59

до 62

преди 14 години

Ако има такъв ден,то той трябва да стане втори национален празник на България след 3-и март.

58

,,Lari,,

преди 14 години

TROJANATA KOJALIZIJA .SAD.KONFIKZAZIJA.KAKVO PREMALZAVATE NARODNI MIJATURKI.KORUMPIRANI MOSHENISHI.ISTINSKIJAT BALGARIN UMIRA OT VASHATA BEZOTGOVORNOST.ZA 20 GODINI ,OBLAGODETELVUVANE,V MOMENTA ,STE NA NULA.DOKAZETE SREDNATA RABOTNA ZAPLATA.2222 NE SE RAVHJAVAT NA222...240.

57

Василев

преди 14 години

А от тук пишештите някой знае ли, че последният работен ден за лятото Д.Гяуров от СДС председател на комисията по корупция направи така за да може Доган да отговаря за своите далавери.

56

Анонимен

преди 14 години

Доган - в затвора, кога ще го видим????????????????????

55

Мустафа Халил

преди 14 години

Корана не зачиташ Доганетам пише "не кради"на работа не ходиш, охолно живеешАллах всичко вижда Догане!

54

Анонимен

преди 14 години

Еми очевидно , няма да е Бойко, ама алкохолиците им е сложно да го разберат. Но това не е проблем, те затова са алкохолици.

53

============

преди 14 години

До 43 - Да видим . Аз не видях нито едно правителство някога да е ПОЧНАЛО да съди предишни , било то и някогашни министри председатели ... Който иска да си затваря очите, който иска да си мисли кво'т ще , но важното е че когато фактите говорят и боговете мълчат .

52

До 34

преди 14 години

Василев, грешно интерпретираш нещата. Вотовете с/у Костов бяха в резултат на това, че след като стана Мин. пр-л, Костов започна да работи за себе си и почна да си пълни собствените джобове, като забрави за партията. Костов дойде на власт след като с помощта на Мултигруп свалиха Виденов, който пък попречи на Ил. Павлов да подпише дългогод. дог-р за газта с Русия в ущърб на БГ. СДС е също проект на висшия парт. ап-т и ДС. БСП докараха Царя за да не дойдат те на власт-трябваше ред. непопул. м-ки

51

Amenhotep

преди 14 години

За да има мир, ДПС В СИБИР!

50

Василев

преди 14 години

Само да ти припомня, че по времето когато беше Костов, той беше упражнил цялата власт срещу посредниците и не позволи тръбите да минат в руски ръце.Виденов също защити българските интереси.По времето на Костов се подписа договор,който Р.Овчаров заедно с руските си господари го развалиха и преподписаха наново.

49

БАЧКАТОР

преди 14 години

до: герберчеСледващото правителство ще разследва Бойко и неговите хонорари като консултанта по строежа на магистралата. ....Бойко не е консултант драги, а и според теб кой ще е начело на следващото правителство?

48

гнусни плюячи

преди 14 години

Да си припомним "доброто" старо време.И оня пир по време на чума.Какви прегръдки и целувки си раздаваха Веждито и Доган.Айде де.Много сме хубави.Лош ,добър, Костов ни изкара от гладната !997.Плюйте го колкото искате.Крадливата сбирщина това го умее.Но е абсурдна лъжа,далеч от истината.

47

Анонимен

преди 14 години

Добре де, това е ясно на всички. На колко още места се дават хонорари за да може някак си да се направят тези пари по-официални. Въпросът е до къде ще стигне нашето правосъдие (или по-точно липсата на правосъдие) - дали ще успее да докаже че е имало престъпление и да въздаде наказание? Или ще каже че няма данни за престъпление и така вече окончателно ще узакони тези пари на Доган? Какъв ли ще е сценарият спуснат отгоре?

46

Тъпира

преди 14 години

На всички ни е ясно, че така работи схемата... Аз поне се надявам да се ограничи максимално този начин на финансиране,

45

ddt

преди 14 години

Evalarkata Oktai , samo taka :))

44

--------

преди 14 години

Ти от ирония разбираш ли ?

43

Анонимен

преди 14 години

до 44, явно и Алах си "затваря очите" когато стане въпрос за доган :(

42

Василев

преди 14 години

Ами това беше най-трудният период за всички българи.Да не говорим ,че страната беше влезнала в хиперинфлация.Наред с икономическият крах и валутният борд, той направи най-важните и смели реформи като се преструктурира икономиката на пазарен принцип.Мръсните пари бяха в комунистите и бяха впрегнали целият си потенциал да извлекат максимума от приватизацията.Имаше предприятия ,които бяха задлъжняли и нерентабилни, на кой да ги продава.Виждаш сега какво правят инвеститорите купуват терен и строят

41

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно . Всеки който си мисли обратното се заблуждава

40

До 34

преди 14 години

Луканов и почна да си пълни собствените джобове, като забрави за партията, майка кърмилница. Така, че грешно интерпретираш нещата. Костов дойде на власт след като с помощта на Мултигруп свалиха Виденов, който пък попречи на Ил. Павлов да подпише дългогод. дог-р за газта с Русия в ущърб на БГ. СДС е също проект на висшия партиен ап-т и ДС.