15

!

преди 13 години

Скъсах си *** от учене всеки семестър, и след това учих като луда още четири месеца, за да си взема трите държавни изпита. Взех ги със страхотни оценки, благодарение на себе си и на труда, който съм положила!! Имам цел и ще остана в България (колкото и да не ми се иска), за да я постигна. И повярвайте ми, че тези, които са заминали не са избягали! Трябва да си много смел, за да зарежеш всичко, което имаш тук и да започнеш отначало!!! И стига сте съдили хората! Всеки има право на избор!!

14

я

преди 13 години

Снимката на небрежно полегналите "студентки" с леко вирнати крачка олицетворява перфектно системата на виШото образование у нас!

13

онбашията

преди 13 години

а, не знаят, знаят те ама не е за пред микрофон - да си отебат на воля далеч от мама и тати :)

12

Един там

преди 13 години

Какво да ви кажа, докато бях студент в ИУ-Варна съм се изкъртвал от бачкане, само и само, за да мога да съм самостоятелен и да не товаря родителите си. То не бяха бригади, не беше чудо. Останах без квартира, спал съм на гарата, в интернет клубовете, пътувал съм дори по 200км всеки ден, за да мога да съм в залата.Просто няма смисъл..., мислещите се броят на пръсти, по-лошото е, че университета от година на година става по - зле и всеки чака на някакви връзкарски истории.

11

Веско

преди 13 години

Заминавай за Канада ... като държавата ти е виновна хващай самолета ... *** бездарниците все някой друг им е виновен. Как гледат деца 90% от населението на планетата които живеят по зле от теб ?! *** ... преобладаващата част от населението на България.

10

Анонимен

преди 13 години

vednaz e mladost, strachotni sa dezata na balgaria, nema depresirani, otkachalki vapreki tazno bitie, spolai i neka da sa v radost, v polet da tarsiat chastieto, posle neizbezno dokato si ziv sluzich na dulga

9

Омекотител

преди 13 години

Статията е абсолютно вярна!Ако ще е само да вземеш диплома, по-добре не губи 4-5 години и парите на родителите си в университет, а се развивай в друга област. Има нужда от всякакви хора. Ако всички станем висшисти, много умно ще се гледаме, да знаете :)

8

Камен

преди 13 години

Ами да оставим *** ли да гледат деца те да променят България към по добро това да направим затова и сигорно се изнесоха толкова Българи най-лесно е да избягаш от проблема по трудно е да сотанеш и да го решиш а без деца и бъдеще няма да решим проблема ще си заминем и толкова.

7

4040

преди 13 години

"Кризата е унифицирала студентството, то вече не се държи като елит, смята социологът Живко Георгиев."ЕЛИТ?!?!????????

6

Анонимен

преди 13 години

на батко хубавиците.................................

5

с.

преди 13 години

Кой е луд да създава семейства в тая гадна държава бе!?В такава действителност деца гледат ли се!?Деца в нормална страна като Канада например!

4

Камен

преди 13 години

Всичко що мърда иска диплома това е абсърдно губят си времето младите хора и вместо да създават семейства и деца се лутат като наркомани и *** по студентски град чудят се къде да копунясват вземат някаква диплома и после работят като сервитиорки, бармани цял живот това ствав в повечето случаи за добро или лошо.

3

siko

преди 13 години

такова животно като студента няма.само ийдене пйене и всяка вечер различна сгодна женица.

2

ангел

преди 13 години

Жалко ,че е това е истината за българския студент.Имаш ли кинти може и от дома да вземаш изпитите!!!

1

Пуфа

преди 13 години

Това изометрично положение на студентките е общоизвестно на всички в страната. Те май напоследък в това положение се преборват за мечтите си и се вижда че успяват, защото повечето карат луксозни автомобили, дето някой бачкатор с години не може да събере пари и да си купи? Разбира се, че са елит. Толкова елитни мацки има вече, че очите на човека стават на палачинки?