120

Анонимен

преди 12 години

9 килограма са си много ,каквото и да говори.Аз като избирам куфари гледам да са максимално леки,особенно като ми престои да летя.

119

Валя

преди 12 години

В Бразилия няма измъкване за трафик на дрога. И оправдание от типа ''кучето ми изяде домашното'' не минават!Жалко, защото едно време, толкова много се възхищаваь на българските щангисти, дори след допинг скандалите...

118

Анонимен

преди 12 години

Добре че тук-там по света има честни власти, че те да ни арестуват престъпниците.

117

5ър

преди 12 години

А , господин полицай , кой ми е сложил това агне на врата ...

116

...

преди 12 години

СЕГА ЩЕ ВИДИ ЗАТВОРА ОТ СЕРИАЛА "PRISON BREAK" ОТВЪТРЕ НАЖИВО :)И ИМА ДА *** 9 КИЛОГРАМОВИ ЩАНГИ НА НЕГРОСИТЕ :)

115

!?!?!

преди 12 години

:)))))))))))))))))))))))))Голем смех!Тия бразилски производители на чанти, били големи пичове, бе! Какви "бонуси" дават на клиентите си само!Герберска им работа! Лъжат всичките, ама като първолачета: Госпожата е загубила тетрадките с контролните :)))))))))) Само че в Бразилия на такива приказки, не се връзват! Ще набюдавам с интерес реакцията на нашите институции. Ако хукнат да спасяват "славата" на България - ясна е работата ;)

114

юбре рекорде

преди 12 години

Ааааааа вече зацепих!!! Ми той човека е вдигнал 357 кг през 1999-та е за тва не ги е усетил тези 10 кг в повече към чантата ..... пледирам невинен !!! :)

113

До 117

преди 12 години

Когато детето ти пукне от свръх доза искам пак да дойдеш тука във форума и да кажеш, че прощаваш на всички, които са му дали наркотиците... ***!Смърт за наркотрафикантите! Смърт от ***!

112

хаха

преди 12 години

а.бе.тоя да не си мисли че се оправдава пред българската прокуратура?Не усетил че празната чанта е подозрително тежка.. Пред Кокинов може и мине,ама в Бразилия едва ли,хахаЖалко че повечето ни уважавани спортисти тръгнаха по кривите пътеки...кой дрога,кой политика,все неща които вонят...

111

Анонимен

преди 12 години

Всички му викат Кокаин Боевски, нооо НСБОП нищичко не знаят - като трите маймуни са...

110

Анонимен

преди 12 години

След подобни обяснения,съдии като Куцкова щяха да го оправдаят,а в общественото пространство щяха да се обвиняват скапаните полицейски дознатели,които не знаят да си вършат работата,партийни функционери щяха да пръскат мантри за Цветанова полицейщина и никой нямаше да се съмнява,че мафията от съдебната система не е изкоренена!Е да де ама това е само за тук,а по света не е така,даже някъде ги бесят по уличните стълбове.

109

Анонимен

преди 12 години

Сега ще ти скъсат и други неща! Добре че са те хванали там, че в БГ "звездите" ги оправдават. Гний сега, *** !

108

Chris Cornell

преди 12 години

до 103 - все пак е щангист, нормално да не усети разлика от 10 кг!!! Хора, не бъдете такива ужасни животни! Да, сгафил е, може да е всякакъв, но е ужасно да злорадствате за белята, която му се е случила и за ада, през който ще мине!

107

преди 12 години

Както убедително лъже, НАПРАВО Е ГОТОВ ЗА ГЕРБ!!!

106

кики

преди 12 години

sic tranzit gloriq mundi-така преминава световната слава

105

...

преди 12 години

Те в Бразилия чантите фабрично се произвеждат с наркотици вътре :) Купил ги и 3 дена седели в него с наркотик за хиляди долари :)))Това може да мине пред българският съд, ама там има да му завират щанги в *** :)Наркотрафикант...Както всички "борци" дето станаха най-големите мутри с бухалки - и тоя е същия ***...Не ме *** че е българин - да му разпорят ауспуха от *** в Бразилия!Лесни парички му се приискали - да си беше поискал от Гоце с когото са аверчета,... ***!

104

Анонимен

преди 12 години

Всичко това е инсинуация - неблагодарни бразилци. Другарите от ГЕРБ не участват в трафик на кокаин, те подкрепят унищожаването на запасите на бразилската мафия :)

103

freedom

преди 12 години

Дано да го съдят в Бразилия. Ако се върне тук на ВЕЛИКИЯ спортист ще му се размине.Нищо чудно, че нямал проблеми с парите !!!. Това му е било практика години наред, просто сега е изгърмял. И кара дъщери си да лъже заради него.Отвратително!!!

102

Анонимен

преди 12 години

сега Гълъбинчо ще стане на Гълъбинка там при ***. Друг път да мисли какво прави. Това нуе му е в България дето го отървават , че някога нещо направил.

101

ее

преди 12 години

Ми то момчето е много яко. Колко са 9 кг за него, че да усети, че купува по-тежък куфар?