114

Анонимен

преди 13 години

Абе тия социалисти вместо да се засрамят и да си заврат главата на СерГея между краката, взели да пишат срещу ББ-човекът, който честните хора в България отдавна чакаха да се появи. Аз лично я бях отписал тая държава, не виждах как може някой да дойде и да се опълчи срещу мафията, създадена от най-високо ниво на управленческия ни елит, обхванала цялата ни държава от най-ниско до най-високо ниво-прокурори, съдии, депутати, министри и зам. министри. И наистина ББ е единствения ни шанс за спасение

113

Анонимен

преди 13 години

Гледай "Завещанию Ленина" - youtube ГУЛАГ

112

partizanina

преди 13 години

КРИСТАЛИНА ЩЕ Е СЛЕД МЕНЕ ПРЕЗИДЕНТ ---И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ.И АЗ НЕ ИСКАМ АМА НЯМА КАК. ХОРАТА РАЗБРАХА ЧЕ ЦЯЛАТА НИ ПАРТИЯ Е ПРЕСТЪПНА И НЕ НИ ИСКАТ.ПРОЕКТА МИ И ТОЙ ЗАВЪРШИ СЛЕД ТАЯ КАТАСТРОФА ДЕТО ПРЕДИЗВИКАХ.ПАК ЩЕ МЕ ЛАЯТ КУЧЕТАТА В СИРИЩНИК,СТАРОТО ИМЕ НА КОЕТО Е "ПРАЗНОГЛАВЦИ"-АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ.ЕЕ ИМАМ СИ ПОНЕ ПУШКА ЗА 50 БОНА И ЩЕ КАРАМ СТАРИЯ ЗАНАЯТ---БРАКОНИЕРСТВОТО---В ЛОВУВАНЕТО ПОНЕ НЯМА ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ.ЕЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ МЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЗА НЕЩО ЧЕ БАЯ НЕЩА ИМА ЗА СЪДА

111

амджи

преди 13 години

Цветанов,Цветанов,как дела,товарищ? Много интересно става - питат те нормално откъде пари за апартаменти,а ти провокираш гей-скандал щото някой си там "получил" СМС ... Боже,колко мъка има на този свят ...Това е "прозрачността" на управляващите ...Бием се в гърдите колко сме честни,а то какво излезе ... същата помия като всички предишни,че може и по-зле.Ще има стачки тази зима ... може и бунт.

110

Анонимен

преди 13 години

Tова , че комунистическите ***, синове и дъщери на червените олигарси, беснеят, та се запенват от злоба , показва, че ББ и ГЕРБ трябва да бъдат подкрепяни ! Мразят ББ, значи се страхуват от него ! Има надежда !*** са гроги !!!

109

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП Мафия Мафия

108

Знаеш Кой?

преди 13 години

Бе то една пише тука всички постинги за команягите. Няма работа и за това се хванала да модератоства, или мародерства по форумите от сутрин до вечер. ама нейсе, както и да е. Гоце, ако привлечеш дългия *** ще те призная за Тракторист No1!

107

Анонимен

преди 13 години

ПОКАЖАТ ЛИ НЯКОЙ ПРЕСТЪПНИК И МАФИОТ БЕДНАГА БСП И ДРАСКАЧИТЕ ИМ ЗАСТАВАТ В НЕГОВА ЗАЩИТА---ЗАЩО ЛИ?--ДОБРЕ ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ И НАРОДА ДА ИМ БИЕ ПОРЕДНИЯ ЗДРАВ ШУТ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ БСП=ДПС==МАФИЯ.---НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ВИДИМ В ПАРЛАМЕНТА

106

Анонимен

преди 13 години

Нещастна Българийо,Тук има повече *** даже от тия в Северна Корея. Господи, защо трябва да търпим толкова червени *** с промити мозъци. Та вече е 21 век. Няма ли най-после червената *** да изчезне от лицето на Земята. Животът ми преминава сред вонливи червени каскети, пълни ***, русофили и безродни дупедавци. Тия *** трябва да ги лишаваме от български паспорти и в конски вагони да ги транспортираме в Сев. Корея. Та да постигнат пълното си щастие червените ***.

105

G

преди 13 години

Докато Първанов чака въпросите, Цветанов може да отговори на зададените към него......Леле чак ги съжалявам ГЪРБавите те само във бъдещето гледат, точно като техния духовен учител който мисля, че беше забранил да се говори във бъдеще време.

104

Анонимен

преди 13 години

А,моля моля!Имаше една партия дето се мъчеше да уреди членовете си с дрога, но не успя със закона:)Пустия Първанов пак го хвана:))За крадците сега се уточняват апартаментите и колко е получила ГЕРБ:)

103

Анонимен

преди 13 години

АЗ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА БОРИСОВ ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ УСПЕХ ЗА МЕН-ЛИЧНО И ЗА БЪЛГАРИЯ.ДА ПРОДЪЛЖАВА ПО ТОЗИ НАЧИН И МОЖЕ ДА Е СИГУРЕН ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ПОНЕ 65% А БСП ЩЕ СА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА

102

Анонимен

преди 13 години

Крадливи правителства като на сергей ще имаме и за в бъдеще но отиде ли си Бойко такова правителство ще ни се падне може би чак след 100 г.Затова подкрепяйте Бойко той не ви мисли лошото,но се падна в лош момент да ни управлява.

101

ДО 103

преди 13 години

ПРОЛИВАЛИ СТЕ НО НЕ ВАШАТА-НА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, А НАШАТА-- НА ЧЕСТНИТЕ ХОРА

100

Ленин

преди 13 години

Цялата пролетарска общност се е включила в борбата. Пролетарий с вили и безвили, крадци, наркомани, и най-обикновени митничари и вся осталbная *** - обединявайте се!

99

Анонимен

преди 13 години

Алооо!Платения сайдер, пишещ от името на ГЕРБ!Знаем,че си сам!Знаем,че си един!:)Да отпуснат поне още една бройка бе!:))) Нали увеличават с още 2,5 млрд Белене:) Май на някой пари за избори му требет:)))))) Ама на въпросите не можеш да отговориш:)*** ние ще те пощадим! И ти надник требе да изкараш!И ти деца храниш:)*** поне миай достойнство!Недей *** като заклано прасе:)Пътнико свиден вече ще бъдеш!

98

Тъпото

преди 13 години

ГЕРБ е престъпна организация, ръководена от Кремъл. Управлението и се изразява в подкрепа на организираната престъпност за да всява страх в простолюдието и да поддържа химерата "байтошово време" . Налагането на олигархически модели и всяване на страх са типичен руски модел. Иван Костов завинаги ни свърза с този модел и хвърли в хватката на кремълските ***, 2005 - та беше използвано малоумието на червените бабички да се опитат да ни откъснат от руската сфера на влияние. Но това няма как да стане. ГЕРБ е по - мъртва и от мумията на националния предател Боко Тиквата. Червените бабички измират, а "младите комунисти" са няколко *** и кандидат - крадци, драскащи глупости по форумите.

97

YAKUDZATA

преди 13 години

Кирчоо тоя няма да се растреля докато не му помогне някой,и защо като вече двайсет и повече години си разпределиха всичко в България и сега като ги натиснаха са готови и със дявола да се съюзят и всякакви мърсотий да правят но да крадат още и още.Само така Цветанов това е правилния път натискане до дупка.

96

Мефистофел

преди 13 години

Добре, че е бил Бойко, а не Цветанов, че обвиненията за организирана престъпна група на Меркел и Саркози не им мърдаха ...

95

Анонимен

преди 13 години

БСП е престъпна организация, ръководена от Кремъл. Управлението и се изразява в подкрепа на организираната престъпност за да всява страх в простолюдието и да поддържа химерата "байтошово време" . Налагането на олигархически модели и всяване на страх са типичен руски модел. Иван Костов завинаги ни откъсна от този модел и от хватката на кремълските ***, 2005 - та беше използвано малоумието на червените бабички да се опитат да ни върнат пак в руската сфера на влияние. Но това няма как да стане. БСП е по - мъртва и от мумията на националния предател гейорги димитров. Червените бабички измират, а "младите социалисти" са няколко *** и кандидат - крадци, драскащи глупости по форумите.