44

Анти-Гоце

преди 13 години

Страх ли ? Защо не си ми пред очите да видиш с каква лекота ще ти извия вратлето.

43

Анонимен

преди 13 години

Гати и противното ченге!Нямат ли свършване тези ***!Само като му видя физиономията и ми се повдига!

42

niam kato oktopod

преди 13 години

tozi policai pone dade konf za da otre4e vsi4ko w koeto go obviniha Ianerasite.A Ceco sto, Ceco ne zastane i da dade mo ta mo oproverjenia ili kakvoto iska da kaje. Ceco se krie! Iankite zatova atakuvaha AN IVANow sasstoto sa znaeli 4e ste se zastiti, a Ceco ste ostane niam kato oktopod.bravo na razrabotkata: kazvam ti dyste, sestai se snaho!

41

bateto

преди 13 години

А ти какви хора искаш да са в политиката. Крадливи като Серго без ден трудов стаж ?*** дбилската логика имаш. Дано да изгниеш в затвора *** червена ***.

40

Анонимен

преди 13 години

"Ще дойде моментът в който нормалния човек ще иска отмъщение за съсипниците на България. Този момент е близо."Защо се радваш, а не изпитваш страх тогава? Страннен гейбер!

39

Любопитен

преди 13 години

И от къде ад краде ? От собствения си бизнес ли ? Егати дребнавите душички сме българите. Това че ти тънеш в мизерия и си глупав не означава, че няма хора които по почтен начин са забогатяли.

38

Ам ам

преди 13 години

Като си толкова добър в частния бизнес за какъв *** си председател на столичния общински съвет ? Или бизнеса ти е като пералня на парички, а далаверката идва от съвета явно ?

37

ПЕПЕЕ

преди 13 години

Аууууу,а я си представете-Гея,Масларка,Запалка,Р.Овчарка,да имат от 9до 15 имота,КАКЪВ рев щеше да настане,Ааааа?А иначе овцете си блеете тук...Ами ще имат нали те са от новия морал,за тях е простено да са краЛИ,И СЕГА ПРЕДИ ДА МЕ ОПОНИРАТЕ,АКО ТЕЗИ ДЕТО ИЗБРОИХ СА ИМАЛИ ПОНЕ МАЛКО В КАКВОТО ДА СЕ ЗАХВАНАТ бб,И цц НЯМАШЕ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ тв БЛОКОВЕТЕ ДА ОБЯСНЯВАТ КАК СА КРАКИ,НО ЗА ТЯХ..нищооо ТИШИНА,ТИШИНА...В МЪГЛАТА

36

Отвратена от БСП-РЗС

преди 13 години

И какво оказва се че в тая държава имаш бизнес и да изкараш парите си законно е нещо лошо. Защо Янето не разследва олигарсите, истинските бандити които разграбваха България последните 20г и не разбере как са забогатяли от нищото. Защо не разследва Доган или Станишев. Само с Герб се е захванал, при положение че те са от 1г на власт и държавата е опустошена. Напрактика няма какво да са откраднали дори и да искат за 1г. Дано по-бързо му се затвори на тоя гнусен тип устичката. За янето имампредвид

35

Любопитен

преди 13 години

А Яне Янев няма ли кой да го разследва ?

34

SP

преди 13 години

Не си правете илюзии, парите са само за тези, които са на власт; за другите не само, че няма пари, ами и непрекъснато трябва да дават на властта. И това е 20, да не кажа 70 години.

33

възмутен

преди 13 години

може да не е престъпление, но на изборите ще ти скъсат ***, ***

32

Мина

преди 13 години

Господин Иванов, не е моя работа как си закупил тези имоти,но едва ли е от много работа.Но аз спа спокойно ,но ти едвали си спокоен ,а никой нищо не носи на гроба,всички умираме така че аз и от малкото съм доволна ,просто искам спокоен живот.

31

до марти - Архангел

преди 13 години

Марти, не само N-бр. имоти, а и парите за покупката им, а също и парите за придобитата земя под тях, а и размера на цените им и ...Така могат да го разнищат, че ще му свети ореола месеци наред.

30

анонимен

преди 13 години

за кво ти са толкова пари и имоти бе дъртако в гробищата ли ще ги носиш,ами поне направи нещо добро за хората да те запомнят с добро ,а не с многото имоти и пари,създай работни места,а не го влагай в палати,в които наследниците ти ще живеят .

29

vandal

преди 13 години

Ами естествено, че няма лошо да имаш имоти придобити по честе път. Янето може да сипе помия върху всеки. Но не знае че който гроб копае сам пада в него.

28

Анти-Гоце

преди 13 години

Не лъжи червена *** :). Не си гласувал за ГЕРБ :) Не ви ли омръзнаха тия евтини соц номерца. На нас ни омръзнаха. Ще дойде моментът в който ще ви запушим устичките. Ще дойде моментът в който нормалния човек ще иска отмъщение за съсипниците на България. Този момент е близо.

27

Анонимен

преди 13 години

невежество !никой няма право да пита "хей откъде какво имаш". отговор - ЦУНИ МЕ ОТЗАД

26

Анонимен

преди 13 години

типичен гейберзаяжда се със несъшествуваща правописна грешка, при положение че е крал за милиониде сте бе, бокогъзолизците, за да му измиете физиономията на тоя?поради що се изпокрихте в миши дупкиили ченге-милионер ви дойде и на вас много с крадливостта си?

25

Анонимен

преди 13 години

НЕ БАТЕ - ТИ СЪС СИГУРНОС СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГОЦЕТО ИЛИ резко! НЕ НИ БАЛАМОСВАЙ!