178

100

преди 13 години

ГЕРБ са филм на ужасите по Хичкок.

177

Анонимен

преди 13 години

абе всички говорите какви са били Борисов и Цветанов ама що не говорите за времето на Костов когато се фалирваха големи компании с цел приватизация, Милен Велчев докато беше на власт си построи доста хотели, барабар и брат му, зашо не питате къде са 100 000 лв. от българската коледа които Първанката ги взе уж да купи техника за някаква болница, къде са парите за онкоболните (50 000 млн. които тройната коалиция е взела). ?

176

онзи

преди 13 години

Браво Бойко. Продължавай да се дъниш всеки ден . Скоро ще те изритаме от властта.

175

Бай Колю

преди 13 години

188-ми,Добре звучи! Няма лошо, да изчезне БСП, пък и нали ще си имаме Бойко, т.е. жив комунист, милиционер, агент, с който да плашим децата си!? Ние сме си свикнали да си имаме комунисти, макар и няколко пъти до сега да си сменят името - БКП, БСП, Герб, и си ги търпим! Проблемът е, че пак нищо няма да се промени! Някога....когато успеем да накараме всички комунисти да изченат, независимо от моментното им име, едва тогава, нещо може да мръдне....

174

Димитър

преди 13 години

Пречиствателната станция в Хисаря не е построена ,а модернизирана и работите са започнати януари 2009 от предното правителство.Поразрови се в нета ,ако мислиш че лъжа.Магистрала ''Тракия" в момента е както си е много време ,няма я между Стара загора и Карнобат.

173

Василев

преди 13 години

Искам да се извиня на всички хора ,които съм засегнал когато съм подкрепял фанатично Боко !Хал хабер си няма от икономика , бизнес и инвестиции.Едно си знае баба и едно бае спортната зала.

172

ДО 198

преди 13 години

НЕЕЕЕ А ЗАЩОТО БСП -МАФИЯТА ТАКА Е НАРЕДИЛА

171

nqkoi

преди 13 години

a be balgari kvo se ot4aivate lesno?trqbva da prebiem deputatite ili malko krav da tekne ama deputatska,4e da se usetqt koi komandva .naroda komandva zastoto e poveche ot deputatite,i ako se ubedenim ste gi smajem, pak posle da vidim koi ste drazne da ne misli za naroda,i zaplatite ste vdignat i vsichko ste napravqt ot strah da ne gi izbiem.

170

Предложение

преди 13 години

Предлагам залата да се кръсти " Агент Буда" хем няма да се свързва със Бойко хем той ще си знае, че залата е кръстена на него :)))

169

до 194

преди 13 години

блокират те, защото си неграмотен и не особено интелигентен. с една мозъчна клетка!

168

до 184

преди 13 години

до 184 неСтаваш и за милиционер..Да не би предишните да са строили с лични пари , Но не е едно и също да строиш собствени хотели по морето , на парцели заменени за чукари във Видин и да строиш пречиствателни станции , магистрали и Спортни зали.

167

Анонимен

преди 13 години

Това не е Бойко - гербера , а Бойко - НАРЦИСА !"Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти засягащи собственото възхищение, егоцентричността и егоизма. Името е избрано от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил орисан да се влюби в собственото си отражение във водата."

166

до 188

преди 13 години

Марк, не се крий под "Анонимен" - познаваме те по почекра и изказа. Изкажи си се свободно, нали сме демократична държава. Което, обаче не те прави нито умен, нито красив. А напъните ти са наистина похвални като желание и смешни като техника. Но нали знаеш: "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!"

165

до 190

преди 13 години

яко! поздравления!

164

Homer

преди 13 години

Милиционерче не се подигравай!Каде са работните места за младите висшисти да те питам аз,престани с тези комунисти и темподобни.Дай ни хляб в ръцете,а не да се чудим от къде и как!

163

до 188

преди 13 години

повтори си го 100 пъти и ще може би ще си повярваш и сам!

162

Анонимен

преди 13 години

На нас Господ ни го изпрати най-голямото изпитание след изборите-Бойко Борисов -Премиер.Пред това събитие бледнеят и земетресенията и цунамитата

161

Протест - 27.03.11

преди 13 години

160

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕЕЕЕ ---А БСП ПРОСТО ИЗЧЕЗВА ... И ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО

159

до марк

преди 13 години

сега бацето ще си отвори кутийката с английските думички в мерцедесчето и ще си го преведе на английски! сигурно и ще ти прати дългоочаквания паричен запис за написаното, нали сладур!