37

Анонимен

преди 13 години

ТИКВАТА БОКО И КРАТУНИТЕ ОТ ГЕРБ,ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТОЛЕРИРАТ *** И ТУРЦИТЕ.ЗАБРАВИХА КАКВО ОБЕЩАХА,СЕГА ГО ДАВАТ ТЕЖКО И НАГЛО.ДОКОГА ЩЕ ТОЛЕРИРАМЕ *** ТУРСКАТА *** В БЪЛГАРИЯ..

36

Анонимен

преди 13 години

Тая *** разбира само от дивашки методи. Трябва да почнем както са правели едно време. Някой *** краде - отсичаме му ръцете и ги забиваме на кол насред *** махала. Някой *** лъже - реже му се езика и се забива на кол насред *** махала. Някой *** убива?!? Реже му се главата и се набива на кол насред *** махала. Гаранция, че след 20-тина побити колчета много бързо всички *** ще станат европейци и то за пример и подражание!

35

Крум

преди 13 години

Газова камера за тия ***,майка ви да .ба

34

Анонимен

преди 13 години

Ако не дай си боже нещо се случи с мои близки, няма да се разправям с правосъдието. Само съдията Линч. Така е било в дивия Запад , така и тука ще стане при тази намеса на "цивилизована "Европа и нашата мудна и корумпирана съдебна система.

33

Анонимен

преди 13 години

Като чета такива новини и ми се приисква да бяхме Иран. Тези с камъни щяхме да ги омъртвим, съвсем законно.

32

Анонимен

преди 13 години

"Порицание" за престъпника означава поощрение. Както и се е случило. Не мога да се примиря с безнаказаността на подобни душевни ***

31

Анонимен

преди 13 години

Така е с ***. Ония ден разфасоваха фабрика, сега пък утрепали човек... защо ли не се учудвам? И някакви полу-*** ни казват, че трябвало да търпим всичко това?!?

30

dada

преди 13 години

не съм расист, но наистина много мразя ***. Тази *** се занимава само с престъпна дейност. Това са ***, които трябва да се третират с ДДТ, до пълното прочистване.

29

Килъра

преди 13 години

Мутрафона Бойко каза,че ще оправи държавата,но като цяло *** рпестъпление се увеличиха при него,защото и той иска техните гласове!До кога ще търпим това?Докато убият и няклой наш близък ли?И основно са виновни съдиите и политиците ни и аз ако си правя какво искам без да има наказания сигурно и аз ще изтрещя.

28

до 19

преди 13 години

На времето имаше такъв случай,на едно момче му бяха изнасилили приятелката ***,а той беше войник -кемаф.Взе танка и размаза цялата *** махала направо ги потруши *** мусави гнусни.След това незнам какво стана с него.Ама сега и армия нямате вече.Имате полиция която бие само българи ,а *** толерира.

27

Анонимен

преди 13 години

За такива гадове не трябва да има милост, закона трябва да се промени и щом е умишлено убийство нищо че е малолетен, трябва да лежи доживот, а за умишлено убиство по особено жесток начин трябва да има смъртна присъда.

26

Анонимен

преди 13 години

*** I TUR4IN

25

Аз

преди 13 години

искам да ти кажа, че като цяло племето човек е по - долно от животните... за нищо не ставаме ние...

24

АЗ666

преди 13 години

Електрически стол - не, защото ще похабим ток. Инжекция - не, твърде лесно. Затвор - не, не искам да издържам с данъците си убийци. Предлагам линч със същите тия кабели, които са откраднали преди време. Имам и въпрос - къде е народната милиция, дето уж ни пази? - сигурно си е в перманентната почивка за вода и цигара...Министър Цветанов, дано ми следите IP-адреса и ми прочетете предложението за наказание на тия изверги.P.S. надявам се, че можете да четете, не само да слухтите.

23

Салахадин

преди 13 години

Добре бе Тикво футбалерска,вече всеки ден *** убива българин.Ти, господин дясно крило какво правиш по въпроса?Или чакаш в страх Луда Яна да изкара от дирника си някоя флашка и да се криеш пак!!А заеми се с тия *** бе!!!

22

Neron

преди 13 години

...napravo...za pruv put pi6a komentar tuka....traeh si traeh si ama mi pisna ve4e vsqka sutrin da 4eta za nqkoi *** kvo napravil da im *** maikata kirliva....

21

Анонимен

преди 13 години

А съседната статия каква беше, че не помня? "ЕС иска да си подкрепяме ромите" ега *** и ромите и ЕС!

20

Поздравления !!!

преди 13 години

"Тогава присъдата им е била обществено порицание"Това е ключовото изречение. Манговците крадат и убиват безнаказано. Понякога полицията дори не ги търси. Ако случайно някое читаво ченге си свърши работата, идва ред на "хуманния" български съд. Бойко обещаваше промяна?!?!? 2 години минаха и всичко е както преди. Няма надежда за тази страна, ако българите продължим да си траем.

19

Анонимен

преди 13 години

"Красимира е убита по особено жесток начин. Тя е нападната, удушена с ръце и завързана с връзка от обувка, посочи директорът на ОД на МВР Враца"Значи или Цветанов лъже, че няма престъпност, или директорът на ОД на МВР Враца лъже съвсем откровено :)

18

Анонимен

преди 13 години

Едното лице е от ромски произход, а другото от какъв произход е?Не го "дискриминирайте" така другото лице,кажете какъв е произхода му?