1245

Медии лизачи!

преди 13 години

Бах маа му!По всички канали повтарят видео репортажи от сблъсъка, на които се вижда как един мюсюлманин размахва нож! И не само го размахва ами и нанася нападателни удари с ножа срещу невъоръжени хора! Вижда му се и лицето вижда се, че не изпълнява разпорежданията на полицая вижда се че вади ножа си от кания на колана си, което означава, че е отишъл на молитва с нож, и че ножът е негов.И нито един новинар или репортер не само, че не коментира, но дори и не съобщава за този момент!

1244

Анонимен

преди 13 години

В България има вече над 3000 джамии, на много места и по две! Питах един кмет на едно село в балкана, където живеят само амуджи, защо им е втора джамия, а той отговаря: Не ни е необходима, тя и в едната влизат хора само при погребение, но като ни дават парите за строежа и като искат, кво да прая. Извода е, че роенето на хиляди джамии из цялата ни страна е умишлено и целенасочено, с цел маркиране на територия и някой плаща не само за тяхното построяване, но и на управляващите ни, за да си затварят очите.

1243

aki

преди 13 години

nyamas pravoto da govoris po toya na4in.

1242

до hfgdkg

преди 13 години

много смешен коментар.исляма бил толерантен.хахахаахах.и какво му е толерантното ,че са фанатици ли итрепят курди а и че си строят постояно джамии.какво им е толерантното

1241

Анонимен

преди 13 години

Съд за психаря Сидеров,За насаждане на омраза 5год.са малко.АТАКА да бъде забранена.Излагат Бг в цял свят.

1240

aki

преди 13 години

elham durulla muslumanlarin yanindadir allah.her isin hayra olduna inanirsaniz her zaman allah yardimcimizdir.insallah bunlarida atlaticas.bunlari allah in evi olan mubarek caminin onunde yapanin allah yanina birakmaz. yasno li e za vsi4ki.vie vsi4ki deto sa nari4ate bilgari da sa siberete na edno,tsyala planeta dasa siberete ne zabravyayte 4e ALLAH va e sizdal.......

1239

Не 1 304

преди 13 години

Не е провокирал Сидеров боя. Сидеров и мюсюлманите го осъществиха. Бяха се подготвили по сценарий. Провокира го Фъндата мръсната. От няколко години е това положение и накрая избухна. Тя е провокаторката. Сидеров е пионката.

1238

Обичам турците

преди 13 години

Следващото което ще гори е тази джамия...нека рушим тези дяволски джамии...да изгоним неверните *** *** от България

1237

Анонимен

преди 13 години

Аз въобще не мисля да се бия срещу никакви мюсюлмани, християни,турци, евреи, арменци, кюрди, иракчавния либийци и др хора, които са си почтени и. Аз мисля обаче, че мога да се бия срещу престъпното ни управление, и срещу всичкото " политик" в България - от ДПС - през мръсния костов и гадния Станиш - до *** Доан. Няма да се бия за техните гадни интереси, няма да мра докато те си броят откраднатите от поколения български граждани милиарди - без разлика. Трябва да се обединим срещу тях.

1236

до 1304

преди 13 години

Че изказванията на Доган каква етн. омраза насаждат ?! "Държал финансиите и пр.",та това са лични изказвания,които показват какъв крадец е , но в никакъв случай не означават насаждане на омраза! Друг е въпросът ,ако повечето българи тълкуват по български : абе тоя *** кво се прави на много отворен ,дай сега ще мразим всички турци! А Сидеров направо провокира бой пред джамията ,просто всякакъв коментар е излишен!

1235

hfgdkg

преди 13 години

До 1308Браво !Четете. Колко толерантна религия е исляма ! Супер !

1234

арсенал

преди 13 години

турци из4езвайте или ми го , лапайте

1233

до мюсюлманите

преди 13 години

за то ва ли го правите обрязването ДА ПО ПРИНЦИП Е ПО-ХУБАВО ДА СИ ОБРЯЗАН. ГЛАВАТА ТИ Е ВИНАГИ ОТВЪН И СТАВА КАТО ГЪОН, НИЩО НЕ УСЕЩАШ И РЪГАШ МНОГО. ДАЖЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА СИ СЛАГАШ ВЪЛНЕНИ *** ДА ТЕ СЪРБИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ! това ли е смисала на живота ви разбирам защо на мразите и сте изостанали

1232

любопитен

преди 13 години

. .... Оказа се, че Иван Тодоров - Доктора бил виден масон, при това от най-високите нива. Във висшите кръгове отдавна се знае ,че петима министри от царския кабинет са членове на массонската ложа, впрочем и двама от министрите на кабинета на Сергей Станишев. ...тези ддва тома с информация отдавна са изтеклив щабовете на групировките, на мафиотските клавнове, а накрая може би и за късмет и в чуждите разузнавания. ...Враждуващите кланове на мафията използуваха повода, паднал им от небето за да уредят набъбналите вече сметки за разчистване, а политиците и бизнесмените са потрили доволно ръце, понеже тупурдията отклони общественното внимание от повече от жестоката борба на лобитата им за приватизацията на БТК, ДСК, Булгартабак....Когато на бял свят след атентата срещу Доктора се появи лондонският кръг "Кенсигтън", така веднага след това се появи и софийският кръг.Аз лично с питам: какви заводи ще се построят след като политиците ни с антибългарската политика накараха българите да емигрират (по външна поръчка), тук останаха по селата и градчетата почти изцяло палестинци, афганистанци, иракчани, иранци, кюрди, албанци, мароканци, ***. Е, инвеститорите искат почтенна, кадърна и компетента работна сила. Той не иска да му вият кючеци, да искат социални наготово и да правят ***? Така, че има само 1 сценарий, за тази политика: тя е поръчана от массонската ложа в съгласие с панотоманският съвет, чрез САЩ, ЕК и Анкара, Румъния и че нашите в управлението не са българи-патриоти. Е, това е постигнато. Какво да очакваме? Проблеми, само ядове. Тоест. След като инвеститорите виждат, че нямат изгода да инвестират в предприятия, на които ще им крадат мангетата жиците, струговете ламарините и продукцията, те едва ли ще инвестират? Както мен ме е страх да си насея лозето, защото минават изсичат дърветата и за дърва и заради плодовете и само труда ми е на вятъра. Е, сега се вижда порлитиката на геноцид и от Костов, Станишев, Доган, Желев, Петър Стоянов и цялата тая свързана структура, наречена политико-военно-полис-бизнесс структура, която не зная кой какъв е там, но като резултати се вижда до какво доведоха борбите и алчността им. Е, същите тези хора защо не изпратят да предупредят в джамиите да не вдигат шум, а това че някой се молел това не е грях? Явно в Народното събрание не им пука за нас и бъдещето ни? Но какво да очакваме за хора, дето си повишиха заплатите многократно и няма причина да считаме, че не са в съюз един с друг, в името на общото цуцане на държавна софра? Иначе, ако съдим по КПД, от Народното събрание, в полза за нас, то е някъде около 3-10%, съдейки по приетите закони и постановления, по качество полезност за нас, а не по количество (тук са страшни)? Но на фона тлъстите заплати през годините, връзкарството, разпредеяне на бюджета и помощите по собственн интерес, то това си е жалко постижение? Та, какво ще създадете, дами и господа от НС? Досега се приватизира и руши, съзнателно.???????????????????

1231

gffdrei

преди 13 години

До1284 Kiril Nikolov.Ама, защо се бавиш човече ? Не чакай прокуратурата. *** и арестувай Волен Сидеров. Той трябва да бъде арестуван заради това, че се опитва да спре тези, които 500 години са калали, изнасилвали, набивали на кол и т.н ТВОИТЕ предци, които вече не са на този свят. Браво на теб.

1230

до 1298

преди 13 години

Kорана за така наречените "невярващи" и насилие срещу "невярващите"Сура 2,191"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците."Сура 8,12-13"Твоят Господ разкри на ангелите: Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието."Сура 8,39"И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли Аллах е зрящ за техните дела."Сура 8,55"Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват"Сура 8,60"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"Сура 9,111"Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят Негово истинно обещание, дадено в Тората, Евангелието и Корана. А кой е по-верен в своето обещание от Аллах? Радвайте се на размяната, която направихте с Него! Това е великото спасение"Сура 9,3-5"И прогласяване от Аллах и от Неговия Пратеник към хората в деня на най-голямото поклонение хадж, че Аллах е непричастен към съдружаващите, а също Неговият Пратеник. И ако се покаете, за вас е най-доброто, а ако се отметнете, знайте, че не ще обезсилите Аллах! И възвести неверниците за болезнено мъчение,освен онези от съдружаващите, с които се договорихте и после не ви ощетиха с нищо, и не подкрепяха никого срещу вас. И приключете своя договор с тях до срока му! Аллах обича богобоязливите.А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден."Сура 9,29"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"Сура 47,4-6"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."Сура 48,29"Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"Има още 70 текста от Корана, подстрекаващи към насилие срещу "невярващите"

1229

До Obi-wan

преди 13 години

All too easy...ела с мене сине мой и двамата ще управляваме галактиката.....At last we will reveal ourselves, at last we will have revenge... Пътищата на тези предатели ще бъдат пресечени...клоновете от Атака получиха заповед 66.....

1228

Анонимен

преди 13 години

Какво искаш да кажеш *** обрязан, че турчин измислил сапуна, пастата и четка за зъби ли? *** електорат сте вие, слагат ви го постоянно. Бях ви съжалил, като протестирахте за тютюна, все пак сте работили цяла година, но мисля че не заслужавате.

1227

Ако сме човеци

преди 13 години

Ако сме нормални и мислещи хора, трябва не да се дърляме помежду си кой мюсюлманин, кой християнин и пр., а трябва да отидем с останалите яйца от Великден и с развалената баклава и пилафа от Байрама пред столичната община, да мятаме срещу кръвопийците ни, срещу общите ни кръвопийци и да настояваме за оставката на Фъндъкова от ГЕРБ, Сотиров от СДС и на целия общински съвет от червени, сини, морави и всякакви наши убийци безчовечни! Ако сме човеци преди и над всичко!

1226

Анонимен

преди 13 години

А защо Александър Налбантов и Кокинов не събират информация относно изказванията на Ахмед Доган - с тези си изказвания не се ли всява омраза между турци и българи - защо на него не се търси отговорност. Какви за тези изказвания, че той /Ахмед Доган/ държал финансите на държавата, а и сега "ГЕРБ ако искат да спечелят трябва да ме направят президент" - КАКВО Е ТОВА БЕЗНАКАЗАНО ИЗКАЗВАНЕ