26

Анонимен

преди 12 години

Колко е несправедлив живота! Имаме ограничено ползавено на мозъка, но за сметка на това глупостта е безгранична! Какво стълпотворение на интелектуална недостатъчност на едно място!

25

Smurf

преди 12 години

Много му се иска на Бойко да хване гласове от турските райони, ама много му се иска направо му се плаче. Само че тая дето я е намислил няма да стане, за да се работи с тези хора не се иска да се правиш на мъжкар а се иска много добро познамане на манталитета и особеностите. както се казва "Восток дело тонкое". За съжаление Доган такъв ще му го н.....ка в турските райони на изборите че стои в НДК вечерта след изборите ще мига и ще пита "ама как така"

24

Анонимен

преди 12 години

Борисов и шестлентов да го направите пътя хората като нямат поминък / работа / пак ще се чудят как да отселеят в държавата която грабите като чужда. Ще ви го кажа по родопски ЕНИЧАРИ / изменици на род и родина /

23

ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА

преди 12 години

ВЯРНО Е ...ШПИОНИРА СЕ НО ТОВА ГО ПРАВЯТ ХОРАТА НА...ТРАКТОРА(БСП-МАФИЯТА).ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ.

22

sss

преди 12 години

Аз на Боко не смятам да му бия шут......За първи тая държава случи на Премиер.....Това е мойто мнение,никой не ангажирам с него...аз ше си гласувам за ГЕРБ

21

Анонимен

преди 12 години

Хайде на бригдирският труд! Давай Боце! Гледай мацките да не са сецнат нещо, че няма да могат да изпълняват основните си задължения!

20

истината

преди 12 години

ОТ СЪРЦЕ МУ ЖЕЛАЯ И ВТОРИ МАНДАТ АКО ВСЕ ТАКА РАБОТИ .И НА 100% СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ТАКА МИСЛИ.МИСЛЯ ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ГЕРБ ЩЕ ИМАТ ПО-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ...И ТО НЕ ЗАЩОТО СА ВЕЛИКИ ИЛИ ГЕНИАЛНИ(МАКАР ЧЕ СЕ СПРАВЯТ МНОГО ДОБРЕ),А ЗАЩОТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНОСТА И МАФИЯТА---А ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ВЕЧЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ, ЗА БСП И ДПС----ПРИ ТЯХ Е СТРАШНО----ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,УБИЙСТВА,МАФИЯ,ПОДЛОСТИ,МРЪСОТИИ...КРАЖБИ ОТ НАРОДА ЗА МИЛИАРДИ.....

19

Анонимен

преди 12 години

Какъв втори мандат бълнува тиквеникът? Още 52 дни. Да изринем мутрите. Завинаги.

18

ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА

преди 12 години

ТОВА Е ИСТИНАТА,ФАКТИТЕ СА УЖАСНИ И КОШМАРНИ. НАИСТИНА СЕ ПАЗЕТЕ......Внимание: ГДБОП шпионира кой какво пише срещу властта в интернет.ГДБОП рови кой си е позволил да пише в интернет срещу ГЕРБ и хора от властта.Това става ясно от скандално писмо, подписано лично от зам. директора на ГДБОП комисар Братоев.С него се изискват айпи адресите и логовете на хора, които са писали коментари под две журналистически разследвания за конфликт на интереси на хора от изпълнителната власт.Разследванията са публикувани от топ разследващата журналистка и върл душманин на всички далавери в държавата Светлана Баталова през февруари. От тогава коментарите под тях не спират, като последните са от 27 август т.г.: Възмутително! Докога в България простотията ще бъде управляваща?! Събудете се хора! Нека изметем всички тези *** от всички постове! Време е за революция!ГДБОП вероятно след като успешно пребори организираната престъпност, тръгна да търси кой пише срещу властта в интернет форуми, вместо да се заинтересува как се разпределят милионите евро по проектите и огромните кражби при това управление.

17

Калашников!

преди 12 години

Бум, бум, бум ....ще си купя автомат

16

Анонимен

преди 12 години

Божее, Боже! Колко мъка има по този свят! Не мога да разбера кое кара герберите непрекъснато да демонстрират интелектуалната си недостатъчност!

15

дО 9

преди 12 години

Такива "умници" като тебе много сме виждали! Да ти дам малко акъл: Това, което ще стане и това, което ти се иска, са различни неща! ***!

14

Анонимен

преди 12 години

Super sa hvanali kirkite...xaxaxaxaaaa

13

Анонимен

преди 12 години

Поне да ги бяха научили как се държи инструмента мацките, ама не:)) Те мислят, че държат това, с което влезнаха в НС:)))

12

Боко е луд

преди 12 години

А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !

11

Mad Dog Gaddafi

преди 12 години

Следващите 25-30 години ще управлява другаря Боко Тиквата по наследство поема управлението от другаря Тодор Живков и неговата партия БКП-БСП-ГЕРБ

10

Анонимен

преди 12 години

България,булката и другата страна...Макар,че не съм запален много по политиката,слушайки тази сутрин новините,хем се ядосах,хем отново и за сетен път се убедих,че нашата мила Родина - България,по отношение превърналото се в мистерия връщане на Либийския дълг,отново се намери от страната на булката /демек разбирай от хубавата страна,*** не за Б-я/...и ако имах възможност бих попитал нашите умни министри - Що така бе чоджум пак я забъркахте?Също,като Иракския дълг - *** издухахме супата яко и пак откъм страната на булката бяхме.Е,някой ще каже то нищо,нищо бе ама си Бяха 2 милиарда долара.Нейсе българина е свикнал още от турско робство "Преклонена главица,сабя не я сече!" и се навежда толкова удобно,щото който не е рекъл не го е "изненадал". Сега така се получава и с Либийския дълг,България ще види пари казаха,ама на Видов ден,което значи точно на куково лято и така ,мъничко от тук,мъничко от там то се събира хората рекли че язовир става,*** на онези отгоре кво им пука.Дългове,незаконни постройки,санкции наложени от евросъюза,въпроса с джамията в София, Рибново и какво ли още не,чак не ми се говори,защото въпросите възникнали напоследък са толкова много и не намират решение поради редица причини,най вече липса на отговорност и кадърна политика,но какво от това ние стоим с дълбоко сведени глави и не смеем да се опълчим на никой.Може да прозвучи твърде патриотично или твърде глуповато,но ние сме забравили някъде в нищото гордостта си на българи, Крум,Симеон Велики,Левски - ярки "нови" звезди.Ревем,като прокажени на футболни мачове и се бием след това помежду си - защо,какво доказваме с това,първичната си животинска природа най-вероятно? Но стане ли дума за отговорност или нещо сериозно всеки стриктно спазва поговорката типична за българина - "Всеки гледа мене си" и пак привежда ниско глава и гръб и така цялата ни мила Родина се оказва удобно наведена и винаги от онази страна,страната на булката.Хайде приятен ви ден и мислете за навеждането и леко да не се сецне някой в кръста :)

9

6ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО

преди 12 години

Следващите 25-30godini ще управлява другаря Боко Тиквата по наследство поема управлението от другаря Тодор Живков и неговата партия БКП-БСП-ГЕРБ

8

Анонимен

преди 12 години

Направо кефят *** от ГЕРБ:))))) Как може толкова тъпотия на едно място Господ да събере не знам:))) Единственото положително нещо на Боко е, че обедини простаците в БГ и ги видяхме в пълният им ръст!

7

2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО

преди 12 години

Неговия финансов министър Милен Велчев е срам за България и ЕС - дето излязоха материалите как си играе карти с Иван Тодоров -Доктора на яхта с манекенкиДокато народа е в финансов геноцидТрябва да бъде линчуван като Кадафи