31

Анонимен

преди 12 години

Боко се очаква да среже лентата при откриването на огражденията.

30

tankist

преди 12 години

боко си отива, боко си отива с него ***.... дянков, свинята фидя, стругара *** цеца, цвък хапартаментя, мозъка на лъчо и безкрай други занйни и незнайни гербероподобни ***, крадци, мародери на народа, чао боко, чао тикво, ще те запомним като най простия и нагъл премиер, но не се коси не плачи, берлускони става пак шеф на милан, ти ще си футболист на годината и ако си добър берлускони ще те вземе да риташ в милан, егати кариерата ; свинар, пожарникар, генерал, кмет,мп,футболист- ***.

29

пако

преди 12 години

ще стане като с предишните протести,от случката в Катуница,очакват се 25 000,ще се съберат една шепа хора,основно лентяи които гледат как да си запълнят поредния скучен ден,а пък може и да изкарат някои лев да има за кафенце и цигарки!!!!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са в самолет. Плевнелиев казва: "Ако хвърля тази банкнота от 100лв, ще направя един човек щаслив. Бойко казва: Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щасливи. Пилота въздиша и казва на втория пилот: Виж ги тия, не осъзнават, че ако хвърля 2-*** *** ще направя 8 милиона българи щасливи.

27

УЖАС

преди 12 години

ДА ВЗЕМАТ ДА СИ СЪБИРАТ ПАРИТЕ ОТ ФИРМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ НЕ НА БЕДНИЯ НАРОД...ДОКАТО ЛИКВИДИРАТ ФИРМИ С ГОЛЕМИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЯМА КАК ДА СТАНЕ....КАТО СЕ НАУЧАТ ДА РАБОТЯТ КАКТО ТРЯБВА НАП И НОИ ВСИЧКО ЩЕ Е ОК...АМИ КАК ДА ИМА ПАРИ КАТО НЕ ПОСТЪПВА НИЩО ТАМ ...ПРОБЛЕМА СИ Е ТЕХЕН ОТ НЕЕФЕКТИВНО РАБОТЕЩА АДМИНИСТРАЦИЯ....ДОКОГА ЩЕ РАЗРЕШАВАТ ТОВА БЕЗЗАКОНИЕ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ ЧОВЕК...ДА ПОЧНАТ ДА СИ СЪБИРАТ ВЗЕМАНИЯТА....НЕ ДА ТУРПЯТ ЗАГУБИ..ТО НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА-НА ПРОСТИТУТКИТЕ И МАФИОТИТЕ

26

Анонимен

преди 12 години

Направо и ров да изкопаят около парламента и мин съвета. Вода и крокодили да пуснат в рова и нека който иска да стачкува!

25

Критикар

преди 12 години

Аз пък ще протестирам у дома си, с чаша кафе в ръка!

24

Ташунко

преди 12 години

Е па какво толкова !? Заградили маймунарника. Ами да свикват с заграждения , че да се аклиматизират с панделата , щото до един са за там.

23

Анонимен

преди 12 години

вижте мишката как наблюдава през прозорчето :D

22

Shark

преди 12 години

Нали щяха да стачкуват и те, какво стана?? Фурнаджийски лопати.

21

Анонимен

преди 12 години

Бюджета ще стигне за всичко ако Милиционерския отряд на Цеко и Боко. се съкратят на наполовина до нивото на Румъния. България храни най-голямата полиция затова пари няма..

20

весела

преди 12 години

А защо се барикадират в парламента,дали се пазят от народната любов?

19

Анонимен

преди 12 години

не разбрах последно полицаите от коя страна са?

18

Анонимен

преди 12 години

къде си вяяярна, ти любооов, народнааа?

17

до 12

преди 12 години

Мутрите станишев и доган не само ги пазиха повече ами и биха доста ско си спомняш. че и данни от лични карти събираха, къса памет имате *** къса

16

След малко

преди 12 години

И аз излизам,а ако се съберем повече,тези огради няма да ги опазят!

15

Професора

преди 12 години

От народната любов ли се пазите вашта мама...Пазете се,че идваме!!!!!!!

14

до 5

преди 12 години

Има-един плъх надзърта през вратата!

13

до 3

преди 12 години

И всичко ще се замаже и нищо няма да се случи -цялата власт е в ръцете им и ще си правят каквото си искат поне докато са на власт, а това зависи от народа.А на този етап народа е стадо ОВЦЕ!

12

Анонимен

преди 12 години

Що беее? Елате сред хората, поприказвайте с тях! Защо така се пазите бе, мутриии?