22

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не мисля че "тържества" е точната дума. Едно време баба ми е разказвала че като била малка я водили в черквата и още се усещал гнилия дъх на кръвта. Става дума за 20-те години на миналия век.

21

Едно Българче

преди 13 години

Иван ВазовПоля и гори - Възпоминания от Батактова стихотворение би трябвало да го е прочел всеки българин... в днешното ни ежедневие няма място за омраза към когото и да е било, но и не трябва да се забравя кои сме и че хората са умирали за това днес да сме българи и християни...почет пред паметта на тези българи и се радвам, че ги направиха светци...

20

да

преди 13 години

вижте, ако българинът беше като германецът, да беше произвеждал някоя супер кола.(до сега). факта, че българинът е шматарок и *** е очевиден. стига плач за жертвите. важното е да не ги допускаме никога повече. никога.

19

Анонимен

преди 13 години

Пра-прадядо ми пък е бил убит. От българи. Хайдути. Гръмнали го, и отвлекли едната ми пралеля. Никой не знае какво се е случило с нея.И не, българин съм, моля, без антитурски настроения с/у мен. Но да не забравяме, че в Батак БЪЛГАРИ еничари са колели своите родители. И че доста често БЪЛГАРСКИ родители са давали доброволно децата си заради перспективата да преуспеят в живота. Доста неща се премълчават в историята, стига злоба, че няма да станем по-различни от Османската Империя с тая злоба.

18

УлтраЦСКА

преди 13 години

Едно голямо БРАВО на всеки един който има дори и нотка на участие в ПРИЗНАВАНЕТО на убитите във Батак Български чеда за СВЕТЦИ !!! Имало все още значи в тази наша България ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ !!!!! .... А не да строим паметници на турски терористи.... виновни за знакови атентати като тези на жп гара Буново на автогарите в Пловдив и Варна и доста умишлени палежи....!!! ДПС ПОД НОЖА ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!! .....

17

123

преди 13 години

К*Р за турция и дпс!*** *** НЕЩАСТНИЦИ!

16

Анонимен

преди 13 години

Колени, обесвани, изнасилвани и накрая турска партия у Българския Парламент! Ренесанс на търпението и навежданята. Смях!

15

bobipal

преди 13 години

Батак е един от градовете свързани с най-тежките моменти в историята на България, тук мога да наредя градове като Копривщица, Котел, Сопот - за съжаление обаче в сегашните времена много хора са загърбили историята и една такава новина е просто част от ежедневието на съвременния Българин ! Музея в Батак е много хубав и подреден но за съжаление доста студен защото няма средства за утопление. Така е в много други градове - днес всеки мисли как да изкара месеца а героите отдавна са забравени !!!

14

Анонимен

преди 13 години

9,Абе, нискочел, даваш ли си сметка, че тогава въобще не е имало държава? Толкова сте *** децата на прехода, че не ми е ясно като си заминат 40-60 годишните чий х*й ще стискате, че да вадите мляко...

13

BG

преди 13 години

1. Анадолски ***, нито ние , нито европа ви иска .... и с твоето "позитивно" ДПС имате светла перспектива ...... В АНАДОЛААААААААААААААААА

12

ментор

преди 13 години

"В Батак започнаха тридневните тържества по повод Деня на Баташките мъченици" - Наистина ли са тържества?Или е някакъв помен честване на годишнина и т.н.

11

Анонимен

преди 13 години

Istinata za klaneto vav Batak, se razbira vav celiat sviat blagodarenie na Amerikanski diplomat, i gurnalist, koito razkazva za tezi gestokosti , i zashtitava Balgarskoto naselenie .

10

Анонимен

преди 13 години

някои хора тук от коментарите, както и висши държавници трябва да приемат като факт това, че на българите в кръвта им е заложено да мразят турците и те нищо немогат да направят по този въпрос. Може би 500 години угаждане в наша полза би могло да промени нещата, кой знае...

9

До Политик

преди 13 години

В публикацията по-горе не става дума за Сидеров, а за КЛАНЕТА, за ИЗНАСИЛВАНИЯ, за ПОЗОРНИ ЖЕСТОКОСТИ...Вашият господ уважава ли това, господин ПОЛИТИК?

8

...

преди 13 години

Пра-пра-дядо ми е бил обесен от Турците. Колели и бесели наред всички по-будни българи независимо дали са замесени във въстания и т.н.

7

Анонимен

преди 13 години

Днешната младеж не вижда смисъл в българщината. Тя се изразява в хаос, безхаберие, липса на социална справедливост? Защо да си дам живота днес бабо? За да защитаваш власта на онези бездарници и разбойници, които ни управляват ли? Че аз и война да стане няма да се бия за тях. Жалко за случилото се преди 130 години, съпричастен съм, но днес вече всичко е безсмислено при положение, че цялата държава е срещу българите (повече права за други етноси)

6

бла

преди 13 години

И естествено "велики гении" орекоха Баташкото клане.Кости няма!Така, че какъв туризъм ще развивате?То не се е случило.

5

До:1

преди 13 години

1-Ти луд ли си или нас мислиш за луди?Какво ни е дала Турция като народ и нация?Под тази ли статия намери да разлееш словесната си диария?

4

до номер 1

преди 13 години

Отивай си в Анадола гнусна рязна вмирисана *** нямате място в Европа ти си позор за България фес недъгав

3

Електорат

преди 13 години

Защо не си си пил хапчетата днес?