15

Томас

преди 12 години

10Дали би могъл да дадеш някакви доказателства за това какво имало и какво нямало?

14

3

преди 12 години

До ТомасЧе християните не убиват ли? Даже до скоро тук-там из европата се гърмяха християни срещу християни. Убива не вярата и бог, а фанатизма. Фанатизъм има и при религиите и при партиите. Ходи ли на пързалката в МОЛ-а?:))))

13

Анонимен

преди 12 години

Християните са 1.3 милиарда, а не 2.18 милиарда. Сигурно броят за християни 450 хил протестанти, 250 мил агликанци, 200 милиона православни и другите малки секти, но те не са истински християни а са секти на християнскат църква. Факт е също, че мюсюлманите са повече от християните 1.5 милиарда и стават все повече, но не са сметка на християните а предимно от протестанти и православни се конвертират в ислям.

12

Томас

преди 12 години

9държавите в света са над 200

11

Анонимен

преди 12 години

бяхано противните типове като папите и томас дадоха съвсем различен облик на християнствотои не се само противен, но и страшен..

10

неверник

преди 12 години

Няма нито Аллах, нито Христов, нито Буда, нито каквото и да е било божество. Всички мистерии са или лъжи или продукт на човешкия мозък.Няма никакви божества които да се явяват пред хора-когато са повикани и това да е документиране. За сметка на това: дори и да не са повикани винаги се появява - и царя и кесаря...........Всяка една религия служи за да вдъхне малко оптимизъм на измъчения човек, надежда в по-доброто бъдеще.Това се използува от управляващите от целия свят и те живеят не наш гръб.

9

botox

преди 12 години

Нещо съм в недоумение, при 196 държави на земята, християните как живеят в над 200? Май наистина са "толкова разхвърляни" в географски план. Иноземната християнска църква набира влияние в околностите на Проксима Кентавър.

8

Томас

преди 12 години

2Като те преброяват обикновено питат в какво вярваш - 3 - измамника алах - няма как да се грижи за някой. Да убиваш неверници нв виждам каква грижа е.

7

Протестант

преди 12 години

Християните са наистина много,но колко от тях са истински Христови ученици?

6

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

" Нашият Бог е на небето;Прави всичко що му е угодно. Техните идоли са сребро и злато,направа на човешки ръце. Уста имат,но не говорят;очи имат,но не виждат;Уши имат ,но не чуват;Ноздри имат,но не меришат;Ръце имат,но не пипат;Нозе имат,но не ходят;Нито издаваглас от гърлото им. Подобни на тях ще станат и ония,които ги правят,както и всеки,който уповавана тях." - Псалми 115.3-8

5

ФАКТ

преди 12 години

Християни са водили най-кръвопролитните войни в Историята. Лошо, ама факт.

4

Анонимен

преди 12 години

А комунистите колко са? И защо са толкова?!

3

Анонимен

преди 12 години

"Християните са една трета от населението в света"Защото и за тях се грижи Аллах! :)

2

Хъм

преди 12 години

Чудно как се изчисляват такива неща.

1

Анонимен

преди 12 години

Протестантство се нарича, не протестантизъм.