26

Анонимен

преди 14 години

Ама защо ни занимавате с тоя ненормалник? Нямада е голяма загубата като умре!

25

Ясен

преди 14 години

До 24Интересно ми е невинните които умират всеки ден и никой не пише за тях кой ги наказва тях!Любчо излагаш се жестоко!

24

д-р Хаус

преди 14 години

Не е ли време за евтаназия вече?

23

ККК

преди 14 години

:) да представяш ли си там има хора дето се борят да го спасят. Спасяват го (примерно говоря).След време някой от тези лекари и мед.сести (или някой от семеиството им) отива на почивка на Боровец.... и следва развръзката :)Засичат се и става някъкъв конфлик в заведение например... и тоз го(я) пребива до неузнаваемостзатова ..... ще видим ГОСПОД какво миси по въпроса(дали ще разреши такава примерна случка да се случи или не)

22

Анонимен

преди 14 години

а бе какви глупостипишатм тези леле срам нямат какъб общински съветник,какъв бизнесмен.Айде да си имаме уважението моля ви се.Този си е чиста МУТРА.Това всеки го знае, а те сега видиш ли искат да го изкарат кротак човечец,който се грижи и помага на съселяните си, ама незнайно как пострадал от лошите.Айде опомнете се хора!!!!!!

21

Любо Йорданов

преди 14 години

Няма ненаказано зло!!! Този индивид започва лека полека да плаща за всички мизерии, които е сътворил през живота си. След него май и наглото му синче ще го последва... Господ си знае работата!!!

20

МИНА

преди 14 години

Състоянието на просрелиния мъж остава тежко .Само че този мъж не е обикновен човечец а си е мутра и ако умре България ще си отдъхне за малко.

19

ЩЩД

преди 14 години

Стига с тази мутра бе. Да мре. Ама преди това да си плати за престоя в болницата. Няма аз да му плащам сметките.

18

САС

преди 14 години

БЪЛГАРИН-ВСЕЯДНО СЪЩЕСТВО,ЧАКАЩО НА РОДИТЕЛИ,ПОЗНАТИ ,СТРЕМЯЩО СЕ КЪМ ДАЛАВЕРИ ШАШМИ.БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО-ПСЕВДО ХУМАНИСТИ ПРИЗОВАВАЩИ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ И ЛИЧНА САМОРАЗПРАВА НО В МОМеНТ НА ДЕЙСТВИЕ НА ДР.ЛИЦА СРЕЩУ НЯКОЙ БЪЛГ.О-ВО САМО ГЛЕДА И ЦЪКА С ЕЗИК И СЛЕД ПРИКЛЮВАНЕ НА ПАТАРДИЯТА ПАК С ГРЪМКИ ИЗКАЗВАНИЯ.аз пък искам съд и да се оправи и да видим дали има държава или както казах по горе ние сме *** и лиценерничим без да се осъзнаваме.който нож вади ОТ НОЖ УМИРА 14,1,3,10

17

Анонимен

преди 14 години

16Мутрите ще свършат когато свършат шушумигите като теб!Никога.Ако нямаше такива баламурници като теб да ги стрижат ,нямаше да има и така наречените мутри(и те са баламурници но не чак толкова големи като теб).

16

Загрижен

преди 14 години

Сигурно се е развълнувал за нещо. Инфаркт така се получава. За какво ли се тревожи тоз човечец ? Да не би да е чул, че Явор Колев е затворил читанка.инфо ?

15

читател

преди 14 години

Абе какви инфаркти, направо да мре и готово!

14

Гунчо

преди 14 години

Тоя пък *** нямал осигуровки, само балъците ги плащат, а мошениците се възползват от тях, една мутра по-малко и глътка чист въздух повече за нас, кога ли ще свършат всички? На такъв окото няма да му мигне за човека, а ние ще го оплакваме...Случайно прострелване не е в никакъв случай, то е ясно!

13

Анонимен

преди 14 години

Хайде, още малко и ще дойде ДОБРАТА НОВИНА!!!

12

весела

преди 14 години

Ако всичко се връщаше отдавна трябваше да ни е отървал от доста политици - и бивши и настоящи. А колко бизнесмени натрупаха милиони на наш гръб?

11

Анонимен

преди 14 години

Нещо ми е съмнителен този инфаркт.Човека не е от страхливите и като чета какви зулуми прави не ми се вярва да му пука за мизерния земен животец.И сега "ни в клин ни в ни ръкав" .....инфаркт.

10

Ж.Ж. Русо

преди 14 години

Ето до такива абсурди води хуманизмът, властващ в последните векове- да се полагат неимоверни усилия за спасяване на една ***, да се харчат пари и накрая за благодарност пациентът ще им удари по един тупаник, гарниран с цветиста псувня.

9

въпрос

преди 14 години

Само едно да обяснят, как общински съветник и собственик на футболен клуб не е здравно осигурен?

8

мда

преди 14 години

Не пожелавам лошо на никого.Но съм забелязъл,че гадовете се оправят физически след всяко изпитание и продължават да вършат гадории.Така,че тоя пустиняк да бъде спокоен,ще се оправи ще продължи да си дерибейства ненаказан от никого.

7

Анонимен

преди 14 години

КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКО НАПРАВЕНО ДО ТУК ???