русофобите, както и за тези, които подценяват Русия като военна сила само ще спомена, че количеството на руските ядрени бойни глави е достатъчно за да разруши 12 планети подобни на земята. Всички останали коментари по тази тема са нонсенс.

53

СТАВРОС ВАСИЛИС

преди 12 години

АА ЯСНО ВИЕ СТЕ СЛАВАНИ И ТУРКИ И ИРАНЦИ = 3 В ЕДНО...АА 4 В ЕДНО - И ГИФТЕС=ЦИНГАРИЗЛОКОБНА КОМБИНАЦИА==АХ КАКАВ СРАМ Е ЧОВЕК ДА БИДЕ ВУЛГАРИН.

52

Фактите

преди 12 години

Петролът по света привършва, а Иран е една от малкото страни, която все още го има в изобилие. Борбата за ресурси е борба за оцеляване, а борбата за стратегически ресурс е борба за световно господство. Слагането на ръка върху иранските природни богатства е отдавна планирано и предрешено, а т.нар. иранска ядрена програма е само повод. Сценарият е същия като в Ирак, където поводът беше химическото оръжие на Саддам, което така и не се намери. Нищо ново под слънцето - САЩ следват интересите си.

51

Изясняване

преди 12 години

Статията е озаглавена "Русия се готви за война срещу Иран". Смисълът на това заглавие е неизяснен: в тази война Русия на чия страна ще бъде - на тази на САЩ или на страната на Иран. Защото Русия има традиционно добри отношения с Иран и ми се струва, че този път заедно с Китай ще се противопоставят твърдо на имперксите амбиции на САЩ начело с афроамериканеца Обама. А и не съм сигурен, че *** шеф на Щатите точно сега, преди изборите, ще въвлече страната си във война.

50

Александър Македонск

преди 12 години

Македонците на коя страна са? Да знам кой ще победи!