65

Анонимен

преди 13 години

Тиквата не може да загуби изборите!той е направил всичко възможно да ги фалшифицира!

64

българин

преди 13 години

Губи ама друг път!Това са манипулации на комунистите заедно със сините,за съжаление!

63

АМАН

преди 13 години

ДОБЪР ДЕН ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ!:)Т'е т'ва е истината:)

62

Анонимен

преди 13 години

Ау голям кеф ми става като се разпищят *** против полицейските акции, все едно ги колят. Мачкай Бойко, и съжалявам, че не гласувах за теб!

61

българин

преди 13 години

Губят ама друг път!това са комунистическите опити за внушения.

60

живковист

преди 13 години

Бойко, Георгиева да ,но безимотния вън издънка такава. А толкова ти вервахме. Всички са маскари.Само Бойко президент. Той е най-подходящия за момента.

59

Писко

преди 13 години

Минке, това решение на партийното ви събрание ли е? Ама много си смешна - като комунистка-звеноводка на партийното събрание на село, която се натяга та да иде в града. :))

58

444

преди 13 години

За мен подходящ кандидат за президент е Кристалина Георгиева. Показа, че може и Европа я оцени високо!

57

Анонимен

преди 13 години

Евала на ББ и ЦЦ, продължавайте да мажете ***. Нека комунистчетата да цъкат минуси, те друго и не могат

56

Елена

преди 13 години

Има акции, но има и резултати. При нас - филмчета като за треторазряден холивудски екшън с елементи на комедия..Големи приказки - резултат - нищо на квадрат. На мен вече не ми е смешни - ама никак. Я да видим един осъден..Мда, забравих- това е заговор.

55

Анонимен

преди 13 години

имали още *** които вярват на ББ.

54

Анонимен

преди 13 години

Може би твоите познати, които не одобряват правителството, горещо са подкрепяли и одобряват Гоце, Сер.гея, Доган, Мадридския крадец, Масларовката, Р.Овч., Р.pПетков и други мафиоти, олигарси и нагли крадци, убийци и грабители????

53

Анализатор

преди 13 години

Не губи и няма да губи, докато има такава скапана опозиция. Напротив, пак ще спечели на следващите изборите, независимо от напъна на червени, сини и тем подобни цветове. Народът е разочарован от старите лица (ку...ви) в опозицията - номенклатурчици, кариеристи, слагачи, бояджии и корумпирани (всичко се знае, бившите управляващи са като птицата щраус). Така че да не се чудят. Аферим на Божидар Димитров - напускам правителството И ПАРЛАМЕНТА! Достолепен човек, човек с чест?Колко са такива?

52

Анонимен

преди 13 години

Цецо - Президент !хип хип урааааааааа!Весели празници на всички!!!поздравления на ГЕРБ за добрите резултати през годината.лични благодарности на Премиера Бойко Борисов за това, че свали комунистите от властта и ги мачка катоoo *** :) с което ми доставя безкрайно удоволствие.да си жив и здрав Бойко, Бог да те благослови!Весела Коледа!

51

До аноним № 1

преди 13 години

Може би твоите познати, които не одобряват правителството, горещо са подкрепяли и одобряват Гоце, Сер.гея, Доган, Мадридския крадец, Масларовката, Р.Овч., Р.Петков и други мафиоти, олигарси и нагли крадци, убийци и грабители????

50

Анонимен

преди 13 години

ами народа вече поумня, вижда кой работи съвестно за държавата, затова гласува за ГЕРБ

49

turko

преди 13 години

samu DPS!

48

Сийка

преди 13 години

Цецо - Президент !хип хип урааааааааа!Весели празници на всички!!!поздравления на ГЕРБ за добрите резултати през годината.лични благодарности на Премиера Бойко Борисов за това, че свали комунистите от властта и ги мачка като *** :) с което ми доставя безкрайно удоволствие.да си жив и здрав Бойко, Бог да те благослови!Весела Коледа!

47

Анонимен

преди 13 години

Айде на бас по хилядарка, става ли, умнико?

46

Дядо Петър

преди 13 години

Аман от агенции - *** и от медии - слугини!Как не остана поне един независим и обективник вестник, радио или телевизия.Всичко е в ръцете на червените шайкаджии и техните помагачи.