28

Дън Сяопин

преди 13 години

Спокойно народе, китайците усилено разработват програми за колонизиране на Луната и Марс!

27

Айнщайн

преди 13 години

Добре все пак че го е казал австралийски учен. Ако беше руски учен, щеше да каже, че ще изчезнем в близките 50 години!

26

hi hi

преди 13 години

aborigenite shte izcheznat, a ne chovechestvoto! 95-godishen si otiva dnes, a kakvo shte stane sled 100 g...ne e negova rabota!!!

25

Анонимен

преди 13 години

човека казва,че проблема са демографския взрив и необузданата свръхконсумация, т.е. хората трябва да спрат да правят по 15 чавета.в това число са ***,турци,***,радикални ислямисти,индийци и всякаква ***...

24

Анонимен

преди 13 години

Бог-дал, бог-взел !!! Ние хората сме само гости на тази земя...Глупави, алчни и ненаситни гости, злоупотребяващи с добротата и доверието на домакина...

23

Анонимен

преди 13 години

споко,това се отнася за цивилизацията.ние в БГ си живеем в ЧАЛГАЛИЗАЦИЯ,и както виждаме,не умира,а се разраства. всяко момиченце-със силикон. всяко момченце-мутра.всяка петричка бабка-с канабис в двора.всеки ***-със сателитна чиния над бараката си. простотията винаги оцелява щастливо. да му мисли цивилизацията !

22

Азис

преди 13 години

Ми ше изчезнат хомосапиенсите, щото много станаха хомосексуалистите, не знам как се плодят *** и вътраците!

21

ciao

преди 13 години

Всяко начало си има край. Нищо ново не казва. Хората живеем с идеята, дълбоко в подсъзнанието, че вечно ще сме на този свят и нещастия на нас няма да се случат. Уви, заблуда е...Радвай се на малките удоволствия всеки ден, живей и се усмихвай, всяка секунда е дар! :-) Не знам дали след 10, 100 или милион години всичко свършва, а и няма значение.

20

анонимен

преди 13 години

само Бог знае кога и какво ще се случи,не се тревожете напразно.

19

абори ген

преди 13 години

Този дедко не се чува какво говори, защото свръх потреблението не се отнася до цялата планета. Свръх потребители са "свръх човеците" от САЩ и от "Стара" Европа, ...ний по-младите демокрации нямаме нито демографски приръст, нито свръх потребление... ционистка му работа

18

По скоро ще е!

преди 13 години

Тия от бритиш перолиум като не запушат теча още една година и ще цъфнем и ще вържем. Ако не се справят е въпрос на месеци да изтровет света.

17

Ф.С.В

преди 13 години

НЯма място за притеснение --както се казва ----всеки който е роден ,,е обречен да умре )))))))))))

16

98 годишен

преди 13 години

Всъщност, набора е прав и не е. Човешката цивилизация изчезна преди 20-на години, но просто никой още не го е забелязъл.

15

Анонимен

преди 13 години

Професорът малко е объркал сметките. Ако нищо не се промени, цивилизацията ще изчезне до 30 години, а не до 100 години. Само че планетата Нибиру ще намали катастрофалния брой население и демографският проблем ще се реши скоро.

14

Анонимен

преди 13 години

Жо, не е лошо да напуснеш сектата, ако още можеш!

13

Ф.С.В

преди 13 години

Жалко ..а една ясновидка ми гледа на ръка и каза че ще живея 200 г )))))))))))))

12

Гошо Тъпото

преди 13 години

Животът щеше да бъде.....поносим,ако не съществуваха....удоволствията.Лорд Палмерстон

11

Жо

преди 13 години

ПЕРИОДИЧНО СЕ ПУСКАТ стряскащи заглавия с изцепките на някои учени, гадатели, астролози и др., опитващи се да внушат нещо, което ЩЕ се случи. "Пазете се от лъжепророците"- това са думи на Исус Христос и те най-кратко и ясно отговарят на всички подобни предсказания. За хората, които са приели християнската вяра, няма никакви притеснения за бъдещето. Те приемат, че всичко, което ще се случи, е описано в Библията. Тези, които не вярват в Бога, имат страх от бъдещето. Моята вяра дойде с Библията.

10

WENOM

преди 13 години

Сталине, сложих ти плюс, защото се солидаризирам с твоето мнение...ха ха ха....Докато Бойко не одобри загиването на Земята, няма как да случи то....

9

Патриот

преди 13 години

На 95 години е човечеца....простено му е, а и прозира някаква завист....не му се ще сам да си отиде...