81

Предложения

преди 13 години

Абе ти човече къде живееш. Те граничарите са от МВР от сума време. "Гранична полиция" говори ли ти нещо. Армията отдавна не пази нищо в БГ освен почивните си бази. Разбира се държавата ще си плаща за да бъде пазаена границата и. Ако не е съгласна с частната цена то винаги Турция можа да поеме тази нелека задача :) И мисля си че ще е безплатно :)))))))

80

ехоооо

преди 13 години

то по тази логика,и граничарите трябва да ги отделят..........

79

Анонимен

преди 13 години

Истината е че нищо добро не чака честния Българки полицай. Нечестния ще се оправи все някак, тука повечето от пиещите са готови на пари ами и дупе да дават, само да нема актове. Извода е ч еслед няколко месеца ще останем с още по малко качествени полицаи. А не ми се мисли с какви ще останем щом се усети малко оживление в икономиката. Полицаите ги взимат всички охранителни фирми. Желана работна ръка са там че и другаде, значи явно не са лоши в работата си.

78

Цуци Лъжеца

преди 13 години

Отпускането на 13 млн. лева допълнително тази година за МВР и увеличаването на бюджета на министерството с 50 млн. лева за следващата демонстрират отношението на изпълнителната власт Пълна лъжа ! Миналата година МВР прибра при себе си ГРАЖДАНСКА защита, които миналата година бяха в самостоятелно министерство с бюджет 80 милиона - само за тях. Тъй като тази година бюджета е увеличен с 15 милиона, това означава че бюджета на МВР е намален с 65 милиона. Простаци..

77

Цецо

преди 13 години

Приема се. Хем ще хвана полицаи в издънка хем ще те тикна и тебе зад решетките. За подкуп на дъжавен служител :)))))))))

76

Киро

преди 13 години

Цецо предлагам ти да те кача в моята кола и ще направим няколко видни нарушения през ноща да видиш колко парички ще им дам а ти само ще гледаш

75

До 87

преди 13 години

Ххахахаа пак празни приказки от празни хора. Яд ви е че сте накадърни да си защитите вашите заплати и сега злобеете на полицайте, че им стиска да се изправят и да се борят.

74

Анонимен

преди 13 години

Нормално е. Заети са да ловят деца с по един фас марихуана, такива са Приоритетите. Статистика гонят, за да може Цветанов да ни говори от телевизора.

73

Цара

преди 13 години

Цецо снощи на Ломски Форд ми веха 50 лв щото е било 60 км ограничение а на мен е показало 75 км айде чао

72

Анонимен

преди 13 години

Научи се първо да пишеш бе ***, личи си че си ушев!

71

До 84

преди 13 години

Ами значи си за затвора. Щом си корумпирал........

70

Пак аз

преди 13 години

Почети малко и ще разбереш. А кто знаеш как СА. Защо публично не се откажеш от защитата им. Нека Всички знаят че ти и семейството ти не сте под полицеъска защита и разбира се не ви се одържат повече пари за нея. Щом за нищо на стават както твърдиш, то тогава вероятно няма да ти трябват нали? Докажи твърдението си с мъжки деиствия де :)))))

69

росен

преди 13 години

Ето на това се казва наглостЦецо! Видно за мене е че ти не правиш разлика между милиционер и полицай и между социални и социалистически придобивки Как може безработен да плаща здравна осигуровка от 17лв на месец а твоите подчинени барбар с тебе да не плащат? Когато за здраве и пенсии не стигат пари за МВР даже се увеличават Цецо това изказване за тебе е началото на края ти като политик Защитаваш не когото трябва за сметка на милионите ощетени хора в тая държава които едвам свързват двата края

68

Анонимен

преди 13 години

корумпирана полиция корумпирана държава

67

Анонимен

преди 13 години

колко дваисетачки са ми вземали за 30 години знаете ли

66

Анонимен

преди 13 години

И кво бе идват ушеви и само констатират кражбата или еди какво си там и дотук, нито разкриват крадеца нищо, за какво са ми тия ***?!!

65

Не съм полицай

преди 13 години

Брей никои не драсна ред да защити полицаите... а като стане белята кражба, побой, или друго наружение на вашите права ще си счупите ръчичките да звъните на полицията. Това е двулично..... съгласен съм че измежду тях има *** но да отричаш и плюеш цялата система не е правилно. Още повече че за да бъде полицията ни такава политиците поработиха здраво 20г.

64

ot 65 i 39

преди 13 години

Какво те притеснява писането ми :). То тук е неофицялно:) Мисля че по скоро те дразни смисъла на написаното. Да Бългрската пожарна и полиция са признати в цял свят. А ти в твоята сфера явно не си признат никъде :)))))))))))))) Чети "предложенията" и си представи че на врата ти има голяма лепенка. "НЕ ПШОДЛЕЖИ НА ПОЛИЦЕЙСКА ЗАЩИТА " Колко дни ще изкараш така :)))))))))

63

Предложения

преди 13 години

А каво те притеснява изпълнението на поне едното предложение. Това би кореспондирало с мнението на повечето плюещи тук. А заплащането на пожарникарите в такава сред гарантирано би се вдигнало.

62

Анонимен

преди 13 години

На шапкарите и 250 лева на месец са им много!!! Всеки е станал полицай, защото знае, че там има алъш вериш и работата е лека, по-цял ден се возят в патрулката и взимат рушвети и за капак и една солидна заплата 800-1000 лева, при ченгетата комунизма още не е свършил!!!