57

до 58

преди 13 години

Сигурно България е единственото място на света където има самоубийства? Хайде стига. Бог прощава много неща, но самоубийците някога са погребвани в отделни гробища!

56

Кардашев

преди 13 години

Вярно е, че всеки има проблеми. Не сме ли прекалено българи с тези обвинения към всички останали, без да поглеждаме себе си. Ония убил 6 деца пиян, ние обвиняваме пътя, а пътят е един и същ за всички. Сега същата работа. Държавата виновна за решението на един мъж да се самоубие, заради дългове или нещо подобно. Аз също имам дългове, но се мъча и бачкам за да ги платя. Родителите ми и те имат заем, също го плащат. Егоистично е да се убиеш, а близките ти да останат да плащат.

55

Анонимен

преди 13 години

геноцида в българия продължава с пълна сила.

54

Крал Шрек

преди 13 години

България гроб за човешки души. Бог да го прости човека.

53

IND

преди 13 години

Според някой държавата е виновна, че този се е самоубил. Да държавата за всичко ни е виновна, дори за това какви управляващи си избираме. И какво... дайте като ни е виновна държавата да не направим нищо и да започнем да се замоубиваме - пълна малоумщина. Не знам какво му е било на човека, но е малоумно да намесваме политиката с неговия проблем. Не мисля, че това е начина да си реши проблемите, но това си е негово право и не знам защо не го е напрасвил по-малко публично...

52

Анонимен

преди 13 години

ЕТО ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА ГЕРБ

51

Анонимен

преди 13 години

И какво стана сега! Преди дни жена на 4 деца намери смъртта си за 34 лв, след това се самоуби друг човек, сега този! Явно Боковата стабилност ще впечатли Европа! Дори нацистите могат да завидят на работоспособността му!

50

до Германия

преди 13 години

Определено реших да проверя цените в България и Германия за "L*dl" и наистина за всяка стока има разлика от 10 %, но за наша сметка. Не съм икономист за да кажа, защо е така, но ОПРЕДЕЛЕНО не ми харесва ! Не е приятно минималната заплата да е 280 примерно и да плащаме с 10 процента повече от немците със заплати в пъти по-големи от нашите :( Съжалавям за отмятането от темата, но има свързаност. Лека му пръст на човека!

49

Анонимен

преди 13 години

49Не! Например - "отребки"

48

anonimen

преди 13 години

Всички управляващи от Герб,умрете кучета крастави.Вчера едно самоубийство на жена,днес друго.Иначе България излиза от кризата,какво излиза от кризата като младите бягат,а тези дето остават се самоубиват.Трябва да стане нещо,не знам касво,обаче в България трябва да си бандит,който и да ми разправя че може да суе успее не е така.

47

Анонимен

преди 13 години

Aaaa що за глупости! Веднага я махнете тази новина! Искам да чета още за Кралската сватба и простотиите около нея! Що за безочие да публикувате нещо, което се случва в България?! Жалко за човека - както казаха преди мен, все по-често ще четем такива новини. Хората се обезвериха и се отчаяха напълно...

46

Патриот

преди 13 години

До 43 - не ти е ясна думичката "суициден" ли ???

45

Анонимен

преди 13 години

40Ти си завършен ***!При това със самочувствие че "разбира нещата".И си точно толкова опасен колкото и тъпите управляващи които така са си повярвали както лудия който е убеден че НЕ Е ЛУД.

44

Ваньо Костов

преди 13 години

Абе престанете да пишете против ГЕРБ на всяка новина. Те ли ни докараха до тук. Какво имаше преди тях- заводи ли? , бизнес ли? , икономика ли? , инфраструктура ли? КАКВО. Нещастници мизерствайте си с това мислене.

43

anna

преди 13 години

Човекът е направил равносметка, че вместо да се пенсионира тихо и кротко , ще се наложи да плаща дългове. Така че самоубийството е по-уместния вариант. Малък и среден бизнес в България вече не може да съществува, тъй като държавата не го стимулира, и дори го притиска. Безработицата е огромна, младите хора, през последните две години, много трудно се реализират. Най-общо казано -трябва да имаш желязна психика, за да оцелееш.

42

Анонимен

преди 13 години

horata v bulgariq jiveqt vse po zle ,stranata ni se obezludqva. Nqkoi namirat spasenie na zapad drugi re6avat da slojat krai na jivota si .TEZI UPRAVNICI KOITO SE MENKAT V PARLAMENTA 22 GODINI NI DOKARAHA DOTUK .PREDLAGAM I DA NAPUSNAT STRANATA I DA DOIDAT DA SI IZKARVAT HLQBA TUK NA ZAPAD . I TOGAVA DA MI GOVORQT ZA SVETLO EVRO BUDESHTE .

41

Анонимен

преди 13 години

Дали е плиснало кръвчица?

40

Анонимен

преди 13 години

40А кой си ти да оправдаваш или съдиш! И си провери правописа! Понякога не ти се разбира! Не бързай толкова!

39

пич

преди 13 години

Моля, не говорете по адрес на управляващите, те и без това не четат този сайт!

38

Анонимен

преди 13 години

Колкото и някои да се базикат с това, никой не е застрахован на всеки могат да му дойда на главата проблеми, за които дори и не си е помислял. Пази боже и дано няма много такива случаи.