63

Анонимен

преди 14 години

*** БРАТЯ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!АЛААХ АКАБААР,КУЧЕТА НА ИСЛЯМА!

62

по-анонимен

преди 14 години

вьпроса ти е основателен!

61

tulski

преди 14 години

Исмаилчо ! В България живеят български граждани от европеидната раса. Ти щом, като си " ***, представител на най-висшата раса и цивилизация", какво търсиш тука бре ? Защо не си в твоята висша държава ?

60

Анонимен

преди 14 години

Абе то всичкото оръжие към палестина все с хуманитарни помощи е пренесено,как няма да да ги проверяват..И какво правят 700 феса на този кораб,ша поливат доматите на *** там ли ..

59

по-анонимен

преди 14 години

защото са им платили бая парици,за това някои европейски депутати са присьствали на някои от плавателните сьдове. живеем в БЬЛГАРИЯ,няма как да не ни са ясни нещата кое как става.

58

по-анонимен

преди 14 години

не знам какво е имало,но е факт че не е спазен протокол който изисква проверка.факт е че са били подотвени с метални трьби и остри предмети. а това че е имало и мирни граждани е било колкото да замажат очите на някои и вьпросните мирни граждани в случая са параван и за жалост жертва.

57

Анонимен

преди 14 години

Че то и нашите *** за РОМ-ляни,само дето ония са по *** и миришат повече

56

доган

преди 14 години

Туркиа ке биде! Аллах акбар!

55

до 47

преди 14 години

Аз мога да ти направя такива процедури та да си умреш от глад ,защо си мислиш ,че европеиските депутати са се дигнали да вървят там ,аз ще ти кажа защото знаят до какво водят израелските процедури и от репортажите за палестина се вижда как мрът като кучета -- еми това е целта на процедрите и точно това се използва за мотивация на терористите ,а пък терористите се използват като основание за завземане на определена територия която после няма да остане със същия етнически състав...

54

Исмаил

преди 14 години

до 53Аз съм ***, представител на най-висшата раса и цивилизация

53

Анонимен

преди 14 години

Eee,можеше повече фесове да паднат!!!

52

Анонимен

преди 14 години

Откога юдеите станаха добри?!?Да не би да си сменили религията?Те са талмудисти.Който не е чел поне Шулан Арух (сигурно я има в нета) да не коментира.

51

do-Исмаил

преди 14 години

Исмаил,ako spored teb palestinci ne sa arabi, ti ot koia rasa si ? Sin na Avram i Agar ?Znaesh li kakvo oznachava tvoeto ime ? Ismail tova e Ismael. Parvia sin na Avram ot sluginiata Agar , koeto prevedeno ot IsmahEl oznachava radost za Boga.Neznaia dokolko Bog bi se zaradval na tvoiata nekompetentnost.Procheti Samson i Dalila i shte nauchish malko povece. Samson e Shimshon evreina a Dalila e arabka plishtimka(palestinka). No ako ti kajesh che palestinci as anglosaksonci pak shte se saglasim

50

по-анонимен

преди 14 години

израел бомбандират там от кадето са изстреляни ракети по посока израел! тебе ако те обстрелват ти какво ще правиш,нали няма да седиш с крьстени рьце? не знам дали си запознат,но след всеки атентат който е ставал в израел,хеликоптерите са пьтували кьм локализираната точка . и забележи,не преди ,а след атентат!

49

Анонимен

преди 14 години

Ирландците и те ли са камикадзе???

48

кака Пенка

преди 14 години

напротив,впечатление ми направи ,че по нашите медии ,само в кулинарните предавания не бяха поканени про-палестински настроени да коментират "лошите"израелци,тази информация беше дадена малко така ,насила изплюта!Далече съм да вземам страна в такъв конфликт,но не знам защо ,тези с вярата в Алах ме плашат и са ми меко ,казано неприятни!Не приемам това ,че можеш да се гръмнеш и да убиеш невинни деца и жени ,за нещо ,което и ти не разбираш, но някой ти е казал ,че трябва да вярваш!!!

47

Анонимен

преди 14 години

Турците били избивали хора ( някъде,някога ) егати и овчата логика да го изтъкваш това ,че да оправдаеш деиствията на израелците срещу флотилията която се мъчи да закара малко помощи на бедстващото население . Бате ти си ми ясен -делиш хората на Християни и Мюсулмани ,обаче има и евреи др религии за мен това не е от значение въпроса е да се достави храна на бедстващите

46

по-анонимен

преди 14 години

кьм 43 никой не спира помощите,но за да се получат тези помощи трябва да преминат сьответните процедури ! най-малкото е една проверка на вьпросните помощи. друг е вьпроса,след като Палестинците нямат произвидство и изобщо импорт-експорт,от каде по дяволите имат ракети,бомби и орьжия? ти си по-сьвестен,ти ми отговори!

45

Анонимен

преди 14 години

do:40PENKEE PENKEEE TEBE MNOGO LESNO S TE ZABLUDILI EVREYSKITE LAJLIVI MEDII

44

Исмаил

преди 14 години

Палестинците не са араби.Те са от ромлянската висша раса.