58

Маслобойна

преди 13 години

Таз масларка като я слушаш направо с мед да я намаслариш .... Дано успее да опознае килиите на сливенския затвор .... но уви няма да го бъде.....

57

Нострадамус

преди 13 години

"Невинността" на Масларката и компания е сигурна.Може и да осъдят държавата за подронване на "доброто"им име.Делото е предварително спечелено...Финикийските знаци си заслужиха името,"Армира",имотите на Ст.З,бани,вилите край морето и на всякъде другаде са все законни и честно придобити.Всичко е изпипано и уредено от компанията на на мутресата Масларка,от Ст.Загора.

56

Юлия

преди 13 години

"САМО МОГА ДА И ГО НАПЕРА ОТЗАД"Сега - да доставяш удоволствие на Масларова, което за тебе е наказание, е прекалено голям подарък за нея!

55

стара загора

преди 13 години

Тука те знаем на баните какъв палат спа хотел имаш мръсницо!ами тоя заспал народ защо още трае такива като тебе и Гоце!!!

54

Анонимен

преди 13 години

Тая е нагла, то от комунист освен пари от социално слаби и мандри да краде друго не очакваите.

53

da ama

преди 13 години

Georgi Dimitrov mu se e razminalo - na teb moje i da ne se razmine. Golemi ashlaci ste. Che kakvo kato e suden svidetelyat - tova, ne znachi, che otsega natauk e prestupnik po prezumpciya. Ako pitash men tryabvashe da si v kausha otdavna ama to da beshe samo ti...

52

КК

преди 13 години

От къде има тая 11 млн. та щяла да ги върне ако я осъдят?! Другарчетата Цветанов за 300 хил. лв. (доказани) го разпънаха на кръст, а дума не обелват за крадливата Масларка?! "Защото сме социалисти", както е написал другаря Дмитриевич.

51

до мсларова

преди 13 години

НА ТАЯ ПЛИОЦА ,КОЯТО КРАДЕ НАРОДНА ПАРА ПО ВРЕМЕ,КОГАТО СЕ МОЛИМ ЗА ЛЕВЧЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА ДА СПАСИМ БОЛНИ ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ХОРА,А МАСОВО БОЛНИТЕ ХОРА НЯМАТ ПАРИЧКИ ДА СИ КУПЯТ ЛЕКАРСТВА И ХЛЯБ ЗА ДА ПОЖИВЕЯТ ОЩЕ НЯКОИ ДЕН ИЛИ МЕСЕЦСАМО МОГА ДА И ГО НАПЕРА ОТЗАД И ДА РЕВЕ КАТО КЕНАНСКАТА МЕЧКА.

50

Анонимен

преди 13 години

прав си - сега е приела Герберска форма !

49

вор

преди 13 години

Мани мани смех.В другите държави хората си имат мафиоти от класа-това Ал Капоне,Коза Ностра и какви ли не картели,а нас да ни окраде леля Масларова и то от пенсионерите и социално слабите.Е кажете не сме ли номер 1.

48

До 31

преди 13 години

Ей, завалията, ами ти що си самичък тука от всичките червенотиквеничковчета?Що само за ЦЦ си се загрижил?Кажи нещо за законните имоти на Масларката и на всички министърчета от ламята, барабар с приятеля им Доган и лакеите им.ЦЦ е юноша бледен пред тях.Ей, то туй червенотиквеничковче с мозък и със срам верно изобщо не се среща. Компенсират го с нагла папагалщина и жалки опитчета за манипулацийки разни.

47

Пич

преди 13 години

ами ако искаш ти чакай да се появи ризар на бял кон, който да е честен и почтен. Приятно чакане ти пожелавам. Аз съм здраво стъпил на земята и виждам, че единствения избор е да изберен най-малко крадливия, който освен всичко се грижи и за държавата и хората. Това е положениеето, не го ли разбра до момента ? В цял свят държавата се управлява от организираната престъпност, но по света не се краде 100% и народа да мизерства. Това е разликата.

46

:)

преди 13 години

А откъде има 11 милиона за раздаване - от заплата? :)))

45

Юлия

преди 13 години

Не знам колко са платените герберисти, ама вие комунистите, не бива да сте червени, сменете си цвета. Човек е червен, когато се срамува, при вас понятието "срам" не съществува! Като ще се хванащате за фигури, които не са обект на статията, вземете да се хванате и за Петър Мутафчиев, който най-нагло заяви, че до такава степен си е изпипал документално нещата, че никога никой за нищо не може да го хване. Евалата!!! Само комунист може да бъде такъв безподобен наглец!

44

Анонимен

преди 13 години

Платените драскачи драскат пред 2 реда за да избутат надолу коментарит епоказващи народната лиБоФ към крадливите им лидери....................тоз път другари ще гризнете дървото, повече грешки, като през 1989 няма да има..............амин :))

43

другпич

преди 13 години

Пич,в краденето няма малко и много.Има крадено и толкова.ГЕРБ,БСП,СДС....все тая.Ти да не раздаваш извинителни бележки на тия,дето са крали малко?

42

Истината

преди 13 години

Ето за това исказване трябва да я осъдят.ТЯ си признава,че има 11 милион.От къде ги има ???

41

хаха

преди 13 години

Платеният драскач от Позитано 20 да глътне клавиатурата или да си я завре в любимото на вожда им място.

40

Анонимен

преди 13 години

Сигурно е спестявала от закуски за апартамента си във Виена, горката..........

39

колибри

преди 13 години

А ЦЦ какво ще даде и на кого?