26

Един Българин

преди 13 години

Е крайно време е ДКЕВР да контролира цените на горивата както прави с метан-а!!! Защо при метан-а няма вмешателство на свободния пазар, а при нафтата и бензина да има? Искаме и конкуренция при електроразпределението и водоснабдяването!

25

Априлка

преди 13 години

Правителството готви пакет от мерки, а пък аз сготвих боб. За друго нямам пари. Само наблюдавам цените. Сега и те ще гледат в моята посока ли?

24

Случаен

преди 13 години

Кога ще има и пакет от мерки за скъпия ток и вода? И те са притежание на чужди държави, които ни съдират по 10 кожи.

23

Анонимен

преди 13 години

....за да намали болката въру хората, които използват горива"То ако беше само тази болка върху хората песен щяха да пеят.Няма да се подобри положението само с това и на вас трябва много добре да ви е ясно,че последното просто беше капката която преля чашата на търпението!

22

Nick

преди 13 години

""Ние съзнаваме, че това е вмешателство в свободния пазар, но това е последното, което можем да направим, каза още икономическият министър."------------------------------------------ Трайчо, ако обичаш не говори за свободен пазар в нашата мафиотска държава!

21

реалист

преди 13 години

"Болката върху харата..."се нарича управлението на ГЕРБ. Боко и хунтата му съсипват държавата! Всеки миг тази болка се засилва! ! !

20

Klaus Schwanz

преди 13 години

Като знаем какви АНТИкризисни мерки предприеха и как те се оказаха ПРОкризисни, този път трябва да вземат ПРОкризисни мерки, и като заем как ги изпълняват, току виж сме се оправили.

19

Гуньо

преди 13 години

Само Бойко да спре да взема рушвети от всяка дейност в държавата; и жена му да дари няколкото милиарда които натрупа, и държавата ще изкара поне една година без дефицит.

18

животновъд

преди 13 години

животни

17

Анонимен

преди 13 години

12 - Хубаво си решил да изразиш мнение, ама защо не пишеш на български. Не ми се четат маймуници - сори.

16

svetlio

преди 13 години

Не се заблуждаваите че банзиностанциите работят на голяма надценка(15ст.)Лукоил надува цената.Ако се намалят акцизите,онези ще си вдигнат пак цената и ще е същото.Наи добрия регулатор на цената е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА-жалко че в БГ не функционира правилно.

15

Анонимен

преди 13 години

Този на снимката имам чувството, че някой ако му покаже един пръст и ще вземе да се смее без спир....

14

Анонимен

преди 13 години

В минало интервю друг ден казаха че комисията ще разследва миним 6 месеца преди да си каже мнението.Тя (комисията) ест няма да докаже картелно споразумение защото Бойко вече е взел парите под масата да си затваря очите, за неговия човек при който редовно ходи на хотелче.А и европейския съюз какво му пука че акциза тук е най нисък, не виждам те да имат някаква полза от това дали ще е висок или нисък парите от акциза не влизат по техни сметки.

13

Klaus Schwanz

преди 13 години

Най-ефективната мярка е оставка на цялото правителство и всяка Тиква да си знае мястото!

12

Анонимен

преди 13 години

А приятелят на Бостанския плод - Вальо Златев, с него дали са провели консултации управляващите Мутро-Милиционери ?

11

хм

преди 13 години

кви мерки, Той нали си призна че не е Супермен

10

dancho82

преди 13 години

ami to celiq ni biznes e kartelen i vie s takiva izkazvaniq go potvarjdavate!!Kato vseki uvajava6t sebe si politik vsi4ko se kazva mejdu redovete!!Ama kato ste po4nali gorivata,davaite natatak-targoviq na hrani,tehnika,mobilni operatori i t.n. i t.n.!!

9

БРАВО БЕ ТРАЙКОВ

преди 13 години

"Аз смятам, че има резон в това предложение държавата да се откаже от част от приходите си, за да намали болката въру хората, които използват горива", изрази мнение икономическият министър."ТА ДЪРЖАВАТА ТОВА СМЕ НИЕ ! ТИЯ СЪВСЕМ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ! ЗА КОГО ГИ КЪТАТЕ ТИЯ ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ ЛИ ? ? ? ?

8

Анонимен

преди 13 години

Ама и това правителство все пакети подготвя, все мерки, то не беше мерки то не беше чудо. Калпави са ви мерките, защото разлика има в положението, но за всенародно нещастие тя е единствено отрицателна. Големи мерки готвите иначе голямо нещо. Добре, че тези мерки дето ги готвите не трябва да се храните с тях, че иначе от глад щяхте да измрете.

7

До 3

преди 13 години

Кой ще стабилизира държавата? Това и извънземните не могат да го направят.