34

Най-рисковано...

преди 13 години

е да се говори от името на "народа"... Никой не може да говори от негово име. "Народе", върни се в стария завет и се сети колко време е било необходимо на Мойсей, за да изведе хората си в обетованата земя. Разказът казва, че са вървели 40 години. Трябва да се сетиш, че и на нас ще ни е необходим толкова време, за да стигнем до нашата "обетована" земя. Смятай! Има още 18... Трябва да ни стигне търпение!

33

Калин

преди 13 години

с това ли ще излизат.. с някакво изследване .. по тази тема се изказват всякакви индивиди.. къде с основание, къде не .. тази сделка бе необходима.. и имаше своя положителен ефект .. дълга намаляваше.. през последните години.. и най вече последната 2010 той нарастна главоломно.. това са фактите, факт е, че тази тежести ще ги плащаме ние .. с десетилетия. Комунизъм е.

32

Топ банкер

преди 13 години

Това, което България загуби, някой го е спечелил...

31

Анонимен

преди 13 години

Велчев явно спори с Костов за първото място!

30

Един народ

преди 13 години

Колкото повече време минава от началото на демокрацията толкова повече се убеждавам, че няма да се оправим. Винаги щесе въртят едни и същи продажни политици лансиращи приятелските си кръгове с бизнесмени и на всеки 4 годино отначало и отначало....... а обикновенния гражданин който не иска да краде и да живее честно мизерства...

29

bo

преди 13 години

kogato se gubi ,gubi darzavata i koga se pe4eli ,pe4elia samo az....e da ama znam edin lek za si4ko tva kazva se DRAGUNOV....

28

draznitel

преди 13 години

Аре бе, що не коментирате тука ? Да плюете по Бойко 1300 коментара, тука некакви мизерни 20. Мижитурки, и долните *** да ви вземат дано такива като тоя на снимката горе

27

Анонимен

преди 13 години

Едно бабе разправя че тоя приличал на крава,егати кравата с пура

26

Българин

преди 13 години

Нека тия, дето са ми сложили минуси на пост 20, да се явят на удобно за двете страни място, за да ги заведа да ми платят пенсионните осигуровки, които трябва да носят вече истинското си име - Данък ***.

25

Анонимен

преди 13 години

Ако искаш да направим както Тодор Живков е направил - да се наемат историци, които да напишат нова ХУБАВА биография на Бойко Борисов. Например да се каже че е бил десидент, или нещо такова преди 10-ти, а след това е бил един честен трудоблюбив бизнесмен в сферата на производстото, и тези лица Пашата, Петров, хората от *** никога не ги е виждал. Ако може и да се изтрие ,че е бил доверено лице на Царя също няма да е лошо, я и това с Тодор Живков да се заличи завинаги

24

Анонимен

преди 13 години

Абе чудя се, Бойко Борисов преди време не беше ли и той от партията на Царя-Мошеник ?

23

Анонимен

преди 13 години

Парите не се губят, няма начин. Просто сменят притежателя си.

22

venci

преди 13 години

За едни загуба, за други печалба. Губещите както винаги сме ние овчиците .Това са пенсиите на хората за една година.Браво на Милин и Царя.

21

Българин

преди 13 години

Извинявам се за грешката - "пропуснати ползи", а не "пропуснати щети".

20

Българин

преди 13 години

Защо ни размахват дреболии пред очите бе? Един милиард, загубен преди 8-9 години...Истината е че ВСЯКА ГОДИНА тая нещастна, бедна и пропаднала държава търпи ТРИ МИЛИАРДА ЗАГУБИ - от толерастията си към нисшата *** раса !!!Един милиард директни помощи за тези ***, които отказват да работят, още близо милиард - пропуснати щети (задето не работят и не плащат нито данъци, нито осигуровки, да не говорим ток и вода) и още над милиард - нанасяни щети !!!Ето кои загробват България !!!

19

Желев

преди 13 години

Кой от където мине,ни влачи.Един милиони,друг /по-тарикат/милиарди,а овчиците покорно се редят за поредното доене.Стига бе ненаситици.Съжалете тоя народ.

18

???

преди 13 години

От къде иначе за пурички и пийване пък и за други глезотийки а....?

17

Анонимен

преди 13 години

oxo...kade bil nashiat Milen OCHITE.......NAMAAA.... SA TOI ZDRAVO

16

ь

преди 13 години

Браво на Милен! Излезе печен! Ако можех и аз като него поне пет милиарда щях да гушна! Ама аз съм алчен пък той милостив излезе и малко взе та да не тегли народа!

15

китаец

преди 13 години

Докато не почнете да бесите, както ние в чайна, няма да се оправите. Лошото е, че ако започнете, от 7 000 000 накрая я останат 2000 - 3000 живи, я - не.