50

отчаяна

преди 13 години

Мноо сте гадни...Наистина ли Ники е ...китка?Жалко ,тъкмо си правех планове ...

49

REСО

преди 13 години

Гоце, от теб по- голям *** , няма..:))Номер 1 си..-по тъпота , като руски агент , като ДС- посредственост, като нискочел полуфабрикат .:Номерата ти са стари, консултирани със стари ДС- мутри около теб ..Не можете да си изперете имената..Не стана 20 години няма и да стане ..МНОГО СА МРЪСНИ."Неизперими"&q uot;..Хубавото е , че и внуците ти ще знаят-какви мръстници сте били ..)))Благодарение на Демокрацията и лошите империалисти..))Никой нямаше да се занимава с вас- но ОГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ !! И продължавате ..Виж си спонсорите-от КАКВИ още фамилии... още са ..Виж и цялата плеяда ДС- мултимилионери..СЕГА и ДНЕС..:)..Виж си цялата върхушка на БКП..*** от сой сте ..Напъните ти,да разглеждаш някакви списъци на някакви *** слуги на Империята на ЗЛОТО, са безсмислени ..Затова ли трябва и заплата да ти плащаме ?? Не стига ли че обрахте няколко пъти България ?..Криминални , ДС- типове, измета на България .)

48

Гробоподавател

преди 13 години

Бойко е един много *** човек който си мисли, че народа не разбира какво прави.Вън на Бойко и на ГЕРБ от политиката.

47

Анонимен

преди 13 години

Много правилно, ако Николайчо стане президент, около него ще бъдат само обратни врътки.

46

Анонимен

преди 13 години

Никой не знае нищо за подчинените си-нито в земеделие,нито във външно...че то да взема да се мушна там в някое министерство--докато ме разберат че съм с килийно ,ще си гледам кефа ...

45

Анонимен

преди 13 години

Кандидатурата на Николай Младенов е безспорна и без коментар, каза Мутрата. А ето какво казват безспорните факти: Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати от тоталитарната живковска дипломация. Всъщност, баща му, който от 2006 година е покойник е бил ченге - радист в различни посолства, а дипломацията му е била за прикритие. През 1995 г. Николай Младенов завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни отношения. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон като защитава дипломна работа на тема Израелските ядрени сили. Младенов е с еврейско потекло и това, както и контактите създадени поради естеството на задачите, които ще му се възлагат му дават възможност да премине военно обучение в израелската армия-факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация Отворено общество, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 г. основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се започнава с Надка Михайлова и с малко помощ от масона Иван Станчов той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001. Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, ставайки председател на СДС прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС.През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ***-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. *** изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. Николай Младенов също така е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в БТВ репортерите-може да се види в архива на сайта на БТВ.

44

Анонимен

преди 13 години

Domuz, защо се подписваш с bulgarya.tk ?Подписвай се с GYPSY TURK DOMUZ !Хайде марш в Анадола, в свинарника!

43

Анонимен

преди 13 години

айде един ден без скандали и новини.ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ.

42

Дедо Гаджа

преди 13 години

Бойко послушай ме! Това момче е моят фаворит за Президент на България. Млад е, има интелект, строен е като смърч.

41

Анонимен

преди 13 години

Не Манджата

40

Анонимен

преди 13 години

Николай Младенов определено е най-спорният избор на премиера Бойко Борисов. Племенникът на бившия президент Петър Младенов помогна за разсипването на СДС и за влизането във властта на бизнесмени от кръга на ***. Най-добре е танковете да дойдат!, изцепи се първият български президент на митинга на опозицията през 1989-а година. Танковете не дойдоха тогава, но меките китки напъплиха българската политика.

39

povtorenie

преди 13 години

Николайчо, а мама и тате какви са, бе златен ?Не са ли ДС-***, а ?

38

до 38

преди 13 години

мале колко си тъъъп!едно време кой можеше да учи в Лондон ?само децата на комунистите

37

RE

преди 13 години

ДНЕС Е КОЛЕДА!!! Не може ли поне ДЕН без простотии и хули?! Или се плаща извънреден труд днес?! Абе хора опитайте се да бъдете поне за ден МАЛКО ПО-ДОБРИ!!!

36

Запознат

преди 13 години

Защо не извадят досието на сладкото педерастче,Ники?Благодарение на някои свои особености в "характера",ще бъде управляван до гроб.ДС вече не се казва така,но я има.

35

Анонимен

преди 13 години

О психар!Ти АТИЛА ли си или си и СТРАНДЖАТА?

34

Анонимен

преди 13 години

Леле колко комунисти тука се опитват да разсъждават!:))) Смях! Младенов ще ви разкаже фамилията! Млад -необременен-завършил в Лондон , не в Москва!

33

Анонимен

преди 13 години

Самият Николай Младенов е рожба на комунисти, сътрудници на ДС. Обаче в България народът е късопаметен ...

32

Анонимен

преди 13 години

Нашите политици и така ходят ежедневно на докладване.А по-изявените ходят в творческа командировка на едно отдалечено место.

31

АТИЛА

преди 13 години

Тези Руски "дипломати" оглавяващи Българските посолства да един Ченгета от Държавна сигурност завършили в Москва не ги искаме обратно в България.Освен да бъдат отзовани трябва да им се отнемат всякакви Български документи и да се Депортират при на Милошевич *** в Русия.ЪДИ БЪЛГАРИН УБИЙ КОМУНИСТБЪДИ ЧОВЕК УБИЙ ДЕТЕ НА КОМУНИСТКомунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulgarya.tk