42

Анонимен

преди 13 години

Виж ***, не ми трии постовете, щото след малко като ме ***, няма да можеш довечера да отидеш при СерГей да си правите компания, щото ще бършеш аканото... от се муааааа......

41

Ъ1

преди 13 години

Интересно е кой е кадрувал във Фонд Земенедлие за Калинка Илиевата ?

40

Анонимен

преди 13 години

Тая преживя ли Коледа бе...

39

п

преди 13 години

Супер селяндурско е да се обсъжда теглото й. Вие пък все едно сте баш манекени и манекенки до един... Български селяндурски иманталитет.Аз пък искам да разбера аджеба откъде оня ****ал Янко ги е взел тия СРС и кой им е правил монтажа с менте репликите? Каквото и да е, на тях 2те има вярвам повече, отколкото на Янето!*** активните мероприятия! Искам СРС от разговорите на Гоце, Яне, ДОган, Станишко и сие!

38

Анонимен

преди 13 години

Тц, както съм сънен и като ми се облещи тая от снимката - да не ви казвам колко бързо се събудих :)

37

истина

преди 13 години

С този каруцарски език и култура,какво да очакваме?

36

Анонимен

преди 13 години

Доживяхме в България да няма скрито покрито, но комунделите пак са недоволни:)))

35

Чичо от село

преди 13 години

Менда и Искра се заклЕха... Но преди това се заклАха... От лакомия...

34

Анонимен

преди 13 години

Абе тези са толкоз некомпетентни, че и моментите за подаване на оставки изтърват.Какво ли трябва да се случи, че тези да си подадат оставката ??? То все пак са с НОВ МОРАЛ.

33

Нагло, по-нагло...

преди 13 години

Че комунистите са най-некадърните и нагли крадци в държавата, това не мога да отрека. Но, че ГЕРБ не са комунисти, няма как да ме убедите :) А тези двете са супер нагли !

32

реалист

преди 13 години

Според Танов -Да се лобира за определени хора не било престъпление. Престъпление е ако се назначи човек ,то не отговаря на изискванията. Май е дошло време и министър Найденов да каже как назначава директори и служители в МЗ и ДФЗ. Кой от тях се представи отлично и какво е образованието им. Пълен списък на всички служители за степен на образование и ценз.Кой депутат за кого е лобирал- макар че ние си го знаем- кой обикаля с списъците за назначения в тази институция.Исккаме прозрачност това е....

31

Хасан

преди 13 години

Виж пич виждам че си доста не компетентен на религиозна тематика но ще ти обясня някой неща! И исляма и християнството зачитат Христос но по различен начин! Според исляма Христос е пророк като Мохамед а според християнството е Бог! Освен да напишеш някаква глупост в тема която не е за този разговор за друго не ставаш!

30

jasemi

преди 13 години

Лео аз съм християнка,ама доколкото знам Аллах също е бог.....Пък този певец какво общо има със статията??????

29

Анонимен

преди 13 години

Цървулане, не са ли те учили несретните ти родители, че не е добре да се подиграваш на хората за физическите им недостатъци??!!??

28

Анонимен

преди 13 години

" повече от година знаела, че настоящият шеф на митницата в Лом живее в къща за милиони, но е спестила този факт пред обществото." Ама тва си е чисто прикриване на вероятно престъпление. Като съвестен гражданин г-жата би трябвало да сезира компетентните органи, които да се замат със случая - не да си трайка.

27

Типов

преди 13 години

Режисьорите са посредствени но ЦИРКЪТ е пълен.Качества като чест, честност и достойнство отдавна са в криза, кукли на конци, посредствени кукловоди. Народът му омръзна дойде му до гуша само шоу и простотии да слуша.

26

естет

преди 13 години

лелеее погледнете това лице ...не излъчва ли то чистота, нравственост и въоще всички добродетели на които може да се изрекат и опишатimoti.net/naem-tristaen-apartament-sofia-manastirski-livadi--anno1831417.html

25

Анонимен

преди 13 години

Мили ми г-жи Фидосова и Стоянова, не говорете повече. Няма смисъл. В тази страна има само по 1 човек, който ви вярва. Това сте самите вие :)

24

Случаен

преди 13 години

Няма обектив, който да я хване тази в цял кадър.

23

partizanina

преди 13 години

БСП=====ПРЕСТЪПНИК-ГЕЙ-ПРЕСТЪПНИК-ГЕЙ