28

Анонимен

преди 12 години

А сакън не си тръгвай има още асфалт да се хвърля

27

до 20

преди 12 години

Прав си, може да има и 220 милиона, но след като е получил подкрепа от комунистите и в частност от Масларова за да си направи милионите, някак си СМЪРДИ!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Много *** народ сме - какви хора само си избираме за управници.

25

Анонимен

преди 12 години

Защо да гласувам за някой който харчил пари. Всеки може да похарчи готови пари да строи. Строителство - ЗАЩО СЕ КАРАМЕ ПАРА ДА БАРАМЕ - ИМА ЗА ВСИЧКИ.

24

Илия

преди 12 години

само затова че ни взеха в Шенген ли трябва да избираме Боце магистралата

23

Анонимен

преди 12 години

Тези избори ще бъдат:Народът срещу ГЕРБ!

22

до 20

преди 12 години

Е и какво е работил, защо и ти нямаш тези милиони, ами защото не взимаш комисионните от строителството, защото сигурно не си ***, защото не си верно пале на Главния. И аз ги нямам, защото и аз не съм такъв. Не се отмятам от това което съм казал по няколко пъти на ден. Какво е учил и какво разбира. От строителство със сигурност не разбира, от политика - също, знае само да реди комисионните!

21

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев нищо не разбира от външна и вътрешна политика и национални проблеми. Кукла на конци, управлявана от Генерал Борисов.Ще гласувам за Кунева, на балотажа против ГЕРБ, ако ще и за Доган да е.

20

до 17

преди 12 години

Плюв...плюв...другарю Кутев,плюв,плюв...

19

До 11

преди 12 години

Може не 12, а 120 милиона да има в банки, защото си ги е изкарал и работи като здраво, и целенасочено. А ти се събуди в 10:42 и завидя на можещите и имащите ли?

18

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев - започни да се изказваш за кво стана с обещанията ДДС, плосък данък, минимална заплата, пари от ЕВРОПА, ШЕНГЕН, и т.н.Няма да видиш гласове пич !!!!

17

стига шутове

преди 12 години

И този НЕ Е МЪЖКАР! Защо не застана като истинкси мъж и да каже, че той ще е кандидат на ГРОБ, защо бяха тези увъртания, недомлъвки, тайнички. От сега покзва, ЧЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ! Какво направи като министър ? - Ами нищо. Не е работа на това министерство само да се говори за утопични магистрали! Къде е регионалното развитие, малките окръжни градове западат, пустеят, няма политика за развитие на икономика в тях. Съществуващите пътища са окаяни, няма маркировка, "Хемус" почти не се поддържа.

16

Анонимен

преди 12 години

Каква наглост!Какво толкова е постигнал!Построи съвременна България ли?Аферим за 9 км.магистрала!И до вчера плачеше ,че няма да се кандидатира за Президент,защото от политика нищо не разбирал,а сега за една нощ израстна и като политик!

15

клл

преди 12 години

Боко иска цялата власт. За какво му е като ставаме все по-бедни, намаляваме и бягаме в белите държави. В България има много проблеми и не вярвам ГЕРБ да се справи и 1 процент от тях.

14

Анонимен

преди 12 години

Аз съм за Каракачана него поне го знам. Този път няма да се хвана на въдицата на медиите като рибе и да гласувам за Първия рейтингов играч. Поредния спасител. А това че някай стори. Боли ме ***. Работил в инкомически отдел на община. И знам че всеки бюджетен разпоредител най голямата му мечта е да му останат пари за строителство. Комисионните в строителството са най-яки. Печалбите в строителството за съизмерими с тези на Наркотиците. Неслучайно хванаха сума сутеньори да перат пари в строителството по време на имотния бум. За мен Плевналиев е един крадец. С 4милярда фискален резерв си купи рейтинг на строител. Но не и на политик.

13

ала БАТ ВЕНЦИ

преди 12 години

КРАДИ КРАДИ ПАРИ НЕ МУ МИСЛИ

12

Анонимен

преди 12 години

До Ванко Колко да е интелигентен ? Щом каквото му каже ББ и това прави.... доста силни думи използваш....

11

Анонимен

преди 12 години

Росен Плевнелиев ли е знак за честност, с неговите 12 милиона в банки, жилища , незаконна вила в Черноморец и палат на остров Халкидики?Пред него Цецко е като социално слаб.

10

Анонимен

преди 12 години

Браво, единствения достоен кандидат за президент тези избори. Е, той и Светльо Хиподилски.

9

Чао Плевнели!

преди 12 години

До утре, до утре, до утре,до утре вечер в другия спектакъл!