32

ха ха ха

преди 12 години

На кого му пука за рейта на амереканските ***?

31

Руснак

преди 12 години

Не се радвайте, защото тия мизерници ще повлекат целия свят. Доста хора и доста държави си купуват помежду си ценни книжа и имоти и заради група алчни *** във федералния резерв, ще пострадат всички.

30

до 27

преди 12 години

така е...в тази графа е...но пак ти казвам това са вложени пари от Русия в Американски книжа...а не както го изкарваш няква делегация да ходи да моли за борчове което е смешно...БВП на САЩ е почти вече 15 трлиона и да ходи да иска борчове от държава която има БВП около 2 трилиона е смешно...тряя си адски *** и *** за да си го преставиш дори...САЩ ква вина има че целия свят влага парите си в техни държавни книжа...а?що никой не ги влага в Руски ме мамка му...що никой не *** Рублата бе..

29

Анонимен

преди 12 години

На "велика" Америка й омекнаха краката! Сега феновете на америката ходят посърнали. Мъка, мъка....

28

ПИТ БУЛ ФЕН

преди 12 години

А ,и ква стана тя сега?!! ....I booorn in the UUUSAAA....като заидват насам само с визи,разбира се ако не дойдат с танковете...:)

27

до 23

преди 12 години

а бе момче САЩ кога е взимала заеми от Русия...ти добре ли си?Русия има вложени пари в Американски ценни книжа на стойност около 100 милиарда$---Ако беше по-грамотен и чеше на английски и разбираше поне малко от икономика, щеше да знаеш, че това е в графата дълг - КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЛАЩА. Написах ти го с големи букви.

26

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

САЩ само веднъж е взимала заем от Русия - и то със супер изгодна лихва... -това стана през 1867 година, когато бедният руски цар им подари Яляска за жълти стотинки...

25

до 19

преди 12 години

Тезата е, дали Америка е в икономическа криза или не е! А какво ще стане с тях след десет години, тук не е обсъждано. Важното е, че признаваш, че Америка е в Криза и се надяваш след 10 години пак да стене нещо - ама тогава ще е късно! Защото други ще я изпреварят и няма връщане назад на историята. В момента икономиката на ЕС е най-голяма в света, след това Китай, след това САЩ - капиш?

24

Икономист

преди 12 години

За разлика от другите кризи, сега американските фирми са в чужбина и на практика вече не са американски. Така, че вътрешният дълг ще ги срине. Само гледайте.

23

do 13

преди 12 години

Това е факт - делегации на Обама ходиха до Китай и Русия да се молят за още заеми! Чети икономическите новини! ---------------------а бе момче САЩ кога е взимала заеми от Русия...ти добре ли си?Русия има вложени пари в Американски ценни книжа на стойност около 100 милиарда$...ей тва е дълга на Американското правителство към Руското...и то не защото Американците го искат еми щото Русия си влага парите там...защото поне до сега Американските държавни книжа бяха най-твърдата и сигурна инвестиция.

22

Анонимен

преди 12 години

То и у нас живеем на прага на бедността, но пък сме най-стабилната държава, едва ли не.Да помогнем на *** янки, предлагам аз.

21

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Каква помощ ще иска Обама от Русия... - руският бюджет е колкото на един малък щат, технологии ли ще иска - видяхте каква глупава лада направиха, дори *** не издържа да я кара и 300 км, а картечници и танкове на щатите не им трябват... - е, може да ги ползват като файтонджии - да закарат някое оборудване на орбиталните им станции...

20

ФАКТ

преди 12 години

каквото и да пишете, американците са я закъсали здраво.

19

do 16

преди 12 години

да имаха криза 1929...и кво стана 10ина години по късно...станаха най-голямата икономика на планетата и така вече 70 години...капиш...

18

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Е,като има свръх производство,защо произведения продукт не достига до тези които са го произвели??! Щото трябва за банкерите да има космически заплати,така ли? А ти за Путин не се грижи,те руснаците са свикнали на мизерия,гледай обаче как американците ще усетят вкуса на фалита,интересно ще бъде...

17

...

преди 12 години

СтранджаМного си прав...но нали знаеш че тука има хора които не могат да направят елемнтарната разлика между ВЪТРЕШЕН и ВЪНШЕН дълг...истината е че от тези внушителни 14 трилиона...10 трл са втрешен дълг...мн ми е страно че има хора които си мислят едва ли не че САЩ взима заеми от Китай и Русия...тряя си на не повече от 5 за да имаш подобно елементарно мислене.Русия да си погледне мизериятя в собствения двор..половината им граждани живеят под прага на бедноста и тогава да дават "заеми" на САЩ..

16

888

преди 12 години

Защо се заблуждавате... - в Щатите има свръх производство, а това не е признак за криза, рафтовете са препълнени, --1929 г. когато Америка бе прегазена от невероятна икономически криза, също имаше свръхпроизводство, рафтовете също бяха пълни... това е само в началото... следи новините през следващите месеци...

15

Анонимен

преди 12 години

ДА ПРАВ Е 12НАМАЛЯВАНЕТО Е ЗА ДА НЕ СКОЧИ ДОЛАР,ПОКРАИ ОГРОМНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЕВРОПАСКОРО И НЕУКИТЕ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ТОЯ СТИЛ,КОЙТО ЗАПОЧНА С ДЕБАТИ ПО ТАВАНА НА ДЪЛГАВСИЧКО Е ЩОТ ИМ ТРЯБВА СЛАБ ДОЛАР,А НА ПРАКТИКА ТОИ Е НАИ СИЛНАТА ВАЛУТА В СВЕТА

14

X

преди 12 години

Добре, че не сме като Америка, а сме на острова на стаблиността.

13

Бинго

преди 12 години

Обама щял да ходи в Москва да се моли за още борчове---Това е факт - делегации на Обама ходиха до Китай и Русия да се молят за още заеми! Чети икономическите новини!