4

Ивка

преди 13 години

Аз също съм жертва на почти редовно модериране и поставяне на банове, въпреки че НИКОГА не използвам обидни термини или груб, недопустим език. Немската критика по отношение на медиите в България и тревожното потискане свободата на словото бе напълно адекватна. Немското заглавие бе нещо от рода на "Внимание опасни медии в България". Но мен лично от цензурата не ми пука, защото зная, че ме цензурират хора, които нито притежават интелекта ми, нито ерудицията ми.

3

poohy

преди 13 години

Сетих се и за Мюнхенското споразумение от 1938г. с Хитлер - пак с цел мир в Европа. И да се сетя други примери с цел "мир" няма да ги пиша, не можеш да набиеш мозък в канчета изпълнени единствено с Корана.

2

poohy

преди 13 години

Да се легитимират талибаните и да се мисли, че това ще донесе мир в Афганистан е все едно в Южните щати на САЩ да са легитимирали КУ-КЛУКС-КЛАН в името на расова хармония. Дори съществуването на тази "идея" доказва безвъзвратното обръщане на Турция от светска в ислямска държава.

1

Анонимен

преди 13 години

Това е невъзможно да се случи у БГ защото: Ако някой някъде предавасвоето отечество и слава,ако клетвата за дълг прегази -моята полиция ни пази.Ако някое продажно братствограби от народното богатство,истината днес е само тази -родната полиция ни пази.Припев:Хора, подарете цвете,хора, запомнете ни добре!Гордост е да служиш в редоветена България и МВР.