106

Анонимен

преди 13 години

Бий наркоманите и алкохолиците Кадафи, че виж в БГ какво стана:)

105

По скоро удари като

преди 13 години

Още тази нощ удари като през 1986 год. Либийските изтребители дори не успяха да излетят.....бяха унищожени още на летищата,докато Кадафи бягаше към пустинята умрял от страх....Хайде,по скорошни удари по черните африкански наемници на "бясното куче" както го нарече най-успешния USA президент,когато го бомбардира.....и големия смелчак Кадафи.....избяга в пустинята на палатка и като ходеха българските журналисти начело с Гарелов да му вземат интервю,то се състоя на фаровете на 1 микробус,защото при онзи нямаше електричество да не го открият Американците и бомбардират там......големия ербап пред Обама....я да е Рейгън да го видим ще плаши ли ?. Вие сте малки и не помните ,беше 1986 год. Кадафи примря от страх....убиха 1.6 месечната му дъщеря и раниха 2-*** от синовете му.....Този страхливец тръгнал сега да плаши,и както в САЩ тогава бе измислено стихотворение за него как Роналд Рейгън му сви сърмите за 1 нощ,а преди това пак бе ербап като сега "На едно затлачено бунище хвали се дръглив ,свадлив петел,постоянно кукурига - вижте колко силен съм и колко смел.....И отсякъде се чува вой,дюдюкане и смях - абе той е изкукуригал вече,абе няма ли стопанин той....Роналд пак му дай урок,макар и тежък"

104

До Стратега

преди 13 години

Ей, "стратег" тичай бързо в Турция, потурчвай се, ако вече не си го направил и се запиши в трета турска армия. Явно, че само така имаш някакъв шанс да поживееш в София, протурска *** такава. Явно предмета История не е силната ти страна, за сметка на научната фантастика. А сега си лягай, че дразниш Българите!!!

103

Калин

преди 13 години

само сърбетата и .. талибаните .. на все едни такива съветски продукти, могът ударят стелт с прашка ... васремос .. *** .. или както там.. му казвате :)

102

boogy

преди 13 години

А, сега оставете справедливите сили да спасят Либия.

101

Анонимен

преди 13 години

Смърт за западните кучета!

100

Анонимен

преди 13 години

Никой от останалите държави в Северна Африка и Арабската лига няма да подкрепи Кадафи. Забележете, че 2 от евентуалните държави "навити" за удари са арабски. Стига с тези американци, точно в случая те се скатават. Ние като християни трябва да сме по-единни със запада и Русия, не да браним този фанатик. Него не го е грижа за страната му, а за замразените авоари, защото ако не успее сега е пътник и персона нон грата в цял свят и Уго Чавес няма да го приеме.

99

до 101

преди 13 години

3. За вас българите българският войник може да не е добър военен и българската армия може да не е фактор, но.. в чужбина се гледа по друг начин.я кажи по какъв друг начин ? със страхопочитание ? с уважение ? това от приказките на Шехеризада ли са ?

98

boogy

преди 13 години

Е, в исторически план погледнато, с Турция не сме воювали от почти сто години, Обаче с твоите любими братушки сме били в война много по-скоро. Окупирали са ни, наложили са марионетно правителство, избило цвета на БЪЛГАРСКАТА нация, окрали авоарите на страната, обещали територията на други братски народи и сме робували на твоите господари повече от 60 години. Стига ни вече. Въпреки заплахите с АЕЦ Белене, Южен поток, Бургас-Александруполис(то това отпадна де :) )на нас ни писна.

97

:)

преди 13 години

Добре че Турция е в НАТО иначе щяхме да сме като Полша по времето на Втората Световна война ИЗТРЕБЕНИ до крак !!!

96

Анонимен

преди 13 години

108Па ти си много смел зад компа! Върви помогни на "демократите" в Либия! не мой се тутка!

95

Калин

преди 13 години

ползвам няколко партизански псевдонима .. под кодово название Аналоним .. хахаха

94

Пламен

преди 13 години

абе да им *** върху високите технологии, сърбите как свалиха стелт-а с 20-годишната си техника... Техниката не е техника без ХОРА зад нея. Не случайно всички искат да си намалим армията, страх ги е от ХОРАТА, а не от техниката...

93

Анонимен

преди 13 години

108 - кажи че пишеш под няколко ника бе ***:))))))) Така ще си спестим угризенията за извършена интелектуална гавра с трупа:)))))))

92

Калин

преди 13 години

какви документи ще изкара бе .. хахах .. взеха им парите .. милиардите където са ги трупали по чужди банки :) сега реват на умряло.. напаст сте си .. !!

91

Калин

преди 13 години

няма по полеко аналонимно ***, много сте смели.. в кражбите шумкарчета :)

90

До 101

преди 13 години

Поздрави, БГ има нужда от такова единство за да излезе от помията, в която е натикана от чужди фактори.

89

Анонимен

преди 13 години

Миротворците пак тръгнаха:) Дай им войно да водят:) Ама да не са в челните редици:))) Засега единственото сигурно нещо е, че където са стъпили мира не е настъпил:)

88

Анонимен

преди 13 години

Войната е най-гадния изход от криза.За съжаление по-добър метод досега не е имало.Ето сега се пада на Либия горчивия пай.Ние хората сме доста примитивни същества защото се самоизтребваме.Кога ли ще еволюираме достатъчно за да спрем да се избиваме и да заживеем в мир?

87

Ваню

преди 13 години

Ходих при батко ми на холидейче до Англия и така да си напраим *** с инглишите, решихме да напраим шоу.Брата е пичага и там си праи кот си иска - хич му не е през ***.Та един ден вика "виж ся Ванка,за ко стаа на въпрос,батковото".Обляка се тузарски - костюм "Армани",обувки "Келвин Клайн",риза "Валентино",парфюм "Бекъм - черен",за прическа "фаяр" само кихна 60 паунда и като си сложи и "Картието - роудстър хроно автоматик, дет е към 7000 паунда и аре в една банка да си вади нов акаунт(сметка).Дотук всичко в реда на нещата - прередихме се естествено и мениджърката ни покани в офиса.Тъкмо изслуша брата и почна да си вкарва офертите и батко се изпърдя гръмко.Мене ме напуши див смях,а мениджърката се чуди на къде да гледа и цялата червена.Тя си продължи да си реди заучените тиради и след 2-3 минути, брата пусна пак една,ама тоя път дълга и мноо миризлива.Вътре в тоя офис мирише на леш братче,на мениджърката и се изпотиха цайсите,аз съм се присвил на стола и цвиля от смях,а батко съвсем сериозен си задава въпроси относно акаунта.Оная му откри сметка,подписаха,стиснаха си ръцете и на излизане точно до вратата брата пак изплющя една пръдня,ама аз викам ей тука вече се ***.Излязохме от банката и вънка се гърчим от смях,братче и брата ми вика "Ванка,нали се чудеше що два дена се тъпча само с фасуль,зеле и рохки яйца - ей за тва" и после ми обясни,че по тоя начин си е открил сметка в още 3 банки,че даже и една полякиня - банкова служителка е опънал,щот мноо си падала по "Бекъма" - му примесен с пръдня.И аз догодина, кат ида на острова и аз така ше прая.