49

Гласоподавател

преди 12 години

Ох горката Янка! Хайде съжалете я и пуснете по една бюлетинка в урничката й.

48

Анонимен

преди 12 години

За тоя *** ако гласува някой друг освен купените *** на РЗС, аз ще си отрежа главата и ще напусна държавата.

47

яне-е-е-е......

преди 12 години

Крадеца вика :"Дръжте крадеца!"Тия са се самовзривили - за рейтинг....

46

Анонимен

преди 12 години

И този ще става президент, първо мисли за партията и за депутатате, ами за народа кага ще помислиш г-н "бъдещ" празидент???"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции", заяви Семов.

45

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха, днес ще е един забавен ден за българската демокрация, всякаква *** пропълзява от дупките и си прави реклама!

44

Анонимен

преди 12 години

кой пусна димки на конференция на сдс бойко или яне, че не си спомням

43

Ben

преди 12 години

Тия политически мишоци се разреваха-явно не знаят че простосмъртният поради некадърното им бездействие и липса на всякакво законодателство живее в ужас ежедневно. Сега има да реват поне една седмица.

42

Серсемов

преди 12 години

И тоя *** иска да става Президент ?!? Колко *** трябва да си да сложиш бомба пред офисите на такива посрани партийки като ОДС и РЗС, от които нищо не зависи. Кой печели? ГЕРБ ли? Не! Печелят само инфантилчета, дето правят детски сайтове с уволнения и харчат пари за билбордове. САмо те могат д аси направят реклама. Почеркът е разпознаваем. Но чудно, този плазмодий Серсемов не му отива на доцентската титла така да се излага и да деградира, заради един пост

41

Сами сте си го нагла

преди 12 години

Сами сте си го нагласилиСами сте си го нагласилиСами сте си го нагласилиСами сте си го нагласилиСами сте си го нагласилиСами сте си го нагласилиСами сте си го нагласили-РЕ ЗБА СЕ

40

Аз

преди 12 години

Лошо ще стане когато нарова почне да им залага бомби , първата и най-голямата на клетвата за следващото народно събрание . Тогава може и да се замислят вече!

39

Momchil

преди 12 години

Аз до ден днешен не мога да си обясня факта, как така се намериха толкова хора да гласуват за РЗС, че да успеят да влязат в парламента ?! - Интересно ми е сега, дали очакванията им се оправдаха и доволни ли са от избраниците им ...

38

Анонимен

преди 12 години

*** селяните! Абе тия ше вземат сами да се изпотрепат с тия постановки, а което е по лошото - ше утрепят и някой невинен!Нещастници, еми то от партия с престъпник неформален лидер освен взривове кво да очакваш....

37

DO RZS

преди 12 години

PORACHALI DOBRE MI NA VAS KADE VI E MOZAKA BE IANE

36

хък

преди 12 години

еееее най-сетне чухме причината - да се обвини властта. няма какво повече да се чудим, властта е виновна, ай ся ще гласуваме за рзс.))))))))))))))))

35

аватар

преди 12 години

И този човек е лош материал,мошеник казано направо,кадидатира се за президент за да извлече дивиденти от държавната хазна, и съдере кожите на хората,затова народе мой по митинги и зали видиш ли ги ти с камъне и дърве ти ги замери и дълбоко в яма ги зарови.Дяволи облечени в кожите на люде !

34

draznitel

преди 12 години

Абе на тоя нема ли кой да му прасне 2 шамара - *** и серсемина мръсен

33

ГЛАСУВАМ

преди 12 години

РЗС - да ви завра бомбата ви в *** с по къс фетил да не губим време

32

EU citizen

преди 12 години

Приателите ни от Европеискиа саюз ниама да одобрът тези взривове защото не европеиско да се взривиава.

31

ССС

преди 12 години

ГЕРБ са мръсни мутри

30

Анонимен

преди 12 години

За всички е ясно, че сами са сложили бомбата, какво ли не се прави, за да се спечели някой глас. Сигурно са платили с държавната субсидия на партията дори.