85

gg

преди 12 години

..защото цялата държава е хаус и само престъпността е организирана

84

С.М.

преди 12 години

Аз преди няколко месеца един ден заредих колата, качих жената и децата и тръгнахме да се разхождаме; сигурно минахме около 300 км; просто се разхождахме из села в радиус 60-70 км около Варна. Целта беше да зърна едни имоти в едно село... честно уплаши ми се окото. Толкова *** села не бях виждал скоро; *** по селата е страшна!

83

до 83

преди 12 години

И Mарио-36

82

Анонимен

преди 12 години

В правовата държава с увеличаване на правата, се увеличават и задълженията и отговорностите - този принцип и факт важи за всяка социална сфера, важи дори и за личностното развитие на всеки един човек. Възрастните имат повече права, но и носят наказателна отговорност. Шефът на една фирма има повече права и по-голяма заплата, но носи цялата отговорност за дейността и. Премиер, министри, президент и депутати имат право да вземат решения за цялата държава- НО НОСЯТ ЛИ ОТГОВОРНОСТ РЕАЛНО ?!

81

помнещ

преди 12 години

Хора, това е същата Ралица Ковачева, която се възмущаваше, че като стане някакъв инцидент по света, само по нашите новини първо казвали дали има загинали или изчезнали българи. Сякаш, възмущаваше се тя, другите хора не били важни и това издавало провинциализъм?! Тази "журналистка" не знае, че във всяко МВнР в страните от ЕС можеш и трябва да се регистрираш. Ако нещо ти се случи, когато си в чужбина, да знаят къде да те търсят. ***, претенциозна и /по спомени/ зле подстригана. Жалко!

80

Анонимен

преди 12 години

Случаят в Катуница показва няколко неща.1. Политиците ни са ***.2. Полицаите ни са ***.3. Медиите ни са ***.Никой в държавата (официалните институции) не взе страната на Българите.Всички бяха и са против Българите и България.Нито един интелектуалец не надигна глас в полза на Българите и България.Само обикновените хора показаха, че обичат Българите и България.Решението е едно - въоръжаване и революция.Измитане на медии, политици и полицаи от държавата.България е в състояние на война.Армията трябва да е на страната на народа.

79

Гласуващ

преди 12 години

Скоро управляващите дали са пътували из малките населени места в страната. Знаете ли колко от тях са населени само с ромско население, българите ги няма, те са в чужбина. Защо?! Заради добро управление

78

до Василев

преди 12 години

Какъв ти е пробрема с Кремъл? За недостойното поведение сънародници лизегъзци и/или слабаци, тръгваш да се бориш едва ли не с външна институция !?!? Това е плашещо за положението в страната!Основно правило : не всеки който ти демонстрира че е приятел е приятел /САЩ и ЕС/!

77

Най-великия

преди 12 години

Само ГЕРБ БЕЕ, мама ви ***, ще победим независимо от всичко!!!!!!!

76

Анонимен

преди 12 години

Народе,Василев са го пуснали от лудницата и се появи във форума!Сега остава и СТРАНДЖАТА да се появи ище си помислим ,че заведението е в ремонт и са им дали домашна отпуска!

75

OO NERAZUMNI GERBERI

преди 12 години

TO4NA DEISTVITELNOST NA BULGARISTAN-MNOGO DOBRA STATIQ...BRAVO NA RALICA KOVA4EVA

74

topor

преди 12 години

ТъпаРаличке, грешиш!За да му разгонят фамилията данъчните, ще се наложи да установят преки зависимости на техни колеги данъчни с този ***. А некои от тези данъчни персони сега са : шеф на Бюджетната комисия в Парламента(ГЕРБ), кандидат за кмет на Пловдив, директори и началници в данъчното. И на други позиции. За районни, градски и окръжни прокурори не говоря. А мога. Също и за полицейски шефове.Сега загряваш ли?

73

С.М.

преди 12 години

Всъщност проблемът не е от вчера или от днес; истината е че сами сме си виновни за това положение. Истинската причина е липсата на стремеж към обществено благо у хората, което е далечна еманация на робска психика. Българинът се чувства отговорен до вратата на дома си. Навън не му пука какво става. Затова и когато се качи на власт, мисли само за себе си и как да краде повече. Всички политици излизат милиардери от властта. Цялата политическа класа е стара МАФИЯ, несменянема. Това е положението.

72

Анонимен

преди 12 години

BOSFOR TV I Benatova sa po prodajni ot IUDA ISKARIOT

71

!

преди 12 години

Хора не се отказвайте от начинанието продължавайте да протестирате в Катуница в Столипиново и на всякъде където има *** престъпност. Не се отказвайте от всичко това. Бийте се с тях, покажете, че не бива шега с нас БЪЛГАРИТЕ>

70

просто Ралица

преди 12 години

към 66 - Има два погубени живота, което отваря ад за родителите им, но всичко можеше да бъде като в Норвегия - с над 90 застреляни полицаи, цивилни, всичко живо. Те добре са се подготвили, но.. Спомняме ли си коя е партията, която започна "Декада на ромското включване"? НДСВ! А знаем ли, че за 7-8 години *** можеше да бъдат включени поне в енергото? А дали си спомняме тия около "цар Симеон" колко милиона взеха по европейски програми и нищо? Ти, муци, с кои си?

69

до 70

преди 12 години

Абе стига с тия царе мешерета барони принцове тука колко държави има.

68

С.М.

преди 12 години

Да не повярваш - днес.бг се проявяват като доста сериозна медия с такава статия. Поздрави за Ралица Ковачева!

67

Георги

преди 12 години

Браво, много хубава статия и добре завършва. Цяла българия знае, че 80% от политиците са мошенници. От ЕС не са толкова глупави и те виждат какво е положението. Ние сме мафиотска държава още. А мен ми е интересно какво ще каже Костов след като хората от Катуница, казаха че е ходил на гости на Цар Киров. Кой все пак го е създал Цар Киро.. защото това са хора от политиката.Според мен вина за смърта на момчето трябва да поемат и хората позволили един *** да има такава власт.

66

Курва Залезич

преди 12 години

Аз съм *** Залезич и оправдавам "Цар" Киро ,а обвинявам Президента,защото преди дни заяви ,че в България има" революционна атмосфера"!