51

Анонимен

преди 13 години

Бсп разчита на АЗИС.

50

Увяхнал гербер

преди 13 години

Ама случайно ли се видяха или без да искат?

49

Анонимен

преди 13 години

роската, като се напъва да става президент, нема ли да мъцне нещо за шенген? или чека боко да изтресе некоя поредна глупост и той да я повтори?

48

uha

преди 13 години

следващата среща наверно ще е с папата-какво ли неправи човек,когато не е сигурен със себе си.А с Чавес ще не се срещнеш,бе герберон-))

47

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев обикаля Европа, като селф-промоутър и изглежда, като бъдещ участник в Евровизия. Разбрахме, че целия свят го подкрепя, но така и до момента не чух нищо смислено от устата му. Няма как да гласувам за усмихната снимка, а и в нета е пълно с много такива.

46

77

преди 13 години

Тоя защо са го пратили да обикаля света,отишъл при Силви Вартан ами тя като възпитан човек разбира се че ще му пожелае успех.Егати глупостите които ни сервирате всеки ден.Защо бяга от деспути,в чужбина е по лесно никой не го пита за политика.***!Забърква се в нещо което не разбира.

45

Гюро Михайлов

преди 13 години

По тая логика, който и кандидат президент да отиде в Париж, ще пият по кафе, ще се снимат и тя ще пожелае успех! Голяма работа станала. Голяма новина.

44

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев , като един честен Президент и МИЛИОНЕР от ГЕРБ - нека се откаже от заплатата на ПРЕЗИДЕНТ на България в полза на народа по - време на криза.....................

43

даа

преди 13 години

След като Силви Ваптан толкова харесва Плевнята и ГЕРБ, защо не се върне да живее в БГ, за да види колко хубаво управляват!!!! Така отдалеч е лесно, нека тук да поживее малко и да видим дали ще е за ГЕРБ. Много знае тя кой е на власт в БГ, тя почти е изкуфяла.

42

Анонимен

преди 13 години

Жалко,ето как разделят нацията-сега и "Облаче ли бяло" ще бъде намразено! Невроятни спекулации,само и само да грабнат поста! Позор!

41

до 33

преди 13 години

Прав си *** Сивито я боли брат.Мен ще ми е кеф да изберат Калфата и Ламбо да гледам тогава насранията на Ицо простия селянин.*** оня е *** и е конюктурен.Бързо ще си промени пристрастията и ще стане червенушка.

40

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев обикаля и се снима с Меркел, сега с Вартан! Господине не прави излишни харчове на държавата, то народа ако те харесва ще те избере, едва ли ще му повлияят снимките ти с тези госпожи!

39

leonsio

преди 13 години

Евентуалният бъдещ президент на Република България е застанал, все едно 14 годишна ученичка се снима с Милко Калайджиев! Сигурно и автограф е поискал! Хвала на такива президенти!

38

Почитател

преди 13 години

Абе Плевнята България обиколи ли я , срещна ли се с хората, че тръгна по чужбина при невъзвращенците

37

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев МИЛИОНЕРА , може ли да се откаже от Пезидентската заплата в полза на народа по - време на криза ????????????

36

Анонимен

преди 13 години

Така е.!!!До Герб е Вартан,а до БСП.....,Азис!

35

ЕВРООБИКОЛКА

преди 13 години

Кандидата Плевнелиев е на смешна еврообиколка в странство, да събира овации и пожелания за успех :)Ами в Европа са цивилизовани какво да му кажат?! Ще му пожелаят успех, но няма да му участват в кампанията, сигурен съм, че ако другите кандидати също се срещнат със Силви Вартан и на тях ще пожелае успех и с тях ще се снима, просто хората в Европа са цивилизовани и възпитани !Пресцентър на ГЕРБ - СПРЕТЕ С ПРЕДИЗБОРНИТЕ ТИП БОЛШЕВИШКИ СПЕКУЛАЦИИ !!!

34

шпеер

преди 13 години

Фолкпевците са хората, които събират най-широка аудитория на предизборните прояви на БСП.Целта ни е да представим пред по-голяма публика кандидат депутатите за Европейския парламент и програмата на партията.Това каза днес депутатът на БСП от бургаски регион Стойко Танков, цитиран от БТ

33

ссисс

преди 13 години

Само в България един корумпиран министър може да бъде издигнат за президент!

32

Номер Ченгейжиев

преди 13 години

Браво Вартан! Нещо те подвели с тази среща! Ами ако този мишок не стане президент, ти когато дойдеш в БГ как ще гледаш избрания президент в очите! Май ти скроиха милиционерски номер! Ама ти си любимка на всички в БГ!? Защо се включваш в предизборна кампания само на една партия!Обичаш управляващите! И с бай Тошо се прегръщаше!?