19

baba ty

преди 12 години

Расимчо. ти вярваш ли си бе момче. я се погледни в огледалото. Расимчо. да не би да харесваш мъже. а .

18

уф

преди 12 години

Ти си един плазмодии, който си част от 25 годишното статукво, което скоро с помощта и на Господ ще изметем!

17

Анонимен

преди 12 години

Я той имал визия. ***!

16

Анонимен

преди 12 години

Бе може и да спечелиш изборите, но хората няма да започнат да те харесват! А иначе знам че армия *** са подготвени да гласуват за тебе.

15

Смешко

преди 12 години

Толкова е смешен тоя Плевнелиев и всичко това идва от изкуствената му усмивка и ББ -вата сянка

14

Анонимен

преди 12 години

Визията ми Модерна България на мен гласоподавателя е България без Боко и Цоко и техния *** - Плевналиев мазната и нагла усмихва. На какво се смееш бе Плевналиев - ега наглеца.

13

гади ми се от тях

преди 12 години

Не мога да го гледам тоя, стига да се хвалят тия хвали пръдлювци. Що за хора сме избрали за да ни управляват, тези от ГЕРБ са най- неподготвени и най-нахални, нагли, лъжливи и нищо от обещаното не са изпълнили. Важното е как живее обикновения гражданина в България, как с една мизерна пенсия и малка заплата оспява да си плаща ток,вода и данаци, а хора с милиони нищо не плащат, като тоя Рашков, а има доста такива и това е опасно, защото са болни и мислят че когато имат пари могат да правят всичко.

12

Граматиков

преди 12 години

Лексиката на този шебек се задръсти от клишета.

11

1

преди 12 години

Визията на България ,я сънувах като спях по германските паркинги,събудих се краката ми отвити,вестника с който ги бях завил вятъра го издухал.

10

Анонимен

преди 12 години

Да ми млатите децата ли бе герберски гейове!?това ли ти я визията да ви го ...чукам

9

Дойчев

преди 12 години

***, още от Линднер си беше такъв. С мазен гласец

8

Анонимен

преди 12 години

Имаш визия на Г.З.Честно.

7

Анонимен

преди 12 години

гей

6

Деян

преди 12 години

За къде са ГЕРБ без Веско Маринов хахахахахаха

5

Капут

преди 12 години

Ако визията на модерна България се заключава в това премиерът да реже ленти от сутрин до вечер, а *** да ограбват и убиват безнаказано изконното българско население, не благодаря.

4

Анонимен

преди 12 години

Оптимист :))))))

3

Анонимен

преди 12 години

всички истински българи също имат визия за модерна и просперираща България. и това е България без политическата клоака наречена ГЕРБ.

2

rumen221

преди 12 години

Приятели,ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ БУНТОВЕ!!!- Минималната заплата от 270лв. е ПОД ПОЛОВИНАТА ОТ МИНИМАЛНАТА СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА НА ТРУДА Необходимо е не замразяване, а промяна в ЦЯЛАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА И ДАНЪЧНА СИСТЕМА У НАС!!!Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 686лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва НАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство с двама работещи, ТРЯБВА ДА е 2112лв!!! Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 леваОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!! Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС, а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Конституцията постановява:Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество- Къде е казано, че доходите на физическите лица (от труд, доходоносна собственост или социални помощи) СЕ РАЗЛИЧАВАТ по нещо- Къде е казано, че ТРЯБВА да има тавани в данъчното, социалното или другите видове осигурявания НапротивДнес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ.Финансовата диващина на Дянков, наречена Пакт за ликвидация на българския народ и Държава, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТА, защото така се ограничават правата на Народното събрание и ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕА ДЯНКОВ ИСКА ДА УЗАКОНИ ТОЗИ ГРАБЕЖ В КОНСТИТУЦИЯТА!!!

1

Анонимен

преди 12 години

***!