50

другомислещ

преди 13 години

Защото до сега нямаше да е жив.

49

Анонимен

преди 13 години

А.Петров е "скритото" оръжие на Румен Петков, но и двамата са толкова компрометирани, че ефектът от кроежите им е виден: доставят радост на десетина заблудени *** по форумите :)))

48

Анонимен

преди 13 години

ТО да не се окаже,че объркали не били пари за Герб,ами розови пари от БСП за РЗС, нали ги генномодифицираха ***, я какъв красив Яни.......Бе били компютри, а компоти......

47

Бензинджия

преди 13 години

Нашата пол(ю)цияАко някой някъде предавасвоето отечество и слава,ако клетвата за дълг прегази -моят Цецо ще го пази.Ако някое продажно братствограби от народното богатство,истината днес е само тази -Цецо на търга ги пази.Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива,ако някой пред лъжата лази -Цецо пак ще го запази.Припев: Хора, подарете левче,хора, запомнете ни добре!Гордост е да краднеш от бензинана България и МВРТекст: ЦЦМузика: СДАранжимент: ГЕРБ

46

Анонимен

преди 13 години

А честито и на всички, които взимат думите на един престъпник за чиста монета...

45

Анонимен

преди 13 години

Червените пак рано-рано са налазили форумите. То е нормално за тях, те са мързели които не работят, а искат само да крадят от чуждото както беше по времето на тяхната партия. Нищо, драскайте, това ви остана.

44

Анонимен

преди 13 години

Имаше една песен:"Дете наивно, ти живота не познаваш..."

43

А така!!!

преди 13 години

А честито ви!!! На всички, дето смятаха, че борисов и цветанов са света вода ненапита и са най-честните в тази държава!!! Ами то беше ясно отдавна, че искат властта, за да ликвидират неудобните им!!! Просто борисов си разчиства територии, ама не бърка с голи ръце в огъня, а използва машата цветанов!!! Както правят истинските гангстери...

42

loki

преди 13 години

Много рано са плъзнали *** по форумите в защита на тоя *** АП !!!Те пак ще му скроят шапката не се притеснявайте ;))

41

Анонимен

преди 13 години

Този не ми изглежда зле. Щом са му зле сливиците, трябва да е пресипнал, щом е с дископатия, трябва едва едва да се движи, а той се срещна с кого ли не и какво ли не избълва за няколкото дни откакто е навън! Освен това, не знам защо, но повече вярвам на мнението на американския посланик, отколкото на българския съд и българските журналисти, както и на неосъществените политици като Яне. Да си плямпат каквото искат!

40

Иван

преди 13 години

Грешиш за гласуването !!!!!!!!!. Погледни статистиката по долу !. 90 ПРОЦЕНТА ПОДКРЕПЯТ ПЕТРОВ И САМО 10 ПРОЦЕНТА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО В МОМЕНТА СА ТЕЗИ ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ НАЧЕЛО С ТИКВАТА И ЦВЕТАНОВ КРАДЕЦА !

39

СЕРГЕЙ

преди 13 години

Спопкойно, следващият мандат е наш. Ще оправим нещата по реда им.

38

до ЗЛОПАМЕНТИТЕ

преди 13 години

Искам само да вметна нещо на тези които плюят Борисов и го наричат хунта. Европа не вярва на сълзи. Само си спомнете по времето на другарите и Доган колко фондове бяха спрени и че БЯХМЕ НА РЪБА НА НИ ИЗРИТАТ ОТ ЕВРОПА! Много бързо забравяте. Не знам какъв е Борисов, но се вижда, че нещата вървят много бързо и то на добре за България!

37

до 13

преди 13 години

къде видя, че АП е имал тези пари.............я се научи да четеш

36

Крис

преди 13 години

Ето виждате гласуването на избирателите.......2/3 подкрепят тезата на Петров.по точно 75 процента.......25 процента фантазиите на Борисов и Цветанов.....просто си нямате представа какво очаква тази крадлива,нагла ,безскрупулна хунта която в момента ни управлява.....Съд и доживотен затвор. Но не се съмнявайте - ще опитат да напуснат страната с милиардите откраднати от всички нас.....Ще го допуснем ли ?????????

35

Анонимен

преди 13 години

Тоя бил голям ***,не е могъл да извади селото от себе си!Отвратителна,нечистоплътна особа,а пък и като видите обкръжението му-в различни времена *** на различни господари според това,кой им е плащал.

34

501

преди 13 години

"По думите му целият случай е документиран и в прокуратурата, и в общината."Къде е Роман Василев,щото той нали си е един абсолютен прокурор :))))))

33

Анонимен

преди 13 години

Облечен с ''официален ''анцуг , като истинска мутра ...

32

ДАНСинг стар

преди 13 години

Е ти какви приказки искаш да четеш?! За феи и орисници ли?! Е, няма как да стане, при положение, че бандитите са навсякъде, от министерския съвет и парламента, до последната дупка в държавата!

31

Анонимен

преди 13 години

ами защото е в ръцете на ченгетата и може случайно да падне от кревата и да умре