57

Анонимен

преди 13 години

И това ако не е демагогия - здраве му кажи! Тодор Живков трева да пасе пред ученика си ББ. Така беше обработен и облъчен медийно БГ-електорат, че започна да мучи радостно, че ще му увеличават кренвиршите "кучешка радост" по 10лв килото. Такъв смях просто няма никъде. Цирк е най-меката дума за случващото се в България.

56

..

преди 13 години

e pone da bqha kazali koi sa tezi proizvoditeli.to si r qsno,4e sa vsi4ki de ama vse pak dori i tazi glupost deto q izmisliha stara planina i vneq ima su6toto po ni6to ne se razli4avat produktite

55

ДИТКО

преди 13 години

фирмитееееееееееееее ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИСКАМЕ ИМЕНАТА НА ФИРМИТЕ МАРКИТЕ ИСКАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Д1

преди 13 години

Е тези същите не са лоши хич. В западна европа ги ядат сурови и докато стигнат до България стават точно по наш вкус. Тази акция е явно защото доста подбиха цените на тези с БДС-а. Все пак министъра трябва да защитава корпоративните интереси на спонсорите си.

53

Юлия

преди 13 години

Браво! Добре дошли отново в тоталитаризма... Чуваш ли се какво говориш ти - държавен монопол за ВСИЧКО!? Наясно ли си в каква политическа и икономическа изолация би изпаднала България, ако се случи подобно нещо? Не че има как да се случи, де, осен в нечия развинтена фантазия.

52

Анонимен

преди 13 години

Предполагам, че си неуко милиционерче и не си чел "Богатството на народите". Също така е добре да се запознаеш с цените на качествените немски или италиански колбаси, повтарям качествени и тогава да ми пишеш, какво ще ядеш. Аз съм лесен. Гледам си едно прасе на терасата и имам месо за цяла година ;)

51

Анонимен

преди 13 години

ББ и ЦЦ громят мощно месопроизводителите, тъй като не са тайна апетите на половинката на ББ - ДС-щерката Цвети Бориславова да инвестира откраднатият (с помощта на ББ естествено, докато беше кмет) 1 млрд именно в месопреработката. Разчистване на терена се нарича операцията. И подготовка на стадото за новите цени ... които обаче ще отидат в един СИ-джоб. Продължавайте да блеете във възторг, т*пунгери.

50

лесно

преди 13 години

Това не е връщане на социализмът,комунизмът,кфашизмът,капитализмът и каквото ви дойде на ум - така е навсякъде а където не е така е както тука - пълна анархия и говнарник - ае да не се политизира храната и живота на хората - не всеки иска да яде политика а тези които я ядат те и крадат

49

Анонимен

преди 13 години

ЩОМ СА ИМ ЛЪСНАЛИ ДУПЕТАТА,НА НАС ПОТРЕБИТЛИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ЛЪСНАТ ПРЕДНИТЕ 4АСТИ

48

Анонимен

преди 13 години

Е, как да им напишат имената като са все приятели на Премиера. Няма как да стане просто, забрави!

47

Камарко

преди 13 години

Тези от Плевен сигурно са на "Камарко" вноса от Германия и Италия дето ги продават без пари в Кауфланд и други такива.

46

Д1

преди 13 години

Акция "Чикиджийте" - да разясня - подходяща е за хванати в контрабанда на ножове и ножчета.

45

Юлия

преди 13 години

Аз за себе си знам едно - такива неща ям от дъжд на вятър и няма и да започна да ги консумирам по-често докато не се канализира цялата нововъведена система на стандарти и проверки. Дано да заработи както трябва и тогава ще се знае кой наистина предлага качествен продукт. Едва тогава в хладилника ми по-честичко ще започнат да се навъртат такива продукти.

44

д

преди 13 години

ИМА САМО ЕДНА ИСТИНА И ТЯ Е СВЕТОВНА КОНСПИРОЦИЯ ЦЕЛИЯТ СВЯТ В КОЙТО ЖИВЕЕМ Е ЕДНА ЛЪЖЛИВА ИЗМИСЛЕНА ПРИКАЗКА.

43

лесно

преди 13 години

Много лесно и бързо може да се реши проблема - но не със сегашните производители - само чрез възстановяване на държавността - държавата си взема стратегическите отрасли - парно,енергията,храната,напитките,водата животновъдството,земеделието - това са стратегически важните,печеливши отрасли и във всяка капиталистическа страна са държавна грижа - само така ще може да има гаранция за качество - нека има и частници да произвеждат туй онуй - ако е по добро ще се харчи ако не е те да си го ядат - тов

42

ай стига бе

преди 13 години

утре очаквайте акция "ПУТЕТАТА" ще бъде интересно

41

yashinaki

преди 13 години

Адамчо, защо не мога да разбера, всеки път, когато хванат някой в крачка, вместо просто да се признае вината му, трябва да се генерализира и да се пишат глупости!Такъв контрол трябва да има ВСЕКИ ДЕН! Като/ако няма честни български производители, ще ядем немски колбаси - те поне са с доказано качество и контрол - няма какво да ни плашиш с тях. Алтернативата каква е - да ядеш кожи и мас?!

40

Анонимен

преди 13 години

Просто им напишете иметата на тия производители.

39

Боби

преди 13 години

До 30Абе ей комунисти я стига с този ПР.Като хванаха 120 килограма амфети ПР,като хванаха 500 000 бутилки без бандерол ПР, сега пак ПР.Е вие какво искате??Май само знаете да плюете и това е.Герб се справя 10000 пъти по-добре от вас.Вие винаги ще си стоите в опозиция това е .Дори дума не трябва да ви се дава.

38

ирландия

преди 13 години

за ,,онова'' месо на този министър чакайте скоро акция ,,министъра''.