90

!

преди 12 години

Разъединени сме- това е! Обръщат ни срещу лекарите, че като тръгнат да стачкуват утре, обществата да хихика злобно. Запалянковците дръзнаха да правят протести- хоп! и се намериха наркотиците във фен клуба; полицаите недоволстват- народа им обръща гръб и на тях- не вършат работа, само пари лапат! Фермерите,БДЖ, земеделците- на всички им намираме кусури! Има все още много свестни хора в Бг- във всички отрасли, от нас зависи какъв ще стане жвота тук и кой ще остане, ама трябва да сме единни и ясни!

89

Анонимен

преди 12 години

АБЕ РАЗНИ МОМЕТА РАЖДАТ САМИ У ДОМА И НИЩО ИМ НЯМА ,А ТЕЗИ КОИТО СА ОТИШЛИ В БОЛНИЦАТА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ЖИВИ У ДОМА

88

@76

преди 12 години

то и без това един куп народ отказва да се лекува, заради идиотицмите в здравеопазването

87

@76

преди 12 години

а защо не са й направили секцио, като сами са видяли, че се налага? да предположа ли, щото нямало да вземат зелено $$$$$$$$ и ами...... "случва се", случва се като не вземем $$$$ , ами то границите верно са близо, скоро може да има редовни посещения на пациенти в съседни страни

86

съвет

преди 12 години

Не правете деца и не раждайте в България!!!

85

До 80

преди 12 години

Не са зачестили, внушава се зачестяване, защото всеки смъртен случай вече се съобщава по бТВ...

84

Анонимен

преди 12 години

Все повече жени се решават да раждат естествено в домашни условия, даже се записват и си пускат видеото от раждането в youtube - търсете natural birth в yotube.

83

Анонимен

преди 12 години

Onzi plan za genozida na balgarite zapochna....parvo se opitaha chtez starite hota, ama te se okazaha jilavo pleme...sega se prehvatliha na bebeta i rodilki....i to s uspeh -- vseki den umira edno novorodeno, zedno s maika si...!!!

82

АЛО

преди 12 години

лекарите виждат в пациента / касичка/

81

До 76

преди 12 години

Малко грамотност няма да е излишна...

80

Коко

преди 12 години

Вероятно има смъртни случаи и в чужбина, но напоследък нещо много зачестиха в Бг. Не знам каква е статистиката, но ми се струва че увеличението на смъртните случаи е голямо. Отделно от това, не съм чувал за подобен летален изход при ромка която ражда, как ги правят по 15 деца тези хора, ум да ти зайде.

79

Анонимен

преди 12 години

ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЛЕКАРИТЕ Е НА СТАРТ

78

Анонимен

преди 12 години

Това вече взе да става нещо нормално в ***.

77

Нина

преди 12 години

Ами нека Боко тиквата да изражда, интересно антилекарската кампания на ГЕРБ до къде ще стигне, за всеки смъртен изход ли ще карат медиите да пищят? Но все пак и не съжалявам много, като се има предвид, че голяма част от лекарите са влюбени в Тиквата, един народ трябва да изпати, да мине и през фашизма, за да оцени истинската свобода.

76

Анонимен

преди 12 години

С такива коментари скоро лекарите ще станат още по предпазливи и никой няма да поема тежки случай,ще се пазят от трудните случай за да неги обвиняват в некадърност,тогава положението ще стане още по-тежко и ще се отказват операции по различни предлози.

75

Анонимен

преди 12 години

53 E прав!

74

Анонимен

преди 12 години

да, мъжете май трябва задължително да присъстват на раждането :(

73

Анонимен

преди 12 години

Белодробният емболизъм е възможно усложнение на бременността и се случва навсякъде. Майчина смъртност има навсякъде. Никой от вас не е запознат с конкретния случай, не сте компетентни. Кой ви дава право да съдите дали става въпрос за лекарска грешка или не? Медиите си имат своята вина, като правят сензация от всеки смъртен случай, но явно трябва да има хляб и зрелища за обществото.

72

Doctora

преди 12 години

kato ne shtat da si plashtat kakvo iskat?

71

Анонимен

преди 12 години

И преди когато са раждали на нивата е имало смъртни случаи на родилки, и сега с модерната техника и милиардите за медицина пак има смъртни случаи. И в богатите европейски страни където има достатъчно пари за здравеопазване и свръхмодерна медицинска техника - и там умират родилки при раждане както едно време на нивата. Значи не се отделят достатъчно средства - трябва 50%, 70% даже 90% от бюджета да отиват за здравеопазване, да се съкратят другите разходи - полиция, армия, транспорт, образовение - за да може да се разработва още по-модерна медицинска техника и нови лекарства и така да се намали смъртността и да се преборят болестите. Само така хората ще имат по добро здравеопазване и по добро качество на живот.