43

СТАНИШЕВ

преди 12 години

ах този лош цецооооо.защо пак арестува хора от все по-оредяващия ни електорат.

42

пост 33

преди 12 години

Казва цялата истина .................. евала

41

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг се извинява за техническата грешка, операцията не се казва Шок а Шот, до сега Ц.Ц, е вкарал 58 шотчета и е под бара, баретите са мато по масите, а ерроатлантическите партньори в токсикологояте, че носят по-малко от нахите тренирани момчета.

40

Бейлис женско питие

преди 12 години

Аз пък съм човек, който плаща за "операциите на Цецо". И искам да знам какво му оперират. Присаждане на коса или на мозък. Едно от двете ще е, трето няма.

39

Анонимен

преди 12 години

Браво на Цветанов! 20 години сини, червени и депесарски престъпници и крадци от БСП, СДС и ДПС крадоха държавата и покровителстваха мафията. Е, свърши техния грабеж, затова сега вият като бесни кучета против Цветанов. Пожелавам му успех и да не му пука от тия престъпници и ***. Да ги набута по затворите всички, които разграбиха България.

38

а пък Бейлис

преди 12 години

Са го научили да казва - ЧЕ АКО НЯКОЙ КРИТИКУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТО ТОЙ НЕПРЕМЕННО Е ОТ БСП, А БЕ БЕЙЛИС МИ ТО ВИЕ ОТ ГЕРБ ПЪК СТЕ САМО КОМУНИСТИ. А ИЗВИНЯВАЙ ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ, ИМАТЕ ХОРА НА ВИСОКИ ДЛЪЖНОСТИ , БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДКМС.А НАЙ-МНОГО ОТ - НАРОДНА МИЛИЦИЯ И ДС , ТАКА Е НАЛИ

37

Бейлис

преди 12 години

Като не те кефи да е "операция" нека е "спецакция". То едно и също де, пак Сергейката ще се изтипоса да каже ква е тая полицейщина.

36

Бейлис женското

преди 12 години

Не става дума за името на операцията. То като всички цецови имена е тъпо. Става дума за това каква е тази операция. *** си прос милиционер, бейлис-чо. Я мини на айран. Подхранва мозъчните клетки. Тоя бейлис ти е изпил кукуто в куфалницата. Или Цецо те е черпил с Бейлис за незнайната си операция?

35

Бейлис

преди 12 години

Аз съм човек който иска благото на България, ти си един форумен плъх който си знае едно и също и което му е промито в главата от младежката организация на Б С П

34

georgi-arm.oficer

преди 12 години

porednij cirk!!!!

33

Анонимен

преди 12 години

АКО ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН ВТОРИЯ МАНДАТ ИМ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.КАКТО Е СИГУРЕН И ЗАЛЕЗЪТ НА БСП.

32

Бейлис

преди 12 години

Е какво значение има името на операцията??? А пък за гърците, най - вероятно претърсват помещения за раждане за изнасяне на бебета към Гърция, иначе тях кво ги касае.

31

Я Бейлис

преди 12 години

е милиционер назначен да разяснява простотиите на шефавете си в сайтовете.Няма лошо Бейлис ама си поискай поне 6 апартамента и 2 , 3 милиона.А дали е с гърците е спорно , но явно се е пойвила конкуренция на вашата контрабанда и сега ще ги смачкате. НЕ МОЖЕ друг да бърка в канчето на Боко И Цеко

30

Бейлис женско питие

преди 12 години

*** к`ва е тая операция бе? Да не е за смяна на пола? Или е нова поза "гръцка количка" съвместно с етнически гърци? Не може ли да си я правим без гъркини. Много са дебели и космати, та не ги предпочитам.

29

Бейлис

преди 12 години

34, ника не идва от питието. Ами човек - ако не си вършил криминални деяния какво ти пука? Аз предпочитам да има операции и да вкарват бандюги в затвора, отколкото големата демокрация да те е шубе да излезеш навън.

28

Бейлис

преди 12 години

33, за тебе лудница няма ли бе. По - добре операции вместо да те отвличат, ***, крадат и убиват и да няма наказание. Операцията е съвместна с гърците, това е ясно.

27

Бейлис женско питие

преди 12 години

Бейлис, какво са направили, за да ни удовлетворят. Това нова поза ли е - "шок". 36 души ли участват в нея? Че на това му викаме групов секс. А Цецо все го подминават накрая...и той си бяга в апартаментите и си брои сметките за утеха.Всички са шокирани и всеки е удовлетворен. Цецо с парите, другите с голия г*з.

26

Анонимен

преди 12 години

Операцията е съвместна с евроатлантическите ни партньори. ПЪЛНИ глупости - лично разчистване на сметки на Борисов и Цветанов - новите криминални милиардери. Все евроантлантиците ги накарали - *** кой ви вярва вече бе ..........лошото е че ще се опитат да манипулират изборите. Фидосова вече дава наставления на ЦИК. ВЪЗРОДИ СЕ НАЙ-УРОДЛИВИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ В СВЕТА - И ТО КЪДЕ ?????? МИ В БЪЛГАРИЯ

25

Бейлис

преди 12 години

Туй комунистическия *** няма удволетворение - като не правят нищо, що не правят. Като правят нещо - много полицейщина. Ми като ви наибаха пред НС не беше ли полицейщина?

24

Пети

преди 12 години

Редакцията, алоу, какво е станало?