46

акуд

преди 12 години

лавров ше клекнете или ше си останете на континента със индиянците

45

до 45

преди 12 години

Естествено, че предпочитам САЩи Запада, пред азиатщината и тъпоумието!Предпочитам да карам Форд, а не Масквоч!От години търся нещо руско по магазините, но няма!Не съм чул за руски компютър, например!Нещастниците нищо ново не могат да възпримет, както и русофилите тук, впрочем!Все Бащица им трябва!*** загубиха Студената война, а КГБ нали трябваше да ги пази!Путин е от същон.то смотано КГБ, дето гледаше като напикано как се разпада СССР!Айде у лево!Къде отивате бе!

44

Анонимен

преди 12 години

Единственото, което видях от постовете е една надпревара кой *** да се ближе - американски или руски:)) Робите си остават роби дори в мечтите си:)))

43

Анонимен

преди 12 години

"Но няма де ти се отрази добре , ако ти разбереш, аз какъв съм!***!"Гей си, разбра се, добре. Стига вече с това саморазголване, че на никой не му пука.

42

Анонимен

преди 12 години

42 - Пък аз си направих харакуро като ти прочетох пост и си го преместих от левия в десният крачол:)

41

за 48

преди 12 години

И какъв си ти? Я дай по-подробно, че то така нищо не се разбира.

40

Анонимен

преди 12 години

"Полските *** " не са бил в СССР!Обратното Червената армия навлезе в Полша,"Кой ги е карал поляците да навлизат на 250км в земи населени с белоруси и украинци?Да си бяха се ограничили с територия населена с поляци само нямаше да има проблеми.Лакомият *** ...

39

Марк до 39

преди 12 години

Обуи си телените ***!Щото не се знае какво може да ти се случи!Не те знам какъв си!Но няма де ти се отрази добре , ако ти разбереш, аз какъв съм!***!

38

Анонимен

преди 12 години

Марко *** и се надупи на оня черния президент. Мноого хубаво ще ти бъде. Не сдамо да си фантазираш тук контактите си с него. Черните са много надарени.

37

Анонимен

преди 12 години

"Аз наистина предпочитам САЩ!"Поредният негролюбец. Не само не го е срам, че го тъпчат ***, *** се и хвали!

36

до 41

преди 12 години

Ти нещо да не си с пръсти в контакта!"Полските *** " не са бил в СССР!Обратното Червената армия навлезе в Полша, едновременно с Вермахта!!Не знаеше ли този факт!?!?!

35

6001

преди 12 години

Сравнението просто е глупаво.Полските *** бяха агресори в СССР,НИКОЙ НЕ БЕШЕ ГИ КАНИЛ,ЗАЩОТО КАТО СИ ПОКАНЕН ОТИВАШ НА ГОСТИ С ЦВЕТЯ А ТИЯ *** БЯХА ТАМ С ОРЪЖИЕ. Поговорка: както почукало така му отворили.А Кадафи го убиха в собствената му дъжава група идиотизирани типове и за това сега трябва да отговарят заедно с Хилъри,НАТО и всички които допускат такива действия на Хамериканските агресори...

34

Анонимен

преди 12 години

"Това изкопаемо от снимката от къде го изровихте.Да бяга при другарите от КГБ,дето избиваха без съд и присъда."Е, както се видя, и демократите така правят, хайде сега не си криви душичката! ;)

33

СССР

преди 12 години

Това изкопаемо от снимката от къде го изровихте.Да бяга при другарите от КГБ,дето избиваха без съд и присъда.

32

CANADA

преди 12 години

4etete po neta Peter Dale Scott

31

Марк до Факт

преди 12 години

Комунистическата простотия е неизтребима!Ти си доказателство!Когато няма какво да кажат комуноидите вадят квалификациите и готово!"Народен враг"!!С тази квалификация избиха сума народ след 09.09.1944г.Факт!Ти си същия! Не казваш нищо смислено, а ръсиш кварлбификации!Факт!Не се сили толкова, че ако аз те почна с обидите , бедна ти е фантазията!

30

Анонимен

преди 12 години

Всички провокации и убийства в Сърбия и Либия са извършени от ислямисти работещи за хамериканците.Всичките политици на света са от една партия,разхварлени по правосъдие,партии,религии,медии,за да разделят народа а да крадят спокойно.Говори се едно правителство което да дирижира света,как ще стане никой не ни казва за момента.Гледайте си семействата и дори не четете медиите,защото всичко е лъжа.По нета може да намерите нещо вярно,ако не е забелязано и цензурирано веднага

29

Анонимен

преди 12 години

Ти май не си Марк , а Марко магарето. Кой го интересуват твоите прогнози и фобии ?Много пророци като тебе предсказваха краха и на България и на Русия, пък ще видим кой кого.

28

Марк до 19

преди 12 години

Не е важно какъв съм аз, а дали е аргументирано моето мнение!Цялата история досега е била история на борба на интереси!Винаги е доминирал посилния, а не поморалния или поправия!Сега САЩ са световен хегемон!Но няма никаква причина да се смята, че това положение е вечно!Единствената сила, която в обозримо бъдеще може да ги измести е Китай!И не виждам причина да смятаме, че Китай ще бъде "миролюбива" световна сила!Ресурсите на Сибир са им найблизо!

27

Анонимен

преди 12 години

Не се притеснявай, хвърлят му около 58000 рубли месечно.