72

Някой си

преди 13 години

Сцената на Театъра на политическия живот в момента е окупирана от шутовете Гоце, Трактора, Лудото, ДачкоТрашковици, Сашко Диковци, специалистите по контрабандата Кирилчо Добрев, Руменчо Петков-Закалката-Шадравана-... и голяма група ала Цв, Цв - ЦвяткоЦветковски ченгеджийски шутове, които прилагат старата и много добре заучена тактика навзривовете за да дестабилизират държавата, преди църкви, сега помийната им яма "Галерия".Изхвърлете старите *** *** на друго място, не на сцената,другари!

71

ето

преди 13 години

Лудата си мисли ,че това и е Биг Брадър и може да заблуждава налево и надесно колкото си иска.Да ама не ,умреха балъците како.

70

Анонимен

преди 13 години

тия са такива смешници горките, дачков прогонен от всякъде се прави на оборотен

69

Анонимен

преди 13 години

patra6kova da si svali caisite

68

Браво

преди 13 години

ТРАКТОР-ПИКЧЪРС ПРЕДСТАВЯ ФИЛМА НА ГОЦЕ---"ТАКА СЕ ПРАВИ ПРЕВРАТ"гледайте на живо пред кино- МИЛЕНИУМ.******************************************************************Ха ха ха ха -уби ме(:

67

курбалаев

преди 13 години

все едно в "ню йорк таймс" е гръмнала бомба та страшна пушилка се вдига чак предавания на живо на умрело и въобще цирк голям, ми остави и това ми най-смешното е че сами си я взривиха редакцията ама кво да прайш напоследък голема веселба в държавата....но герб ще ги оправи.

66

Снайпериста

преди 13 години

Напълно съм убеден, че в запалването на редакцията имат пръст политици от Герб и Атака. Мнението ми е-това правителство моментално да си подаде оставката. Народа иска свобода и демокрация, а не управление в мутренски стил.

65

Nikola

преди 13 години

Хаха,*** може ли да има толкова глупави хора, не знам :)))

64

EMIGRANT

преди 13 години

ABE ,MNOGO ORGANIZIRANI SA TEZI OT PERNIK . A KOI PLASTA TRANSPORTA I MAMBOTO ? KAZAHA LI ?

63

ddt

преди 13 години

Долу Цветанов! Да се връща Румен Петков и да се пусне ток в шадраваните.....

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Аз съм най-големия г*й... - в този форум, защото съм най-големия привърженик на партия... - ГЕРБ - ге*ски електорат на Република България!...

61

до Личев

преди 13 години

щото тук ти плащат повече да си ръсиш тъпизмите

60

Анонимен

преди 13 години

patra6kova mai iska da ostane bez rabota

59

Трактора

преди 13 години

Лично я занесох!

58

СТЕФАН ЛИЧЕВ

преди 13 години

МАЙ ПЛАЩАЛИ ПО 20 ЛВ ..... ДА СЕ ВКЛЮЧА ЛИ В ТАЯ "УМРЯЛА" ВЕРИГА ? ЗА 20 ЛВ НЕ СИ СТРУВА !

57

коко

преди 13 години

ТРАКТОР-ПИКЧЪРС ПРЕДСТАВЯ ФИЛМА НА ГОЦЕ---"ТАКА СЕ ПРАВИ ПРЕВРАТ"гледайте на живо пред кино- МИЛЕНИУМ.

56

хахаха

преди 13 години

Перничани не идват да правят жива верига, а идват да си приберат взривения Голф пред редакцията. Стига манипулирахте хората бе :)))Я на снимката по-горе вижте номера на 3-та :)))

55

Анонимен

преди 13 години

Днес се постави началото на края от управлението на Празноглавии Първи (Б.Б)!

54

ГЕРБушко

преди 13 години

АТАКА се активизира :)))Болен Хитлера има навика да се саморазправя със опонентите си !!!Като се започне с магистралата мине се през запалените офиси на СКАТ и сег предупредителния взрив !!!А може и Боко да му го е поръчал :)))вчера в Галерия е имало статия за "клеветите" отправяни от Сидера към Боко преди изборите :)))Ако тука има някой фен на АТАКА поне да си признае какво дрънкаше болния им лидер преди близо ДВЕ години :))))))

53

ВОТ

преди 13 години

Според Недялко Недялков от издателство Милениум пред редакцията има и граждани от Перник и Благоевград.МАЖЕ ДА СА ЕДИНИЦИ