27

1331

преди 13 години

БСП мълчи за паричките Корнелия защо не се изкаже

26

Анонимен

преди 13 години

Айде бе хора, дайте някоя новина какво става с Бойко, че от както се поамериканчи и нещо се загуби и ще вземем да го забравим и да видим, че България и без него си крета по същия начин. От както е там и министрите му се покриха нещо, май че не смеят да говорят без да са съгласували речите си тип (колко е велик Бойко и добре, че са ГЕРБ да не фалира държавата и ние сме голяма работа) по платената им Б(абешака)ТВ.

25

1 година

преди 13 години

1 година имаха червените крадци и Доган да си покрият следите. 1 година е достатъчна за много неща и не вярвам някой от тях да отиде в затвора. Някой бушонче.. зам. министърче или нещо такова, но големите крадци вече са платили и заминали да харчат откраднатото.

24

max

преди 13 години

Е, каква новина!!!! Че как няма да е жив и здрав. Я вижте в последото издание на 'Горещо' по Нова разказа на Осман Октай как си живеел наш Доганчо. Той е една мъжка държанка, за съжаление на всички нас - съвестни и глупави данъкоплатци. Като гледах записа в сайта на Нова се изумих как се прави политика в БГ, не че съм изненадана.но мащаба на безотговорността и арогантността му и на другите ме шокираха. Гледайте записа непременно.

23

АНАЛизатор

преди 13 години

Познавате ли ибрикчията Камен Костадин-ефенди?

22

Адвокат

преди 13 години

ДПС е етническа партия. А Конституцията не разрешава ернически партии.

21

Анонимен

преди 13 години

Доган е най-мъдрият политик в Новата българска история. Жалко че не е българин.

20

Контра - Атака

преди 13 години

И жив и здрав е , и парички има много - милиончета Нали така Сидерчо ?Нали именно от Емин (вече мъртъв) и от Камен Костадинов лично взе Догановите пари ? Еее само 1,6 милиончета, но все пак пара е

19

Анонимен

преди 13 години

kolko li e platil dogan na tozi kamen 4e taka da go za6titava sigorno miliona ot cankov kamak

18

хан Крум

преди 13 години

..."Моралът се съдържа в закона"......А понеж законът ни е през.....,та и морала....е там))))

17

Анонимен

преди 13 години

Доган е жив и здрав... и се крие из Анадола :) В затвора няма да отида, ами поне да избяга в Турция и да ни оттърве от присъствието си. А парите, дето ги открадна от България... пием една студена вода и толкова !

16

Dan

преди 13 години

"Нито един от проектите, по които Ахмед Доган е бил консултант, не е реализиран. Затова той не може да бъде обвинен, че като политик е повлиял за финансирането им", коментира още Камен Костадинов. На първото изречение от цитата ще попитам - Тогава защо е получил хонорар? А на вторият ще попитам- Какво е финансирано след като няма нищо реализирано както твърди в първото изричение? Абе този *** що не се гръмне?

15

Wisher

преди 13 години

Жалко!Дано не е за дълго! А с него заедно и тия мутрясали oversized-*** около него!Amen!

14

!

преди 13 години

Камен Костадинов не обича България, той обича повече турските пари

13

БЪЛГАРИН

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ

12

Анонимен

преди 13 години

tozi kamen kostadinov e mnogo naxalen i otvratitelen 4ovek

11

ujas

преди 13 години

Доган е жив и здрав - ЖАЛКОО :(

10

ГЕРБер

преди 13 години

Има основание да се притеснява за здравето си този турчин. Дано да го осъдят.

9

Анонимен

преди 13 години

В България нищо не се промени след идването на ГЕРБ на власт. Дори стана по-зле за обиконените хора и доста по-добре за Крадците от Тройната коалиция.

8

Ivan Grozni

преди 13 години

Доган изигра и пордаде театрото "раздавач на порции" на Боко и сега си гелда милионите, бизнеса и имотите... другия път пак подскачайте след продабните ни медии и добре облчени бизнесмени като Боко Тиквата....