18

до 123

преди 13 години

Младежо, когато съм извън БГ не си събувам обувките. Тука обаче живеят *** и не искам да си цапам жилището с калта от бита им :)

17

котьо

преди 13 години

*** злобните простаци сте всички.... чакайте и аз да я напсувам малко, за да получа 5-10 одобрителни палци : въъъй, Цачевааа, много ме дразниш ВЕ... тея данъци, дето ги плащаме за какво отиват?! за некомпетентни хора... всъщност аз съм безплоден некадърен рогач без цели и амбиции в живота, и това ме прави особено обективен съдник...

16

Stanko Todorow

преди 13 години

Боже, по-голяма *** не беше имало в НС. А апартаментчето да и е честито!!! Това е мечтата на всеки ПРОСЯК - власт и пари/апартаменти/коли/вила. Поне една мечта е на път да се изпълни:) Защо не се радвате?!

15

Анонимен

преди 13 години

AMA TRIABVA DA STANE EDIN DEN BAI TODOR OT GROBA I DA VI PO4NE NARED,DA VI ZADADE VAPROSI OTKADE E TAZI PARA I ZA6TO NARODA MIZERSTVA.INA4E NIAMA DA IMA OPRAVIA,AZ TAKA GO VIJDAM.

14

123

преди 13 години

Чета по-долу и съжелявам хората които и завиждат а я нареждат, че е *** ... ВАШИЯ манталитет е селски! Я да видим кой си събува обувките пред вратата ?

13

bok

преди 13 години

а защо взема заплата след като не си плаща наема и сметките, да и се направи минимална заплатата тогава , само за храна.

12

гласоподавател

преди 13 години

Така е било и така ще бъде мили сънародници, нали затова като наближат избори цялата политическа *** полудява да лиже гъ.а на избирателите.........

11

Нов морал

преди 13 години

Бойко Борисов и ГЕРБ като цяло може и да докараха иконочическата криза, може и да не се справят с нея и прогресивно да обедняваме, може и да нямат никаква социална политика, но за сметка на това докараха НОВ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА !Апартаментчето на Цачева е жив пример за "новия морал" на ГЕРБ !!!

10

инед

преди 13 години

Цецка като и гледам з...ка въобще не се шири в тея 180 квадрата, трябва да и дадат нещо с размери на футболно игрище за да може да се развихри на воля.

9

Ветропоказатели

преди 13 години

Другарката Цачева може и да прилича на Баба Яга, но за сметка на това винаги се ориентира правилно накъде духа вятъра ... (: (: (: (:

8

анонимен

преди 13 години

На тоя голям г..з, тия дебели балдъри и тлъст тумбак трябва пространство.Бивши н иастоящи от БКП / ГЕРБ нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили.А може ли да си плащат от джоба като на свободен наем, като е толкоз зле държавата и трябват икономии?

7

Анонимен

преди 13 години

Боулинг ли ще играе тази *** от с. Драгана? На тази площ от 180 кв.м. могат да живеят още двама народни избраника! И тези разхищават като предишните,а предишните разхищавахаха като по-предишните...STATUS QUO !!!

6

ала -бала

преди 13 години

честито на новодомката.Нека да и е широчко .По добре да вземе и Фидосова.Ех ако можех бих настанил и цялата партийна пасмина на ГЕРБ заедно с министрите им там та количествените натрупвания да видя ще доведат ли до качествени изменения

5

Доматъджия

преди 13 години

Цецето като изявена *** колхозничка, ще може в този обширен имот да си прекопава и доматите,Ето как се полагат бащински грижи за умрялото ни селско стопанство.

4

Н.

преди 13 години

А много кратко сте описали факта кой е живял преди нея там. Антониа Първанова повече ли заслужава, а?

3

qwerty

преди 13 години

И не парламента и НСО плащат сметките а народа. И ако продължават да се хвалят със съкращенията да съкратят депутатите. повече от 50 не са необходими.

2

ДОКОГА ?!

преди 13 години

ДОКОГА ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА ЗА СУПЕР ЛУКСА НА НЕКАДЪРНИТЕ ПИЯВИЦИ НА ФОНА НА ПОКЪРТИТЕЛНАТА МИЗЕРИЯ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?!

1

Анонимен

преди 13 години

Е не се напълниха тези блокове .Все натам се изнасят депутатите.Няма цвят,няма принадлежност всички искат да живеят в Изток.И все са безимотни.А можеби затова е борбата за власт?За да се живее в Изток.А колко работа се върши?С какво е заслужила да живее там?Някой следи ли или понеже е председател и и се полага.А как се скачаше едно време срещу партийните величия.И за лимозините и за жилищата ,а днес е още по- зле.Оядоха се яко!