30

Стоянов

преди 13 години

Че то остана ли нещо което не е вдигнато ??? Ще дойде време когато и най-простият Българин който съвестно си плаща всичко , няма да има от къде да вземе. Чудят се вече от къде да събират пари. Спокойно братя , няма да дочакаме пенсия така че, не мисля че на някой му е нужно да се осигурява пенсионно!Край !

29

Салахадин

преди 13 години

Закъснял си с коментара ГО се дигна от вчера още.И в резултат на това още по малко ГО:)Има си една среда на кантар.Ама сега сме на 0 (нла Дянков чу ли една голяма нула като тебе)

28

Анонимен

преди 13 години

до 24 народа си пуши безбандеролни , навива тютюн , пуши лули ....и малко по модерно - електронни цигари ....но от всичко това не влиза стотинка акциз...и сега няма да влезе нищо , защото народа просто няма кинти .....

27

Атанасов

преди 13 години

Така ще има повече пари за *** и страшно много пари за нас, когато станем на 80.... опа извинете, но доколкото си спомням средната ни продължителност на "живот" е 69. Интересно ми е как все още има хора, които дават пари на държавата. Ако се гледа по пътя на логиката това е най-безмислената инвестиция. Браво на нашите политици, че ни карат да се гордеем с това, че сме българи.

26

Анонимен

преди 13 години

От предизборните обещания на ГЕРБ Намаляване на осигурителната тежест с до 5%, с цел оставяне на повече разполагаеми средства у бизнеса и работниците. Ефектът от тази мярка е незабавен и стимулира запазването и създаването на работни места.

25

Анонимен

преди 13 години

Хубаво ! Вдигаите всичко ! Живота стана наистина скъп !Само се чудя кои ще плаща тези данъци и високи цени ...дано да има плащачи Дано...дано ...ама надали ......

24

Анонимен

преди 13 години

Бойко си изпълни обещанието " Няма да вдиган данъците"....

23

Анонимен

преди 13 години

Бойко , колко взе пари от вдигането на акциза , толкова ще вземеш и от тези 3%....заля пазара с нелегални цигари, сега пак ще има плащаня под масата или фирмите ще избягат вообще....а и в 3 клас се учи от НУЛА и 100%= НУЛА....Просто няма какво да вземеш, хайде на БАС , че и ГО и данъците на коли и имоти за 2011 ще се увеличат, Бойко друго не може да измисли

22

Анонимен

преди 13 години

Пожарникар- премиер... Очаквано лоша комбинация ((

21

Анонимен

преди 13 години

Дори да има съживяване в икономиката, то трябва да бъде убито в зародиш.

20

Анонимен

преди 13 години

Като чета това се сещам за лафа от казармата: "Службата е тежка, но за сметка на това продължителна.", което бихме могли да перефразираме "Ще работите по-дълго, но за сметка на това ще плащате по-високи вноски за пенсия."

19

1-ия %

преди 13 години

..започна ромската интеграция.....

18

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ДАААА...В ЧУЖДИНЕЦИЯ ВИ ЧАКАТ С ХЛЯБ И СОЛ...

17

Анонимен

преди 13 години

Това което измислиха е едно голямо НИЩО!!!!

16

Гаргамел

преди 13 години

Значи не могат да увеличат минималната работна заплата, а вдигат осигурителните вноски. Работодателите ще ги приспаднат от заплатата и пак работникът ще го духа. Синдикатите са по- големи кръволоци от башибозуците на Бойко. Правителство, синдикати и работодатели- това е триадата на България, това е мафията.

15

pisna mi

преди 13 години

бъдещето на младите българи е в чужбина.

14

Ужас

преди 13 години

Така, така...и днес "чудесни" новини! Поне вече в прав текст си казват - "*** стават все повече и по-гладни, трябва да им плащате тока и майчинствата на изродчетата им, няма как, избори за президент и кметове идат, трябва да се храни *** електорат, а пък вие се оправяйте, като сте овце скапани!" Така я разбирам аз тази новина. Жалко е, че са напълно прави. Подигравката продължава, а българския народ в все по-овчедушен, без ибзключения! жалко...

13

Анонимен

преди 13 години

Ами СИНДИКАТИТЕ представляват различни мафиотски кръгове и групировки. Също както и ПРАВИТЕЛСТВОТО междувпрочем. Договориха се зад гърба на народа и естествено в ущърб на народа.Богатите ща станат още по-богати, бедните още по-бедни.Да живее ГЕРБ!

12

НЕ Е ВЯРНО

преди 13 години

А нищо не пише дали тези 3% ще се разделят между БИЗНЕСА и РАБОТНИЦИТЕ.Защото ако всичко поемат РАБОТНИЦИТЕ това се казва - РЕАЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА ДОХОДИТЕ.С една дума масово обедняване на 95% от Българите.А БИЗНЕСА - НОВИ ХОТЕЛИ,КОЛИ, и т.н.

11

ихааа!

преди 13 години

Милиционерското правителство провеждащо геноцид със синдикатите създадени от ДС ли се договориха?Нека си припомним кой е Тренчев!Всички записали се в КТ Подкрепа бяха изгонени от работа по късно от *** Лостов,същите и сега са тероризирани по подобен начин!Тъй като тренчев е кадър на ДС какво друго може да се очаква освен писане на досиета и терор по късно спрямо наивниците протестиращи с/у БСП-милиционерите!Това изчадие винаги излиза изпод камъка когато кукловодите му наредят.Едва ли има по голям патологичен мошенник от този патолог!С по долното си изказване открито сам казва кой е:В нормалните държави или си десен, или си синдикалист, или надуваш кавала. В България може да си и десен, и синдикалист, и членовете на синдиката да ти правят ***.../К.Тренчев/