76

Анонимен

преди 13 години

Политическият модел е такъв, че нищо не може да се направи.В България ДПС мъти водата. Просто след падането на комунизма е създаден един модел, който се спазва до днес.Политическият модел на запад им пречи да се оправят с малцинствата.Този проблем винаги го е имало. Затова е дошъл Хитлер на власт. За да реши проблема. Но не само, че не го е решил, не само, че не е заздравил Германия, а е станал причина за увеличаване на рапада, в крайна сметка.Политическият модел в света в момента е такъв. Навсякъде има има малцинства, които застрашават самото съществуване на държавата. Някои казват: "Това е цената на демокрацията". Но демокрацията не е Господ. И що за състема е тази, която разяжда държавата от вътре?Не случайно най здравите държави в световната история са монархиите.Няма демокрация продължила повече от 250 г. Демокрацията отслабва държавата, докато накрая не я унищожи.

75

бг

преди 13 години

Абе ние истината си я знаем, лошото е че едни други се правят че не я знаят и никой нищо не предприема , а ще стане късно -ако вече не е.

74

Ксенофоб

преди 13 години

Защо не се избият *** направо? Те са безполезни човешки мутанти и само нанасят вреда на европейската цивилизация!Прекалено радикално е, но ще даде резултат!Е, да се приложат химически и по-рафинирани методи..., а ако има вълнения и противопоставяне-загражда се катуна и с няколко огнехвъргачки се решава проблема скоростно! И каква ще ви липсва, алоо демагозите? Тия от Хелзински и незнам какъв комитет да се осъдят за противонародна и противодържавна дейност и край на сагата с ***!

73

Анонимен

преди 13 години

Обикновено статиите ви в този по-свободен стил са изключително ***, но тази е наистина много добра. Поздравления за авторката, и редактора - че я е публикувал.

72

vaskoblue

преди 13 години

Браво за статията. Напълно съгласен! Аз съм го виждал мешерето- зловеща сграда в Костинброд. Това е такова нахалство!Налагане на държава в държавата. Пред тях си са си *** ,а в Европа- българи. Винаги двулични, винаги лъжовни, със прекрасните професии- просяк,крадец,врачка и ***!Не желая да насажда ксенофобия, яд ме е че липсва интеграция. ИМа и интергрирани ***- възпитани с висше образование и културни.

71

:)

преди 13 години

:)

70

към Dnes.bg

преди 13 години

На авторката на статията да и увеличите заплатата! Чудесно е казала истината.

69

Ivo

преди 13 години

Аз съм влизал в *** махала! И съм замръквал!!! Знам какво е истински и неподправен страх. Стах за живота си. Изпитал съм го и не е по-различен от този, който се чете в очите на актьорите във филмите на ужасите. Този, за който зрителите си мислят, че е пресилен...

68

multinational

преди 13 години

Едно голямо БРАВО на автора ! Това е самата истина ... дано поне 1 наш политик без значение от полит. принадлежност да прочете това и да се замисли каква България създава за децата си с досегашните си "бездействия" спрямо ***.

67

гурбетчия

преди 13 години

Много ми е интересно защо българите мълчат по въпроса за нелегалната експлоатация на ***,за помощите от ЕС отпускани за ***,които влизат в джобовете на българите?! Виждат само соц.помощи и престъпността на ***,в същото време и много българи са на помощи и още повече са престъпници,но за това не се споменава!Колкото и минуси на слагате,това е истината!

66

Анонимен

преди 13 години

Де да бяха малцинства! Владеят улиците на големите градове, на повече от половината територия на страната да те е страх да замръкнеш ако си бял, при родените деца са МНОЗИНСТВО след 2005-та година. Резултатите от това увеличение са видими - постоянно убити българи от ***, кражби, терор. Но сами сме си виновни с нашето търпение. Най-голямата ни грешка е, че не сме задружни и не правим достатъчно деца. Вижте богатите хора в страната - имат едно-две деца, а точно те трябва да имат 4-5.

65

Свободомислещ

преди 13 години

Многото приказки за интегриране и ромско включване всъщност целяха промяна на етнокултурата на ромите. Такава промяна би била насилие над тях. Да ги оставим да бъдат такива, каквито са - зад 4 метра високи стени!

64

:)

преди 13 години

Масова стерилизация ще реши проблема :)

63

ТТТТ

преди 13 години

Само безплатни аборти и безплатни спирали за този етнос! Иначе много лошо я чака цялата държава.Държавата трябва да отпусне отделно от здравната каса пари за тази дейност, защото по-добре да дадем пари за един аборт отколкото за едно дете изоставено в дом, който държавата трябва да гледа до 18годишна възраст - а и след това като онеправдан, дискриминиран ,малцинсвен и т.н.*** живеят ден за ден, такава им е породата!Така, че те пари за аборт няма да дадът, дори и да имат.

62

Анонимен

преди 13 години

Добавих още един минус към безапетитието ти. :)А иначе, какво ще кажеш да си пръв на ракетата?

61

desso

преди 13 години

Тук виждам, че се подвизават фюрери, арийци, фелдмаршали. Пичове, предлагам да се захванем с пръскане на земеделски земи със селскостопански самолет, като леко "закачаме" крайните *** махали на градовете....над селата директно минаваме.Бързо, лесно...евтино.

60

Анонимен

преди 13 години

Ами браво на автора, издигнахте ми се в очите. Иначе по принцип и вие обичате да пишете "разкрасени" статии.

59

Възхитен

преди 13 години

Това е голата тъжна истина и част от причините за циганизирането и ислямизирането на България...

58

Maraba

преди 13 години

Доживях да прочета професионална статия!Браво!!!

57

гурбетчия

преди 13 години

Естествено,че който не желае да се интегрира трябва да бъде върнат,независимо от етноса му!Браво!А относно ***, България ще има повече полза,те да са в България.Напр.соц.помощи в Бг.са около 30 лв.на месец и 20 чувала въглища за зимата плос здр.осиг.около 8 лв.на месец.това са общо взето разходите за соц.помощи.Детските доб.не са помощи,а право на всяко д.А какво получава Бг.-ежегодно десетки млрд.евро от ЕС за ***,експолоатират *** без тр.договори и в повечето случаи не им плащат