1182

до !!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Да ти пикая на коментара.

1181

за 1284

преди 13 години

Пропаганда...в Западна Европа зверствата са съвеЦката армия да добре известни, не напразно ги смятат за зверове- стотици хиляди изнасилени жени и убити деца има в Германия ..да не мислиш че не го помнят ? Така е било и у нас - стотици изнасилени от ''освободителите'' българки. за сравнение немската армия у нас е оставила само добри чувства - лоялни и коректни

1180

до 1284

преди 13 години

А има ли в Берлин паметник на десетките хиляди изнасилени германки???

1179

Анонимен

преди 13 години

липсват доста от сутрешните коментари...не ви прави чест,г-да журналисти...

1178

за 1283

преди 13 години

Не съди по себе си....

1177

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Просто онемях, нямам думи да опиша как се почуствах като видях това "творение". Няма значение чий е паметникът, това е подигравка с милионите руски войни, загинали по фронтовете, с тези които изгоряха в концлагерите и милионите осакатени. Да,в Будапеща живеят културни хора за разлика от нас. В Берлин в Трептов парк на паметника на неизвестния руски войник, държащ на ръката си немско дете и стъпил върху свастиката НЯМА И ДРАСКОТИНА, не се учудвайте немците са цвета на Европа, пък ние тоалетната.

1176

Анонимен

преди 13 години

За шистовия газ не ми говори,първо прочети цялата информация в там не пишат комунистически анализатори и експерти!!!После помисли дали пак ще споменеш шистовия газ!Някои страни с голяма територия,между които е Русия между впрочем,могат да си позволят такива експерименти,но малка България по-добре не!Те американците казват,че всичко може,утре ще кажат във всеки български град американска АЕЦ!И вие ще ревнете от щастие,да,и във всяко село даже!!!

1175

Анонимен

преди 13 години

С паметника на Цар Освободител няма кой да се подиграва.Ама спаметника на червените комунуиди подигравката е нон стоп.

1174

за 1273

преди 13 години

Факт е че:1. В манифеста на Царя Освободител се говори за Дунавска губерния, а не освобождение на България;2. Факт е че сме платили с 32 тона знало за разходите на рускита държава;3. Факт е че сме признателни на руснаците за тази свобода въпреки условностите;4. Няма как да сме им признателни за окупацията и хунтата която ни натресоха 1944 обаче. Европейските народи се освободиха с революции пореди 20 години от съветската зависимост

1173

Александър Цанков

преди 13 години

И двете идеологии са еднакво пагубни за човешкото достойнство, интелект и дух.

1172

Александър Цанков

преди 13 години

Ей добре че бяха червените предатели да ви извадят всичките простаци от селата та да се изкъпете и вие. То няма как да не ги обичате. Доказателство за генетичната ви простота, появила се следствие от множество поколения инцест, е факта че не може да вникнете в иначе очевадното послане на графита: Артистът просто прави паралел с идолите на една *** идеология от миналото - комунизъма, идолите на малумна идеология от настоящето - консуматорското общество.

1171

за 1267

преди 13 години

Обаждам ти се - шистов газ и американски АЕЦ....ха сега можете да рИвете, другари :))

1170

безплатен обяд няма

преди 13 години

Както нефта беше на символични цени, така и нашите стоки за СССР бяха с такива. Безплатен обяд няма.

1169

Анонимен

преди 13 години

Ще си го плащаме я! Това да не е братската дружба със символичните цени на нефта и газта!!!Вече има пазарна икономика!А като намериш нефт и газ на по-ниски цени от братята американци,ела ми се обади!

1168

до 1267

преди 13 години

Че този нефт и газ да не да ни го подаряват бре? Плащаме си го като араби. Все едно да съм благодарен на магазинера, че ми е продал хляб. Ай стига с тази *** пропаганда бе, момче! 2011 сме все пак. Или четеш някои стари записки на политагитатор по колективизацията:))

1167

оле

преди 13 години

Както е казал Ленин: Бедните да го духат! Е затова го уважавам аз този човек.

1166

до ***

преди 13 години

Защо българите не се подиграват с Руски паметник?Ами защото не е съветски.

1165

Умиротворителя

преди 13 години

Въпрос:Защо паметника на Цар Освободител не предизвиква полемика, а тоз на съвеЦката армия е повод за раздори? Отговор:Ами защото са ни окупирали , а не ''освободили ''

1164

Анонимен

преди 13 години

Плювате и грачите колко лоши са руснаците,ама колата дето я карате е с бензин от руски нефт,парното дето ви топли е с руска газ,икономиката дето едвам едвам крета е с руски енергоресурси!За някакъв си там газопровод Набуко дето уж щял да ни освободи от руската енергийна зависимост,може само да си мечтаете,ще го видим през крив макарон!Те и латиноамериканците мразят янките,ама всичко там става с американски долари!Когато някой предложи по-евтина газ и по-евтин нефт,ела ми се обади!!!!!

1163

подзаглавие

преди 13 години

''Как паметникът на Съветската армия стана карикатура на съвременна България''Според мен подзаглавието е невярно.Просто идеятъа на човека нарисувал паметника е много добра.Даже има символика.В крайна сметка иненно САЩ подкрепяха съветите.Дадоха им и атомна бомба.Без двуличната и лицемерна-гадна политика на Англия и САЩ съветите нямаха никакъв шанс.Но еврейските банкери от САЩ, които направиха ''революцията'', искаха съветите да оцелеят.В крайна сметка всичко се срути обаче.юдео-съветизмът се разпадна.